{'id': 5042, 'name': 'Kielce'} Psychiatra

dr n. med. Marta Cholewicka

BalancedMed Klinika Medyczna
Okrzei 50 ( parter )
Kielce

Pani Doktor jest wspaniałą lekarką. przez kilka lat lekarze różnych specjalizacji próbowali mnie zdiagnozować i wyleczyć co doprowadziło mój organizm na skraj wytrzymałości. Miałam małe dziecko, a po wielu pobytach na różnych oddziałach szpitalnych czułam się coraz gorzej i nie byłam wstanie zająć się własną córką. Trafiłam do Pani dr z polecenia i odmieniła moje życie. Wysłuchała bardzo cierpliwie i przepisała leki, po których wszystkie dotychczasowe objawy ustąpiły. Od 13 …

lekarz Marzena Dreczka

Neurolog, Psychiatra

Prywatny Gabinet Lekarski Marzena Dreczka
Wichrowa 22
25-351 Kielce

Każda wizyta u pani doktor to dla mnie ogromna ulga. Zawsze wychodzę spokojniejszy i pełen nadziei. Cieszę się, że trafiłem właśnie na nią.

lekarz Ewa Piecewicz

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Dewońska 17/29
25-637 Kielce

na badanie skierowal mnie sad, nie wiem czy jestem chory, ale to co mnie uzeklo w podejsciu Pani Dr... wysluchala mnie z usmiechem takim cieplym i szczerym, nie ocenila mnie, zartobliwie skwitowala to co powiedzialem. chcialoby sie rzec zachowala sie jak powinna zachowac sie prawdziwa "mama". Przy tej tej Kobiecie czuje sie nadzwyczajny spokoj, szkoda ze jestem z daleka i nie bede mogl korzystac z Jej pomocy.
Opinia dodana przez: krzysztof

lekarz Karolina Białek

Białek Karolina Prywatny Gabinet Psychiatryczny
Żelazna 31
25-014 Kielce

Tak fantastycznego lekarza psychiatry jeszcze nie spotkałem, a już u wielu byłem. Pani doktor jest osobą, ktora słucha pacjenta, nie pogania, poświęca swój czas, a przy tym bardzo spokojna i konkretna. leczę się od dłuższego czasu, to jest psychiatra, która wyciągnęła mnie z głębokiej depresji. Wielki szacunek do pani doktor.
Opinia dodana przez: MMK

lekarz Karolina Galikowska

Psychiatra, Psychiatra dziecięcy

Kielce

Bardzo doświadczony lekarz. Ma dużą wiedzę, kompetencje. Jest konkretna, rzeczowa. Można o wszystko zapytać, odpowie i jeszcze doradzi. Uważam że to lekarz z powołania. Ciężko znaleźć dobrego psychiatrę dziecięcego, dlatego doktor ma terminy odległe, ale jak się poprosi to zawsze pójdzie na rękę i można się dogadać co do wizyty ponieważ przyjmuje w Kielcach i Skarżysku, czasami ma wolne miejsce bo ktoś odmówi. Naprawdę polecam panią doktor.

lekarz Justyna Wolska

PSYCHIATRIA
szczecińska 32/1
25-900 Kielce

P Doktor jest wspaniała jako lekarz ale jako człowiek tez. jest bardzo ciepła , bardzo dokładnie wysłuchuje pacjenta, b.dokładnie tłumaczy .....chociaż to dopiero 3 wizyty jest ogromna poprawa zdrowia. Polecam wszystkim P. Doktor i z całego serca dziękuję.
Opinia dodana przez: ADAM

lekarz Marek Ćwiąkała

Wojska Polskiego 16a lok. 3
25-754 Kielce

Według mnie - najlepszy psychiatra w Kielcach. Polecam wszystkim chorym

lekarz Paweł Garnuszewski

ul. Podgórska 20
25-103 Kielce

Tez serdecznie polecam pana doktora Pawła Garnuszewskiego z poradni na Mickiewicza 4 w Kielcach (nie Podgórska - to jakiś błąd) , który jest cierpliwy i potrafi pomóc skutecznie. Jan Zuba
Opinia dodana przez: Jan Zuba

lekarz Izabela Bocian

Psychiatra, Psycholog dziecięcy

Zakład Opieki Specjalistycznej
Chęcińska 40a
25-020 Kielce

Pani Doktor Izabela Bocian super lekarz z dużym doświadczeniem i wielką empatią chodzę do Pani doktor z synem od 2018 roku jestem bardzo zadowolona Pani doktor super lekarz i człowiek rzadko kiedy spotyka się takiego lekarza polecam z czystym sumieniem

lekarz Sabina Skrzypczak

Planty 16b lok. 14
25-502 Kielce

Jestem bardzo zadowolona z wizyt. Bardzo miła,empatyczna osoba. Oprócz fachowych porad- z Panią doktor można porozmawiać na każdy temat i nie traktuje pacjenta " z góry". Ogromnym plusem jest fakt, iż bardzo łatwo się z nią skontaktować. Nawet jeśli nie może w danej chwili odebrać telefonu-zawsze oddzwoni. Szczerze polecam wszystkim!
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Piotr Chmolewski

