Tychy

lekarz Andrzej Hoffmann

43-100 Tychy

Bardzo dziękuję dr Andrzejowi Hoffmanowi za profesjonalne przeprowadzenie ablacji w dniu 16.08.2022 r.

lekarz Aleksandra Pierzchała-Czekaj

Niepubliczny zakład opieki zdrowotnej
ul. Zofii Nałkowskiej 10
43-100 Tychy

Pani Doktor podczas wizyty rozwiazuje problem od A do Z. Jest pełna wiedzy i kompetencji. W sposob miły i uprzejmy traktuje pacjenta oraz poswięca mu dużo czasu. Polecam.
Opinia dodana przez: Mirosław

lekarz Bogusława Olak-Białoń

Diabetolog, Internista

Sienkiewicza 20
43-100 Tychy

Bardzo kompetentna, sympatyczna Pani Doktor. Poświęca bardzo dużo czasu pacjentowi, odpowie na każde pytanie, wytłumaczy wszelki wątpliwości dotyczące choroby a nade wszystko stawia prawidłową diagnozę i aplikuje takie leki, które pomagają. Jestem pod dużym wrażeniem jej fachowości.
Opinia dodana przez: Józef

lekarz Małgorzata Pilzak-Fułek

43-100 Tychy

Dobry lekarz to nie tylko specjalista o szerokiej wiedzy medycznej , ale także osoba, która potrafi zrozumieć i wesprzeć swoich pacjentów . Taką osobą jest właśnie pani Małgorzata . Dziękuję za wszystko .
Opinia dodana przez: Roman

lekarz Jolanta Serafin-Bromblik

Internista, Pulmonolog

ulica Bohaterów Warszawy 12
43-100 Tychy

Przyjechałam do Pani Doktor (wielka litera zamierzona) wczoraj z innego miasta ze względu na krótki termin oczekiwania na wizytę. I już wiem, że to jest "mój pulmonolog". Pani Doktor wyjaśniła mi wszystko, wysłuchała, kompleksowo podeszła do choroby interesując się również wynikami od kardiologa, szukała przyczyny dolegliwości, przepisała leki, powiedziała, co robić i kiedy. Jest dociekliwa i godna zaufania. Bardzo serdecznie polecam i jeśli to czyta, to również dziękuję!

lekarz Maria Tomala

AWICENNA Sp. z o.o. Zespół Poradni Specjalistycznych
ulica Cyganerii 1
43-100 Tychy

Zdecydowanie polecam. Nikt mi nie pomógł tak jak pani doktor. Podczas gdy inni specjaliści wciskali mi kity, albo lecieli regułkami z książek, pani doktor postawiła mnie na nogi i zmieniła moje podejście do wiele kwestii. Dzięki niej odzyskałam spokój ducha i uwierzyłam w to, że warto korzystać z porad i leczenia takich specjalistów.
Opinia dodana przez: DBM
{'id': 41791, 'name': 'Tychy'} Otolaryngolog
                                       dr n. med. Gabriela Czerwińska

dr n. med. Gabriela Czerwińska

Otolaryngolog

43-100 Tychy

Cudowna Pani doktor usunęła mi dwa dni temu dwa migdałki podniebne dziś jestem w domu. Pani doktor wykazała się niesamowitym wsparciem podczas zabiegu oraz w dalszym leczeniu. Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Dominika

lek. dent. Joanna Szostok

NZOZ ARIAdent Praktyka Stomatologiczna Barbara Horodeńska
al. Bielska 77
43-100 Tychy

Bardzo polecam! Pani doktor jest fachowa, konkretna i uprzejma. Poświęciła mi dużo czasu dokładnie tłumacząc na czym będzie polegał zabieg. Opiekowała się mną także po zakończeniu zabiegu, dzięki czemu czułam się bezpiecznie. Naprawdę warto!

lekarz Beata Woźniak-Wcisło

Al.Piłsudskiego 32/93
43-100 Tychy

Bardzo sympatyczna Pani doktor, można z nią zarówno porozmawiać rzeczowo o problemie jak i pożartować. Pani doktor ma bardzo ludzkie podejście do pacjenta. Bardzo polecam!

lekarz Janusz Janczarek

NZOZ Przychodnia Nr 4 Sp. z o. o.
al. Niepodległości 45
43-100 Tychy

Bardzo dobry lekarz medycyny rodzinnej. Wg opinii specjalisty diabetologa, do którego "dotarłem" po 2 latach prawidłowo dobrał leki na cukrzyce II.
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Joanna Szalewicz-Szpunar

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne "Żwaków" Sp. z o.o.
ulica Aleja Bielska 130

lekarz Lidia Cybulska-Szkup

Laryngolog, Pediatra

Przychodnia nr 4 Filia MERINO
Żwakowska 20
43-100 Tychy

Najlepszy pediatra, jakiego mogliśmy sobie wymarzyć! Pani Doktor to osoba pełna empatii, cierpliwości i ogromnej wiedzy. Zawsze dokładnie bada dziecko, wszystko szczegółowo tłumaczy i odpowiada na każde, nawet najdrobniejsze pytanie. Ma fantastyczne podejście do maluchów – potrafi je uspokoić i sprawić, że wizyta u lekarza nie jest stresującym przeżyciem. Widać, że wykonuje swoją pracę z pasją i zaangażowaniem. Dzięki niej czujemy się bezpiecznie jako rodzice, wiedząc, że nasze dzieci są …
Opinia dodana przez: Przemek

lekarz Miron Chumięcki

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Miejski w Tychach
ulica Cicha 27
43-100 Tychy

