Pani Dr. to przykład lekarza z powołania . Lekarza który wie że dobry wywiad jest podstawą dotarcia do przyczyny choroby . Nieprawdopodobna wiedza i doświadczenia P. Dr. pozwoliła na wyleczenie w kilka tygodni mojego syna z chorób które inni lekarze przypisywali mu latami nie zdając sobie sprawy z prawdziwej przyczyny . Dlatego też tak podkreślam wagę dobrego wywiadu , a P. Dr. nie szczędzi czasu dla swoich małych pacjentów . …
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Kolejowa 14
Ełk
Bardzo polecam Pana doktora ,konkretny pomocny . Nigdy nie odmówi pomocy . Jezdzilam prywatnie do innych pulmologow I nie pomogli a dzięki Panu doktorowi zyje . Naprawdę polecam z całego serca . !!!!!
Zakład Rehabilitacji Krzysztof Flanc
ulica Kasprowicza 19A
Stargard Szczeciński
Bardzo otwarta i przesympatyczna kobieta.Wzbudza zaufania, a to przy pierwszej wizycie bardzo ważne.Potrafi dotrzeć do młodego pacjenta.
Sokołowskiego 11a lok. 2
Pani doktor najlepsza,może nie zbyt miła,ale kompetentna zna się na rzeczy mnie postawiła na nogi ,odpowiada na wszystkie pytania wyczerpująco .Może nie zostało mi zbyt wiele czasu, a ja wierzę ,że będzie dobrze ,ponieważ zaufałam pani doktor. Polecam z całego serca!❤️
Mickiewicza 9
Brzozów
Bardzo miła, sympatyczna i kompetentna osoba Lekarz-anioł, jej podejście do pacjenta anielskie Po miesięcznym pobycie na internie bardzo miłe wspominam panią doktor
ul. Sierakowskiego 6A
Lipno
Życzliwa i kompetentna lekarka z dużym doświadczeniem. Dzięki pani Doktor pozbyłam się niepotrzebnych obaw, postawiła mnie do pionu.
Nigdy w życiu, żadnemu lekarzowi nie napisałam opinii, jednak nigdy też na swojej drodze nie spotkałam tak konkretnego lekarza a odkąd córka zaczęła chorować zwiedziłyśmy w poszukiwaniu pomocy nie jeden gabinet lekarski. Pani Dr. jest kobietą o złotym sercu i dla mnie tacy ludzie powinni mieć dożywotnie miejsce na tej planecie bo jestem pewna, że nie jednemu człowiekowi uratowała życie. Po prostu ogroooomny szacunek z mojej strony za to co …
Mickiewicza 29
Rokietnica
Trafiłem do Pani Profesor na konsultację w czasie covid-u, gdyż mojej miejscowości| (miasto wojewódzkie) pulmonolodzy nie dysponowali czasem na wizytę (prywatnie).Muszę przyznać ,że nie często spotyka się tak oddanych lekarzy i uprzejmych. Pani Profesor cierpliwie wytłumaczyła dalszą diagnostykę i co należy wykonać. Czułem ,że jestem we właściwych rękach. Jeszcze raz dziękuję za czas poświęcony i pomoc.
Niezwykle nierzetelna i niesympatyczna osoba. Pani doktor mnie jako pacjenta zapytała od kiedy mam gruźlicę, kiedy odpowiedziałam, że nikt nie stwierdził u mnie gruźlicy to stwierdziła: "a nie to nie wpiszemy tu "( dane w komputerze) i zapytała "to po co pani przyszła?". W Polsce nie jest łatwo dostać się do specjalisty, na swoją wizytę czekałam od kwietnia do listopada z podejrzeniem gruźlicy, nowotworu? i co dała mi ta wizyta? …
Jestem bardzo zadowolony z wizyty u Pana Doktora. Uprzejmy, grzeczny pełen empatii do pacjenta. Z ogromną wiedzą potrafi spokojnie wszystko wytłumaczyć nie tylko czytając opis wyników ale sam skrupulatnie i spokojnie odczytać i po ludzku wytłumaczyć w czym rzecz a co najważniejsze uspokoić pacjenta. Jestem pod ogromnym wrażeniem z jaką dokładnością przebiegło badanie i cała wizyta (zaznaczam że nie trwała 15 minut lecz prawie godzinę). Lekarz z ogromnym doświadczeniem. Wizyta …
Centrum Medyczne CMP Piaseczno
Puławska 49
Piaseczno
Dzięki Pani Doktor wracam do zdrowia po ciężkiej operacji usunięcia wyrostka robaczkowego. W wyniku powikłań pooperacyjnych ucierpały moje płuca, inny lekarz od razu chciał mnie skierować na kolejny zabieg, kolejną wizytę w szpitalu. Pani Doktor uważnie zapoznała się z badaniami, wysłuchała mnie, wprowadziła antybiotyk, zleciła dodatkowe badania, po uzupełnieniu diagnostyki, potwierdziła wstępną diagnozę, zaleciła kontrolę za kilka tygodni. Zapowiada się, że wrócę do pełni sił bez konieczności kolejnej hospitalizacji. Co …
Konstytucji 3 Maja 82 lok. 2
Karpacz
Lekarza znam od 60 lat,życzyłabym sobie i innym żeby wszyscy utytułowani i dużo młodzi lekarze z tytułami naukowymi umieli taką wiedzę i klasę jaką miał i ma do tej pory Pan Profesor.
Najlepsza lekarka pod słońcem! Posiada szeroką wiedzę z wielu dziedzin medycyny. Zawsze uprzejma, szczera, bardzo kompetentna i pomocna. Nie ważne jak długa kolejka jest na zewnątrz to w gabinecie nigdy nie czuć zniecierpliwienia i zbywania tylko maksymalne skupienie na mnie i problemach. Lekarzy tak oddanych swojej misji jak Pani to ze świecą szukać :)
Życzę każdemu lekarza,jakim jest p,dr Wojciech K.Po pierwszym spotkaniu,wyczuwa się dużo empatii do pacjenta,troskę o zdrowie,szczegółowe wytłumaczenie choroby jak i badań wykonanych.Pan dr.to anioł w białym kitlu,z poświęceniem wykonuje swoją pracę.Mam pełne zaufanie do Niego.
Lubelska 20
Lubartów
Super lekarz . Kompetentny. Godny zaufania.Wszystko wytłumaczy . Indywidualnie podchodzi do pacjenta. Polecam z całego serca
Serdecznie dziękuję Pani Doktor za uratowanie mi życia. Pani E.Malinowska błyskawicznie postawiła trafną diagnozę i wprowadziła odpowiednie leczenie. Dziękuję również za Jej zaangażowanie, wyrozumiałość, cierpliwość i dobre słowo do mnie i moich bliskich. Składam też podziękowania całemu personelowi oddziału KLINIKA PULMUNOLOGII . Z wyrazami wdzięczności i szacunku Józef Burniewicz
Przychodnia Zabobrze
Michała Kleofasa Ogińskiego 1 B
Jelenia Góra
Dzisiaj to jest 9 .04 .byłem u Pana doktora ,i jak mam negatywny stosunek do lekarzy to spodkała mnie miła niespodzianka bo choć zostałem przyjęty półtora godziny od planowej godziny to warto było spotkać takiego lekarza .Nie będę opisywał przebiegu wizyty bo to były same superlatyw . Pragnął bym że większość lekarzy tacy byli .