NZOZ PARTNER
ulica Lecha 14A
25-622 Kielce

Uprzejmy i rzeczowy. Potrafi słuchać pacjenta co w tej specjalności jest bardzo ważne. Profesjonalista.
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Anna Zdzymira

Psychiatra, Psychoterapeuta

Prywatny gabinet psychiatryczny i psychoterapia
25-017 Kielce

Jestem przekonana, że gdyby nie pomoc Pani Doktor mojej mamy już by nie było wśród nas. Jestem z serca wdzięczna i polecam wszystkim, którzy są w kryzysie.

lekarz Beata Bakalarz

Wojewódzka Przychodnia Specjalistyczna Szpitala w Czerwonej Górze
JAGIELLOŃSKA 72
25-734 Kielce

Polecam Panią Doktor Bakalarz. Bardzo dobry lekarz A przede wszystkim człowiek pełen empatii i zrozumienia.
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Agata Horecka-Lewitowicz

BeautyDent Prywatny Gabinet Stomatologiczny
Paderewskiego 37/39A lok. 4
25-502 Kielce

Ta pani Doktor medycyny to Pragmatyk zawodowy .Pionier leczenia .Znaczy wiele metod leczenia nie koniecznie farnakologicznego.Eksta medyczka

dr Jolanta Małek

Kusocińskiego
Kielce

Wspaniały lekarz. Dzięki niej odkrywam świat na nowo. To anioł stróż mojej rodziny. Dziękuję Pani Doktor.

lekarz Renata Palmowska

Prywatny Gabinet Psychiatryczny
Sienkiewicza 76 p.15 (IV piętro)
25-501 Kielce

Pani Doktor Palmowska, uratowała mnie przed otępieniem mózgu. Wdrożyła potrzebne leczenie. Wyszłam na prostą. Gdy byłam za granicą i kiedy ponownie nasiliły się objawy choroby, służyła pomocą na wideokonferencji, tak abym wróciła do kraju, podjęła leczenie w Polsce i uniknęła błędów angielskiej psychiatrii. Prowadzi mnie od wielu lat i doskonale zdiagnozowała u mnie CHAD, co ułatwia dobranie odpowiednich leków i zastosowanie dedykowanej psychoterapii. To tylko moja, niecała historia chorowania, oby …
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Krystyna Korejba

Psychiatra, Psychoterapeuta

Urzędnicza 16b
25-729 Kielce

Fantastyczna niewiasta z dużym stażem, ciepłym sercem i trzeźwym umysłem. Gorąco polecam wszystkim z problemami psychicznymi i duchowymi

lekarz Andrzej Fitas

ulica 1 Maja 192
25-614 Kielce

Lekarz znający się na rzeczy, bardzo empatyczny, zainteresowany problemem i człowiekiem. Potrafi wesprzeć i pomóc. Dostosowuje leki do potrzeb. Jest świetnym lekarzem, specjalistą a przede wszystkim człowiekiem. Polecam
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Andrzej Plutecki

Przecznicza 7
25-307 Kielce

Nie polecam. Może i pan doktor miły ale doprowadzi mnie do strasznego stanu i nie wiadomo co by było, gdybym natychmiast nie zmienił lekarza. Poszedłem do doktora Pluteckiego, gdy mój dotychczasowy lekarz odszedł na emeryturę.Choruje na chad mialem leki od lat ustalone,( poprzedni lekarz w zależności jak się czułem zwiększał lub zmniejszał dawki) miałem lekki stan depresyjny. Dr. Plutecki z dnia na dzień zmienił mi leki, na nowej generacji. Omamil …
Dzień dobry , Pani Renato. Pamięta mnie Pani? Byłam w szpitalu psychiatrycznym w Sandomierzu w sierpniu 2024. Pozdrawiam serdecznie.
Opinia dodana przez: Karyna Sobowiec