dr n. med. Igor Meissner

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

MEISSMED Przychodnia Stomatologiczna
Kochanowskiego 1/2
62-031 Luboń

W klinice Meissmed przeszedłem operację wstawienia implantów. Przeszedłem całą drogę od diagnozy do założenia implantów i teraz czeka mnie wizyta kontrolna po ostatnim zabiegu. Mogę więc wyrazić swoją opinię już po założeniu implantów i ich dokładnym sprawdzeniu w działaniu. Na każdym etapie uzyskiwałem bardzo szczegółowe wyjaśnienie co będzie robione i dlaczego, wręcz z pokazaniem prototypów implantów, śrub gojących itp. Założenie moich implantów trwało niestety trochę dłużej, ponieważ musiałem przejść małą …
Opinia dodana przez: Eugeniusz

lek. dent. Marek Samek

Rynek 26
Sławków

Najlepszy dentysta do jakiego miałem okazję uczęszczać. Pan Doktor bardzo dokładnie wyjaśnia na czym będzie polegać leczenie, poświęca pacjentowi bardzo dużo czasu oraz dba o komfort podczas zabiegu. W gabinecie panuje miła atmosfera, polecam w 100%.
Opinia dodana przez: Karol

lek. dent. Andrzej Chmielecki

Stomatologia Bamberski Dwór NZOZ
ul. św. Wawrzyńca 1 A/17

Serdecznie polecam Pana Doktora nawet największym tchórzom! Leczenie jest bezbolesne i co najważniejsze skuteczne. Mój ząb był leczony i innym gabinecie przez kilka miesięcy i ciągle coś bolało, został wyleczony w ciągu dwóch dłuższych wizyt i nic już się nie dzieje. Na pewno wrócę!
Opinia dodana przez: Tomasz

dr Zbigniew Bielak

Prywatna Praktyka Stomatologiczna
Zielona 9
11-500 Giżycko

Wczoraj doktor usunął mi zęba w stanie zapalnym. Mianowicie to, co z niego zostało. Było ciężko i boleśnie, znieczulenie praktycznie nie zadziałało. Oczywiście zostałem o tym uprzedzony i dostałem do wyboru inną opcję przed podjęciem usuwania. Wszystko prosto wytłumaczone. Robota wykonana doskonale, a antybiotyk, na który dostałem receptę jest świetny. Opuchlizna zeszła w znacznym stopniu już po niecałych 4h. Polecam dr Zbigniewa przez duże P.
Opinia dodana przez: Michał

dr Aleksandra Samborska

Lecznica Stomatologiczna Gocław
Fieldorfa 5

Lekarz na piątkę, co ja mówię - dziesiątkę!!! Lepiej nie nie mogłam trafić: spokój, przemiła atmosfera, pełne życzliwości i profesjonalizmu podejście do ledwie zipiącej z bólu i przerażenia pacjentki. Cieszę się, że są jeszcze w naszym kraju tacy lekarze i to w nieodpłatnej słuzbie zdrowia.

Radosław Turski

Gabinet lekarski
42-207 Częstochowa

Najlepszy stomatolog na świecie wizyty w gabinecie to czysta przyjemność profesjonalne podejście do pacjenta
Opinia dodana przez: Konrad socha

lek. dent. Agata Janisz

ulica Miłkowskiego

miła i uśmiechnięta pani doktor-leczy moje młodsze dzieci a starsze leczy aparatem ortodontycznym!bardzo podobają nam się efekty leczenia!serdecznie polecam!

lek. dent. Ewa Gusiew

Chirurg stomatolog, Protetyk

Poradnia Stomatologiczna "STOMAX"
Cicha 2 lok. 1
05-300 Mińsk Mazowiecki

Najlepsza dentystka jaką znam, dlatego chodzę do niej już od kilku lat. Nigdy nie miałam żadnych zastrzeżeń do jej pracy. Plomby się trzymają, wyglądają estetycznie, Pani dr tłumaczy wszystko co robi, jest bardzo delikatna i miła. Polecam

lek. dent. Izabela Ociepa-Wierus

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Poradnia Specjalistyczna Stomatologiczna
Rędzińska 112
42-209 Częstochowa

Wzorowy lekarz. Takich chciałabym spotykać częściej. Wzbudza sympatię i zaufanie. Człowiek przestaje się bać bo pani doktor jest spokojna i uśmiechnięta. A zęby usuwa cudnie. Szybko,sprawnie i bezboleśnie. Widać, że lubi swoją pracę. Ma też bardzo sympatyczną asystentkę. Szkoda,że już nie mam nic do wyzwania, bo bardzo tam było fajnie.

