Przyjechałam na wizytę specjalnie z innego miasta, licząc na fachową pomoc. Niestety, wizyta okazała się dużym rozczarowaniem. Lekarz nie wykazał się empatią ani profesjonalizmem – zamiast przeprowadzić dokładny wywiad, ocenił mnie po wyglądzie. Cała wizyta była chaotyczna, a lekarz pozwalał sobie na nieodpowiednie żarty, przez co czułam się zlekceważona. Co gorsza, mimo że zgłaszałam konkretne objawy, nie zlecił żadnych dodatkowych badań, a ja wróciłam do domu bez żadnych konkretnych wskazówek, co do mojego stanu zdrowia. Straciłam czas, pieniądze i, co gorsza, poczucie, że moje zdrowie jest traktowane poważnie. Na szczęście szukałam dalej przyczyn swoich wieloletnich dolegliwości i bólu. Trafiłam w końcu na specjalistę, który rozpoznał endometrioze naciekajaca, niestety przez lekceważenie i zaniedbania lekarzy choroba jest w tak zaawansowanym stadium, że czeka mnie poważna operacja. Chciałam zaapelować do kobiet, nie dajcie sobie wmówić,że wyolbrzymiacie, dramatyzujecie i taka wasza uroda,szukajcie prawdziwych specjalistów i nie poddawajcie się.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
DR STANISLAW NABZDYK TO RĘCE PANA BOGA OD 20 LAT REGULARNIE CO 4 LATA DR WYKONUJE U MNIE KOLONOSKOPIĘ A OD 8 LAT GASTROSKOPIĘ ZAWSZE CZUJNE OKO DR NABZDYKA WYPATRZY POLIPY KTORE NATYCHMIAST USUWA HEMOROIDKI KTORE JESLI ZAJDZIE POTRZEBA PODWIĄZUJE I POTEM WYDALAJĄ SIĘ Z KAŁEM JUŻ DAWNO GRYZŁABYM ZIEMĘ GDYBYM REGULARNIE SIĘ NIE BADAŁA DR NABZDYK TAK DELIKATNIE WYKONUJE KOLONOSKOPIĘ I GASTROSKOPIĘ ŻE MOGŁABYM CODZIENNIE PODDAWAĆ SIĘ TYM BADANIOM PAN DR NABZDYK DR ANESTEZJOLOG PANIE PIELĘGNIARKI NA UL JANUSZEWICKIEJ 10 WE WROCŁAWIU TO SUPER ZESPÓŁ BARDZO WIELU OSOBOM POLECIŁAM DR NABZDYKA KAŻDY ZACHWYCONY
Opinie które są zamieszczone na tym portalu mówią wszystko. Dołączam się do tego. Lekarz, który ma takie doświadczenie, empatie i podejście do pacjenta zasługuje na takie komentarze! Pozdrawiam doktora, życząc spokojnej długiej pracy dla dobra jego pacjentów.
Pozdrawiam doktora, życząc spokojnej długiej pracy dla dobra jego pacjentów.
Pan doktor jest miłym, pełnym taktu lekarzem. Wizyty przebiegały w przyjaznej dla pacjenta atmosferze. Niestety nie mogę pozytywnie ocenić przebiegu leczenia moich dolegliwości. Pan doktor wykonał u mnie zabieg DGHL. Po ok. miesiącu, czując że coś jest nie w porządku, pobiegłam do innego proktologa, a potem do następnego. Obaj zgodnie stwierdzili, że hemorody są nadal, a do tego mam wielką szczelinę odbytu. Wg nich, dr Nabzdyk , popełnił podstawowy bład. Mianowicie, nie powinien wykonywać przy istniejącej szczelinie odbytu zabiegu DGHL , ponieważ spowodowało to rozerwanie i powiększenie szczeliny (miałam taką malutką w fazie gojenia w czasie zabiegu) Po kilku miesiącach intensywnego leczenia , maściach, botoksie, lżejsza o kilka tysięcy, targana bólem, stoję przed koniecznością wykonania operacji. Czekają mnie dalsze , spore wydatki, ale chyba najgorszy jest ból i żal do lekarza któremu zaufałam.
Polecam Pana doktora . Wizyta odbywa się w miłej przyjaznej atmosferze. Podejście super. Badanie bezbolesne. To jest wspaniały człowiek i najlepszy lekarz u jakiego byłam. Zrozumie człowieka , spokojnie wytłumaczy na czym polega choroba. Naprawdę nie ma sensu zwlekać z wizytą u lekarza jeśli ktoś ma pewne problemy zdrowotne. Pan doktor jest bardzo wyrozumiały . Polecam, nowa pacjentka.
Dr Stanisław Nabzdyk to świetny specjalista proktolog, kompetentny i miły. Wzbudza zaufanie. Doprowadził do całkowitego wyleczenia mojego jelita. Uważam Pana Doktora za najlepszego specjalistę !!! Polecam gorąco wszystkim.
Pełen profesjonalizm! Gastroskopia i kolonoskopia przebiegły bezboleśnie i bezstresowo. Dodatkowym atutem jest fakt,że Doktor tworzy wspaniałą miłą atmosferę co ułatwia przetrwanie badania. Lekarz godny polecenia w stu procentach!
Lekarz godny polecenia w stu procentach!
Jeżeli chodzi o dr Nabzdyka to wizyty odbywają się na prawdę w bardzo przyjemnej atmosferze. Poza tym doktor ma wiedzę i niezwykłe kompetencje wraz z intuicją. Ja również serdecznie polecam - Nowa Pacjentka :)
Pan dr Stanisław to bardzo dobry proktolog. Dostosowuje leczenie do indywidualnych potrzeb swoich pacjentów. Badanie fachowe i w miłej atmosferze.Polecam.
Polecam doktora z Medixu. Podejście do mnie było super. Uspokoił mnie i wszystko odbyło się bezboleśnie i bezstresowo. A po badaniu fachowo i zrozumiale wytłumaczył w czym jest problem. Poleciłbym go każdemu !!! Marek K. pozdrawia !!