lekarz Ewa Kasperczyk

Śląskie Centrum Rehabilitacyjno-Uzdrowiskowe im. dr A.Szebesty w Rabce-Zdroju
ulica Dietla 5
34-700 Rabka-Zdrój

Pani doktor poświęca sporo czasu na osuchanie dziecka, nie raz i dwukrotnie. Nie powiedziałbym że jest nie miła, tylko konkretna. Moje dziecko lubi zadawać pytania i nigdy go nie zbyła, zawsze odpowiada. Diagnozy trafne choć faktycznie nie zawsze mówi co dziecku dolega, ale gdy się zapyta odpowie. Lekki rozpisane na osobnej kartce, krok po kroku co i jak podawać/robić. Polecam.
Opinia dodana przez: Justyna
Odradzam wizytę u tej Pani ,, Zdecydowanie nie jest lekarzem z powołania ... Absolutnie nie jest godna polecenia...
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Elżbieta Ptasińska

Lekarz rodzinny, Pediatra

ulica Dziubałtowskiego 57
97-200 Tomaszów Mazowiecki

Pani Doktor to Kochana, ciepła osoba , z którą współpracujemy od kilku lat. Leczy zarówno mnie jak i dzieci i bardzo chwalimy sobie Jej zarówno kompetencje jak i doświadczenie. Jak ma wątpliwości natychmiast kieruje do specjalisty a nie strzela w ciemno. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Żaneta Kożuchowska

lekarz Kornelia Ciekalska

Działkowa 34
41-807 Zabrze

Jestem pacjentką Pani doktor od dłuższego czasu. Na każdej wizycie przy ewentualnym zgłoszeniu złego samopoczucia odpowiadała sobie sama " czyli dobrze się Pani czuję" . Przez cały okres leczenia próby wątrobowe zostały wykonane tylko na samym początku leczenia.Nie polecam lekarz, który zniszczył mi wątrobę.

lekarz Wojciech Kałuża

Lipowa 20
42-200 Częstochowa

Znam doktora od dziecka. Zawsze przyjechał, nigdy nie odmówił, nawet po całodobowym dyżurze w szpitalu, gdzie widać było, że pada ze zmęczenia (a to były czasy, gdy jeszcze nie miał swojego samochodu). Diagnoza zawsze trafna, leki wymienne, te które się udało, bo nie wszystkie mają zamienniki (zwłaszcza w tamtych czasach). Jako pulmunolog leczył też całą moją rodzinę (rodziców, dziadków, kuzynostwo). Teraz jako mama dwójki dzieci, które niestety dość często chorują …
Opinia dodana przez: Ola

lekarz Grażyna Stanisławska

Staszica 8a
75-710 Koszalin

Nie polecam , 5 godzin czekania na marne , nie ma podejścia do dzieci , nie miłą , bezczelna .Ciągle wychodzenie na kawki . Poszukajcie innego lekarza bo to Pani nie nadaje się do niczego .
Opinia dodana przez: Sandra

lekarz Małgorzata Tyśnicka

Wojska Polskiego 20
36-040 Boguchwała

Pani doktor jest specjalistą ale od zniechęcenia pacjentów do siebie. Nie uwzględnia szczepień na COWID pomimo zaszczepienia obojga rodziców, wymaga wizyty tylko i wyłącznie jednego rodzica w rygorze sanitarnym, przecież rodzice przebywają z dzieckiem 24 g/h i zachowuje się jakby poskradała wszystkie mądrości w dziedzinie medycyny. Pani doktor parę lat temu zachowywała się przyjemniej w stosunku do pacjentów oraz ich rodziców, a teraz ( to chyba za dużo pieniążków trafia …
Opinia dodana przez: Waldemar

lekarz Janusz Wyrwalski

al. Wolności 2
34-300 Żywiec

chamski wulgarny jeśli ktoś chce aby jego dziecko usłyszało od lekarza ,,wariatka ,bo się wstydziła...czy pierwszy raz w życiu słyszałam od lekarza KUŹWA .TAK POWIEDZIAŁ PRZY DZIECKU ...ODRADZAM JAKI KOL WIEK KONTAKT Z TYM PSEUDO LEKARZEM
Opinia dodana przez: ELA

lekarz Krystyna Ucieklak

Narcyzowa 1
42-290 Blachownia

Leczę swojego synka u tej Pani od 3lat i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona. Antybiotyk dostajemy w ostateczności i nie zdarzyło się żeby synek nie został dobrze zdiagnozowany i leczony.

lekarz Anna Romanik

ulica Powstańców 5/11
15-666 Białystok

Z całego serca polecam Panią Doktor. Lekarz z powołania, Dr Romanik zawsze wysłucha, wesprze, doradzi nie tylko w sprawach medycznych ale też wychowawczych. Wizyta nie trwa 5-10 min, tylko tyle, ile dana sytuacja wymaga. Z gabinetu zawsze wychodzimy z dziećmi pewni, że są w dobrych rękach, z trafnymi zaleceniami i diagnozami. Pani Doktor podchodzi do dzieci z ogromnym sercem i zaangażowaniem, a One Ją wprost uwielbiają. Pani Doktor, dziękuję!

