Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę.

mgr Karina Nowaczyńska

Centrum Psychologiczno-Pedagogiczne Futurum
ul. Św. Antoniego Padewskiego 5/7

Była przy diagnozie naszego dziecka i jest z nim do tej pory (a to już 3 lata), świetny fachowiec o wielkiej intuicji i ogromniej wiedzy. Otwarta osoba, bardzo życzliwa, i przede wszystkim cierpliwa, konsekwentna i chętna do pomocy w każdej chwili. Otacza opieką terapeutyczną dziecko ale i rodzinę w trudnych chwilach.Gorąco polecam współpracę, dzięki Pani Karinie zobaczyliśmy "światełko w tunelu" i pomału odzyskujemy nasze dziecko. Dziękujemy z WIELKIE SERCE I …
Opinia dodana przez: Marcin Ciechański
{'id': 32591, 'name': 'Bielsko-Biała'} Psycholog
                                       mgr Anita Zontek-Sajnoga

mgr Anita Zontek-Sajnoga

Gabinet Pomocy Psychologicznej Anita Zontek-Sajnoga
Kustronia 15 lok. 1
43-300 Bielsko-Biała

Profesjonalna,ciepła, empatyczna i skuteczna.Polecam z całego serca! Cudowna osoba i psycholog godny polecenia.
Opinia dodana przez: Iwona
Przemiła, bardzo rzeczowa i kompetentna. Wyciągnęła mnie z ciężkiej depresji. Zawsze dostępna i pomocna daje duże poczucie bezpieczeństwa. Bardzo polecam Panią Doktor!

lekarz Izabela Bocian

Psychiatra, Psycholog dziecięcy

Zakład Opieki Specjalistycznej
Chęcińska 40a
25-020 Kielce

Pani Doktor Izabela Bocian super lekarz z dużym doświadczeniem i wielką empatią chodzę do Pani doktor z synem od 2018 roku jestem bardzo zadowolona Pani doktor super lekarz i człowiek rzadko kiedy spotyka się takiego lekarza polecam z czystym sumieniem
{'id': 41515, 'name': 'Rudawa'} Psycholog kliniczny
                                       mgr Jolanta Uran-Gędłek

mgr Jolanta Uran-Gędłek

Psycholog kliniczny, Coach

JUG TRAINING (siedziba firmy)
Nad Rudawką 58
32-064 Rudawa

wyjatkowa osoba .niezwykłe doświadczenie przepracować swoje problemy z taka osoba .brałam udział w wielu spotkaniach i konsultacjach z psychologami , terapeutami i trenerami rozwoju zawodowego ….z cala pewnoscia porady ….rozmowy z Jola to cos najlepszego co mnie spotkało. dodam ze zachęcam każdego kto chce znaleźć swoja sciezke ...zrozumieć i poznac bledy ...dokonac przemyśleń w pełni polecam .szczególnie gdy nam zależy na byciu dobrze przygotowanym menagerem .rozwój na takich stanowiskach to …
Opinia dodana przez: donata
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Psycholog
                                       mgr Karolina Sęk

mgr Karolina Sęk

Gabinet Prywatny Relacje w Renowacji
ul. ks. F. Blachnickiego 4

Cieszę się, że trafiłam do Pani Karoliny. To sympatyczna osoba, przed którą można się otworzyć i nie odczuwa się skrępowania. Rozmowa jest prowadzona profesjonalnie i w miłej atmosferze. Pani psycholog pomogła mi w uświadomieniu sobie rzeczywistego problemu. Po każdej sesji czuję się coraz silniejsza. Dziękuję i serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Arleta
{'id': 3717, 'name': 'Skierniewice'} Psycholog
                                       mgr Wojciech Kopytek

mgr Wojciech Kopytek

Studio Nowych Możliwości Pracownia Psychologiczna
Jagiellońska 32
96-100 Skierniewice

Cieszę się, że trafiłam do Pana Wojtka na terapię. Od pierwszej rozmowy wiedziałam, że znalazłam właściwą osobę. Pan Wojtek jest bardzo otwarty i co najważniejsze nie wprowadza atmosfery skrępowania w chwili gdy trzeba opowiadać o bardzo trudnych wydarzeniach ze swojego życia. Jego wiedza jest poparta wieloletnim doświadczeniem nie tylko teoretycznym ale i praktycznym, którym potrafi się dzielić i które w moim przypadku dało mi siłę do DZIAŁANIA. Dzięki profesjonalnej pomocy …
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Psycholog
                                       mgr Justyna Rać

mgr Justyna Rać

Pracownia Psychoterapii Justyna Rać
Rymera 4/8

Jestem pod ogromnym wrażeniem fachowości, ciepła, empatii i skuteczności Pani Psycholog. Przekonałem się, że warto było skorzystać z pomocy.
Opinia dodana przez: Paweł
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Psycholog
                                       mgr Paulina Dubiel

