Doradztwo Psychologiczno-Pedagogiczne
Centrum Psychologiczne Homini
Lekarska 3 lok. 1
SPOKÓJ W GŁOWIE - Warszawa Białołęka
Mochtyńska 65
Polecam, Pani Monika to życzliwa osoba która kieruje się dobrem swoich pacjentów i chęcią pomocy. Zawsze kiedy zgłaszam się do poradni prowadzonej przez Panią Monikę otrzymuje wsparcie.
Poradnia Psychologiczno - Terapeutyczna "Przystanek Rozłogi" Iwona Biernat
Rozłogi 11/2u
Dziękuję za pomoc. Będę jeszcze korzystać . Polecam Panią Iwonę kazdemu kto szuka dla się siebie pomocy .
Gabinet Psychoterapii Integum
Kolejowa 47A/111
POLECAM. psycholog- seksuolog w 100%. bardzo profesjonalne podejście do zawodu, jest bardzo uprzejma, poświęca na wizytę tyle czasu ile wymaga tego problem (nie tak jak w przypadku innych:"45 minut minęło, mam następnego pacjenta, omówimy problem na następnej wizycie"), skupia się na problemach emocjonalnych co dla mnie jest bardzo ważne
Gabinet psychoterapii
Kaliszówka 2/45
Jeśli ktoś szuka kompetentnej, żywo zainteresowanej światem drugiego człowieka, empatycznej i ciepłej osoby - polecam. Ja to dostałam. Trafiłam do Pani Magdy przez jej bloga i nie zawiodłam się
Gabinet Psychologiczny
Sienna 72 lok. 13
Jakiś czas temu z powodzeniem zakończyłem terapię u Pani Natalii. Cieszę się, że najgorsze już za mną, Bardzo mi pomogła. Polecam
Strefa Wzrostu Wiśniowa
Wiśniowa 48/11
Bardzo polecam pana Mateusza. Profesjonalne podejście. Dzięki niemu odzyskałam wiarę w psychologów i psychoterapeutów po moich wcześniejszych doświadczeniach.
Pracownia Rozwoju i Psychoterapii "Kompas"
ul. Mickiewicza 32/5
Polecam wszystkim pacjentom,którzy szukają spokojnego,empatycznego psychologa, któremu zależy na jak największej pomocy pacjentowi.
Instytut Psychiatrii i Neurologii
Bałam się wizyty córki u Psychiatry, tym bardziej mężczyzny ale pierwsze chwile z Dr Cezarym Żechowskim rozwiały nasze wątpliwości i strach. Jest niesamowicie uprzejmym lekarzem, dla którego widać, że pacjent i jego problemy są niezwykle istotne. Czułam, że oddaje dziecko w najlepsze ręce. Dziękuję
Gabinet Psychoterapii Integrum
Kolejowa 47A
Dzieki Pani Agnieszce, odzyskalam nadzieje i zdrowie. To czlowiek, ktory wyciagnal mnie z bagna. Do konca zycia bede Jej wdzieczna Dzis jestem zdrowa, i szczesliwa. mam swoje zycie i jestem z siebie dumna, ze pokonalam chorobe
Centrum Psychoterapii i Rozwoju Osobistego STATEK PSYCHOLOGIA
Ul. Puławska 11 lok. 11
Nie polecam Pani Justyny Gmurek. Jest nieprofesjonalna, nieempatyczna, nie ma wyczucia co wypada a co nie. Zapominała o wizytach, po czym powiedziała „nie wiem dlaczego o Pani akurat zapominam, zazwyczaj o pacjentach nie zapominam ale coś w Pani takiego jest do zapomnienia” pacjentce z DEPRESJĄ. Nie wiem kto tę Panią kontroluje i jej pracę, ale niewystarczająco.
Centrum Medyczne CMP Ochota
Grójecka 132
Wybitny specjalista w dziedzinach psychiatrii,psychologii i seksuologii.Rzetelna ,z ogromnymi zasobami wiedzy i doświadczenia,zawsze z empatią,współczuciem i zrozumieniem dla pacjentów. Pomogła wielokrotnie mi wyjść z kryzysu. Polecam bardzo serdecznie.