Najlepszy lekarz na świecie ! Kompetentny, godny zaufania, miły, uprzejmy. Ma super podejście do dzieci, wszystko tłumaczy z uśmiechem na twarzy. Ma zawsze czas do pacjenta. Wszystko wnikliwie i dokładnie analizuje, pyta, a dzięki temu dobiera odpowiednie leczenie i stawia trafne diagnozy. Nigdy nie odmawia pomocy, nawet wtedy, kiedy nie leżeliśmy na oddziale, a nasz pediatra miał dużo pacjentów i nie dał rady syna zobaczyć w danym dniu, to wystarczyło …
Opinia dodana przez: Anna B. - mama Dawidka
{'id': 41791, 'name': 'Tychy'} Angiolog
                                       dr n. med. Jacek Kostecki

dr n. med. Jacek Kostecki

Angiolog, Chirurg naczyniowy

Centrum Medyczne INMEDICO
Wąska 7
43-100 Tychy

Z całego serca polecam dr Kosteckiego. Doktor wykazał bardzo duże zainteresowanie i zaangażowanie wobec mojego problemu. Bardzo uważnie wysłuchał i udzielił wyczerpującej odpowiedzi oraz wyjaśnienia. Szczegółowo opisał przygotowanie i przebieg zabiegu usunięcia żylaków. Sam zabieg przebiegał w komfortowej atmosferze. Po, doktor również wykazał zaangażowanie i ogromną uprzejmość. Jeszcze raz dziękuję i polecam. Warto było jechać przez pół Polski.
Opinia dodana przez: Katarzyna J.

lekarz Agata Kachel-Flis

Onkolog

ul. Roździeńskiego 6
43-100 Tychy

Na ten moment to najlepsza lekarka w dziedzinie onkologii, z którą miałam do czynienia. Wszystko cierpliwie tłumaczy, jest spokojna i bardzo uprzejma. Zleca tylko te badania, które są konieczne i których wymaga terapia na danym etapie. Dziękuję Pani Doktor za empatię i zrozumienie, którego w tych czasach tak bardzo brakuje.
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Bogusław Wyłuda

LUX MED Tychy
Damrota 47A
43-100 Tychy

Wspaniały lekarz, widać, że leczenie to jego zamiłowanie i pasja. Poświęca wiele czasu, starannie dobiera leki, żeby nie zaszkodzić, dokładnie bada i diagnozę stawia po zapoznaniu się z badaniami ( NA PŁYTCE, nie tylko rozpoznaniu z dokumentu papierowego)- tłumaczy co i dlaczego. POLECAM!!!

lekarz Beata Bajor

43-100 Tychy

Najlepsza Pani Doktor jaką do tej pory miałam.Pełna empatii, życzliwości,i z ogromną wiedzą medyczną Wszystko wyjaśnia do końca jeśli chodzi o leczenie. Uprzejma zawsze poświęca pacjentowi swój czas( aż za bardzo)ponad wszystko. Podejście do pacjenta w skali od 1-do 10 .Daje 100. Godna polecenia .
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Grzegorz Jarosiński

43-100 Tychy

Byłem pod opieką Pana doktora tylko trzy dni,ale to wystarczyło mi,aby poznać wspaniałego człowieka.Mily,sympatyczny,oddany dla pacjenta,ogromną wiedzą kompetencję pozwalają Mu rozwiązać każdy problem.Mam 76lat,wiele w życiu przeszłam,ale tak wspaniałego lekarza spotkałem po raz pierwszy.Przy okazji, dziękuję za leczenie i opiekę,całemu zespołowi oddziału kardiologii.
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Jerzy Zdrzałek

NZOZ Centrum Medyczne ULTRA-MED Sp. z o. o.- PRZYCHODNIA
Zofii Nałkowskiej 13-17
43-100 Tychy

Lekarz mistrzostwo świata rzeczowy konkretny lekarz szybko załatwił sprawę operacji przepukliny personel w klinice super pan doktor świetny człowiek dobrze robota zrobiona dochodE do siebie a po bliźnie jak dobrze pójdzie nie będzie śladu tak dobrze poszyte dziękuję bardzo panie doktorze polecam każdemu mistrz w swojej dziedzinie
Opinia dodana przez: Damian

lekarz Joanna Bołdys-Jabłeka

Laryngolog

Begonii 8 lok. 48
43-100 Tychy

Nigdy jeszcze nie spotkałem się z tak uprzejmym i profesjonalnym podejściem do pacjenta. Pani doktor ma wyjątkowe i ciepłe podejście do dzieci. Polecam gorąco !