mgr Paulina Dubiel

Psycholog

Gabinet psychologiczny GAMA
Rakowiecka 23/8

Przesympatyczna Pani, skupia się na tym abym pacjent mógł komfortowo przejść przez badania. Naprawdę polecam!
Opinia dodana przez: Jaroslaw
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psycholog
                                       mgr Sylwia Osada

mgr Sylwia Osada

Gabinet Psychoterapii Integum
Kolejowa 47A/111

POLECAM. psycholog- seksuolog w 100%. bardzo profesjonalne podejście do zawodu, jest bardzo uprzejma, poświęca na wizytę tyle czasu ile wymaga tego problem (nie tak jak w przypadku innych:"45 minut minęło, mam następnego pacjenta, omówimy problem na następnej wizycie"), skupia się na problemach emocjonalnych co dla mnie jest bardzo ważne

lekarz Justyna Szrajda

Psycholog dziecięcy

E.Plater 19-21/18
85-091 Bydgoszcz

Pani doktor Justyna Szrajda to osoba cudowna, kompetentna w dziedzinie psychiatrii dziecięcej. Dziękujemy Pani za fachowość, wielką życzliwość i uprzejmość do drugiego człowieka. Jako jedyna rozpoznała u mojego dziecka zaburzenie rozwojowe. Dziękujemy z całego serca.
Opinia dodana przez: Barbara

mgr Katarzyna Tofil-Jedynak

Nasze Miejsce

Bardzo dobry specjalista. Super podejście do pacjenta, dogodne terminy spotkań, terapia przebiegła bez żadnych problemów

lekarz Krystyna Szula

Psychiatra, Psycholog dziecięcy

Zespół Opieki Zdrowotnej Nr 1 w Rzeszowie
ul. Tadeusza Czackiego 2
35-051 Rzeszów

Z ręką na sercu polecam doktor Krystynę Szulę. Kompetencja , empatia , pomoc na najwyższym poziomie. Rzadko spotkać psychiatrę dziecięcą z tak wspaniałym podejściem do dziecka i tak zaangażowaną w każdy przypadek. Polecam!
Opinia dodana przez: Malina
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Psycholog
                                       mgr Piotr Schwarz

mgr Piotr Schwarz

Serce i umysł
Siewna 15/606

Wyjątkowo dobry specjalista. Bardzo otwarty i empatyczny. Potrafi pomóc w sposób twórczy, dopasowany do konkretnego człowieka. Poczucie humoru i jego osobiste doświadczenia życiowe ułatwiają kontakt i wzbudzają zaufanie do jego rad i opinii. Nie zastanawiajcie się, szybko się zapiszcie!
{'id': 4830, 'name': 'Brwinów'} Psychoterapeuta
                                       dr n. hum. Katarzyna Polak

dr n. hum. Katarzyna Polak

Psychoterapeuta, Psycholog

Katarzyna Polak
Kępińska, 83a
Brwinów

Rok temu skończyłam terapię i ciągle z sentymentem wspominam te rozmowy spędzone w przyjaznym gabinecie, z uspokajającym widokiem na majestatyczny dąb, podczas których zmieniałam swoje życie i uwalniałam się od lęku i od dręczących mnie smutków. Pani Katarzyna zadawała bardzo trafne pytania które zmuszały do myślenia i pomogły mi uporządkować swoje myśli i emocje na nowo. Czasem miałam wrażenie że pamięta wydarzenia z mojego życia lepiej niż ja. Podczas trwania …
Opinia dodana przez: Alicja
Czuję się bardzo dobrze po wizycie. Dziękuję z całego serca. Na pewno powrócę do Pani. Empatia, spokój, uważność. To te cechy które pomagają mi w pracy nad sobą.

mgr Iwona Peczka-Przygoda

Neurologopeda, Neurologopeda dzieciecy

Iwona Peczka-Przygoda
Przemysłowa
Lubań

Fachowa neurologopedka z ogromnym zasobem wiedzy i kompetencją. Doskonałe podejście do dzieci. Sympatyczna i kontaktowa.Chodziłam do tej Pani z moim dzieckiem,bardzo nam pomogła. Polecam

mgr Agnieszka Słomka

Rybnik

Bardzo dobra. Pełen profesjonalizm, życzliwość, uśmiech na twarzy, serdeczna w kontakcie. Pomogła mi, kiedy byłam w kryzysie.
Opinia dodana przez: agolek5
{'id': 7841, 'name': 'Szczecin'} Psycholog dziecięcy
                                       mgr Paulina Borzych

mgr Paulina Borzych

Gabinet Psychologiczny, Centrum Terapii Traumy
Owocowa 4b/24

Pani terapeutka jest miłą i życzliwą osobą. Pracuje w ciekawy sposób i potrafi skutecznie pomóc w problemie. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Elżbieta Potocka-Korniluk

Pediatra, Psycholog dziecięcy

Rynkowa 4 lok. 63
08-110 Siedlce

Po zakończonym leczeniu nastoletniej córki może powiedzieć tylko jedno: najlepszy fachowiec w każdym calu. Jeszcze raz Pani doktor bardzo dziękujemy. Martynka z rodzicami.