dr Cezary Sosnowski

ESKULAP
Białystok

Pełna nadziei ze wizyta u specjalisty po ciężkiej chorobie covid i zapalenia płuc da mi kompetentny opis mojego stanu zdrowia. Nie dość że płytki lekarz nie mógł odtworzyć z prześwietlenia płuc. Następnie nie patrząc na mnie demonstrował na zużytym opakowaniu jak mam zażywać nowo przepisany lek. Oczywiście jestem na końcówce leczenia antybiotykiem i sterydem. Lekarz nie zapytał jak się czuję, czy mam zadyszkę itp. nie osłuchał moich płuc. Czułam się …
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Grzegorz Stasiuk

Kr. Augusta 24 A
35-210 Rzeszów

Polecam doktora. Z córką trafiliśmy do niego z długotrwałym katarkiem (od przeszło pół roku odbijając się od pediatrów, laryngologów do pulmunologów). Wytłumaczył jak powinny wyglądać badania, dał skierowanie do szpitala. Niestety potwierdziły się jego słowa o leczeniu poprzez poradnie i jego skierowanie nie zostało uwzględnione przez lekarzy szpitala nr 2 w Rzeszowie. Nie mam do niego zastrzeżeń, świetny specjalista, chce leczyć i pomagać pacjentom.

lekarz Franciszek Halkiewicz

Wojewódzka Poradnia Hematologiczna
Powstańców 31

Najgorszy pulmonolog jakiego znam. Leczyłem się u niego kilka dobrych lat w Katowicach. Od 10 lat przepisywał mi zawsze ten sam wziewny lek, kilka razy mówiłem, że wziew ten mi nie pomaga, mimo jego stosowania miałem nawracające zapalenia oskrzeli i płuc,przez wiele lat które dr Halkiewicz również nie leczył. Twierdził, że nie ma innych leków niż ten jeden wziew jaki dawał od 10 lat. Przez czas kiedy leczyłem się u …
Opinia dodana przez: EVA

lekarz Aneta Kozieł

ZAKŁAD LECZNICTWA AMBULATORYJNEGO
PIŁSUDSKIEGO 80
42-400 Zawiercie

Dzień dobry, tak beznadziejnego lekarza nie spotkałam na swojej drodze, brak empatii, cierpliwość. Nie nadaje się do osób starszych.Brakb uprzejmosci i kultury . Brak wytłumaczenia choroby.

lekarz Jarosław Dobielski

Pulmonolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MAG-DENT"
Słowackiego 64
26-600 Radom

Lekarz godny polecenia, zaangażowany, pełen empatii, nie pozwolił się nam rozkleić skierował gdzie trzeba.
Opinia dodana przez: BOŻENA

lekarz Bronisław Morawiecki

Częstochowa

Jak każdy ma swoje humory, ale dla mnie to wyjątkowo dobry lekarz z szerszym podejściem do choroby, szuka przyczyny.

lekarz Danuta Macierzyńska

Olsztyńska 13/34
26-600 Radom

Oceniam Panią doktor jak wizytę u alergologa. Szczerze mówiąc nie polecam. Wyszłam z gabinetu zażenowana postawą i podejściem Pani doktor. Wywiad z rodzicami został tak przeprowadzony że czułam się jak bym była na przesłuchaniu. Po wszystkim pani doktor stwierdziła że ona nie wie jakie może dać testy. Zero pomocy, podpowiedzi czy rzetelnych informacji co dalej.. brak empatii. Może pani doktor posiada jakąś wiedzę ale na tej wizycie tego nie pokazała..

lekarz Elżbieta Sybis-Jarosz

Przemysła II 15
62-400 Słupca

Pani Doktor przyjęła męża wczoraj na tj. 05.09.2017r o godz.21.50 w szpitalu w Słupcy na pogotowiu. Oczywiście nie uprzejma bo raczyliśmy jej zawrócić głowę z mały palcem u dłoni. Kazała zrobić prześwietlenie po czym stwierdziła że to tylko stłuczenie i kazała robić zimne okłady. Mąż informował że nie może wyprostować palca ale Pani doktor powiedziała że to obrzęk i nie ma co chuchać na siebie tak, zwolnienie przecież spokojnie Pan …
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Grzegorz Słonka

Internista, Pulmonolog

Zespół Lecznictwa Ambulatoryjnego
ulica Wawel 15
41-209 Sosnowiec

Polecam Pana doktora z czystym sumieniem. Bardzo dobry specjalista, ale przy tym bardzo ludzki i oddany pacjentowi. Potrafi tez przywitać z uśmiechem co w dzisiejszych czasach jest bardzo zadkie. Dziekuje Panu doktorowi i jeszcze raz polecam.
Opinia dodana przez: Ryszard O

lekarz Marian Piechota

NZOZ CERTUS s.c. Barbara Zięba, Tadeusz Zięba
Żeromskiego 17
39-300 Mielec

Został skazany przez sąd za molestowanie pacjentek, to nie poprawia zaufania do niego jako pulmonologa i pediatry (!)