lek. dent. Arun Goel

Mostowa 3
62-095 Murowana Goślina

Pan Doktor jest bardzo profesjonalny,miły , delikatny , lepiej nie mogłam trafic. Zawsze można na niego liczyć. Wizyty u Niego na NFZ jak i prywatnie niczym się nie różnią zawsze tak samo miło i profesjonalnie! Polecam z całego serca!
Opinia dodana przez: Patrycja
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ortodonta
                                       lek. dent. Joanna Pepperell (Dąbrowicz)

lek. dent. Joanna Pepperell (Dąbrowicz)

Ortodonta, Stomatolog

Lekarz Dentysta Joanna Pepperell
Ul. Złota

Naprawdę lekarz godny polecenia. Doktor jest rzeczowa, dokładna i daje ogromną dawkę spokoju podczas wykonywania zabiegów.
Opinia dodana przez: Mikołaj

lekarz Renata Koprowska

Stomatolog dziecięcy

Centrum Medyczne MAVIT Ambulatorium nr 1 w Warszawie
Podleśna 61

Bardzo sympatyczna, ale konkretna i nie owijaca w bawełne. SUper podejscie do dzieciaków. Moja corka zaczeła chodizc do niej jak miła 9 mies a teraz jako czterolatek nie moze doeczekac sie wizyty. Wszytskie melczaki zdrowe.... Z synkiem tez chodzimy do Pani dr i jestesmy bardzo zadowoleni.
Wizyta przebiegła bardzo sprawnie i pomyślnie, w sympatycznej atmosferze, plus ceny nie z kosmosu - polecam

lek. dent. Iwona Pakuła

599
37-200 Rozbórz

Pani doktor super podejście i przede wszystkim perfekcjonistka w tym co robi,byłam przekonałam się i polecam każdemu!!!!!!

lek. dent. Przemysław Zieliński

GABINET STOMATOLOGICZNY PRZEMYSŁAW ZIELIŃSKI
Kobylińskiego 4/lok.2
09-400 Płock

Do Pana Przemka poszłam z polecenia, nie żałuję! Wizyta u stomatologa kiedyś budziła strach, odkąd chodzę do Pana Przemka nie boję się, jest delikatny, uprzejmy, zawsze wszystko wytłumaczy i ceny są naprawdę przystępne ! Bardzo bardzo polecam!!! Aktualnie cała nasza rodzina korzysta z usług stomatologicznych pana Przemka :)
Opinia dodana przez: Magda

lek. dent. Michał Kaszak

KASS-DENT
Kasztanowa 6
05-200 Wołomin

Miałem problemy z dziąsłami i ruszającym się zębami, a to pierwszy lekarz który uwidocznił mi ten problem, pomógł i pokierował dalej
Opinia dodana przez: Paweł

Adam Gansiniec

Protetyk, Stomatolog

Lubliniec

Szczerze godny polecenia! Profesjonalny w tym co robi, a najważniejsze jest punktualność i atmosfera jaką tworzy Państwo Ewa i Adam, pełna rozmowy i uśmiechu, aż nie wiedzieć kiedy zabieg zakończony i czemu tak szybko:P Pozdrawiam!

Kinga Karpińska

Chirurg stomatolog, Chirurg ogólny

Trzcianka

Najlepszy stomatolog w okolicy. Polecam każdemu kto boi się dentysty. Leczenie przebiega w miłej atmosferze szybko i bezboleśnie. Fachowa pomoc

lek. dent. Barbara Rokicka-Łapuć

Centrum Diagnostyki Laboratoryjnej Ostrów Wlkp.
Kościuszki 15
63-400 Ostrów Wielkopolski

Bardzo miła Pani doktor. Godna polecenia. Tak jak bałam się dentystów od dzieciństwa, to do niej chodziłam z chęcią. Ma takie podejście do pacjenta jak żaden dentysta u którego byłam. Szkoda tylko że nie przyjmuje już na NFZ, bo nie każdego teraz stać prywatnie

lek. dent. Ewa Palka

Faradaya
42-200 Częstochowa

Moja ulubiona dentystka! Ratowała mnie z niejednej opresji, zostawała dłużej żebym zdążyła wyleczyć zęby przed założeniem aparatu. Wszystko tłumaczy, odpowiada na każde pytanie. Zawsze dba o to żeby plomba mi nie przeszkadzała, pogada, uśmiechnie się :)