Filtruj terminy

Wyczyść

Jarosław Dziurman

Al.Fredry 34C
Lubin

Polecam wszystkim , nie ma lepszego stomatologa , a wiem co mówię bo od 13 roku życia obraziłem się na szczoteczkę ,oszukiwałem rodziców ,że zęby umyte, aktualnie mam 30 lat i Pan Jarosław ratuje co się da , a co najważniejsze bardzo dobrze mu to wychodzi , szczerze Polecam !!
Opinia dodana przez: Bartosz Ż

Jacek Zboch

Ortodonta, Stomatolog

adres nieaktualny
Kościuszki 26a lok. 3
59-300 Lubin

doktor Zboch bardzo profesionalnie podszedł do leczenia jasno wytłumaczył mi co możemy osiagnać a czego nie się nie uda (bez zabiegu operacyjnego).jestem już ponad 1,5 roku po leczeniu.w moim odczuciu efekt doskonały jestem pod stałą kontrolą doktora mimo że mieszkam już od 16 m-cy w Niemczech.bardzo szanuje i polecam doktora .jest konkretny rzeczowy jednym słowem profesionalista

lek. dent. Dariusz Skoczylas

ul. Wronia 29
59-300 Lubin

Polecam bardzo Pana Doktora bardzo kompetentny lekarz, szczegółowo wszystko wyjaśnia, uspokaja. Ciesze się , że trafiłam na tak dobrego stomatologa.

lek. dent. Karolina Ścieszka

Przychodnia Specjalistyczna CDT
Leśna 8
59-300 Lubin

Pani Karolina jest wspaniała empatyczną osoba do tego profesjonalna pogodna tluczaczaca wszytko dokładnie…dzięki niej przestałam mieć traumę przed stomatologami …Bardzo bardzo polecam .

lek. dent. Piotr Korzeniowski

Praktyka Stomatologiczna "Radix"
Leszczynowa 15a
59-300 Lubin

Bardzo polecam , wykonanie estetyczne , mila atmosfera .tlumaczenie chorob i leczenia bardzo fachowe. Lekarz godny polecenia !
Opinia dodana przez: Jowa

lek. dent. Tomasz Chilewski

Przychodnia Specjalistyczna CDT
Leśna 8
59-300 Lubin

BARDZO FAJNE PODEJŚCIE DO PACJENTA, JESTEM ZADOWOLONA , WIDAĆ ZNA SIĘ I POŚWIĘCA TEMU CO ROBI, ROBI SUMIENNIE I SOLIDNIE, NIGDZIE SIĘ NIE SPIESZY, PRZYKŁADA SIĘ DO SWOJEJ PRACY.CENY TAKIE JAK WSZĘDZIE. STARA ROBIĆ SIĘ BEZ BOLEŚNIE JAK MÓWI ŻE NIE BĘDZIE BOLAŁO TO NIE BOLI, NIE BIORĘ ZNIECZULENIA BO NIE MOGĘ A W MOMENTACH KIEDY MA MNIE ZABOLEĆ UPRZEDZA I WIDZĘ, ŻE PANA DOKTORA BARDZIEJ BOLI Z TEGO POWODU …
Opinia dodana przez: Alina

Violetta Duży

Krupińskiego 47 / 6
Lubin

Prawdziwy profesjonalista i ciepły, cierpliwy człowiek. To połączenie cech sprawia, że jest godnym polecenia lekarzem.

Krzysztof Pawełczyk

Chirurg stomatolog

Budziszyńska 29 lok. 13
59-300 Lubin

Lekarz który zna się na swoim fachu. Widać że rwanie zębów to dla niego pestka. Ósemka wyrwana w 5 minut , zgadzam się że stwierdzeniem że dziąsła nie są poprute. Miałam rwana szóstkę u innego dentysty i ból po wyrwaniu ogromny a po ósemce u doktora zero bólu. Pozatym cenowo bardzo przystępnie. Nie wyobrażam sobie rwal zęby u kogoś innego niż ten właśnie lekarz. Jeszcze jeden plus, potrafi wszystko dokładnie …
Nie będę obiektywny. Krótko - świetnie przeprowadzone leczenie kanałowe zęba. Na każdym etapie leczenia byłem świetnie informowany co i jak. Nie jestem łatwym pacjentem. Do Pani doktor jeszcze wrócę.

lek. dent. Jolanta Blicharska

Szpakowa 9
59-300 Lubin

sfrustrowana lekarka napisała na dole, że nic nie umiała. Dobrze zrobiła, niech się najpierw nauczy dwa zęby robic, kanałowo. I niech pózniej napisze na tym forum, że się nauczyła.
Opinia dodana przez: Pat - Pat

lek. dent. Aneta Rosolska

Jagodowa 17
59-300 Lubin

Nie polecam usuwanie kamienia z zębów u tej pani,miałam to robione bardzo szybko i niedokładnie,musiałam poprawiać u innego stomatologa.

lek. dent. Małgorzata Góralczyk

Ortodonta, Stomatolog

Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "AMEZ" s.c.
ulica Kamienna 1g
59-300 Lubin

Proszę iść gdzie indziej. Chodzę z dzieckiem rzekomo na NFZ a za każdą wizytę płacę sporo pieniążków. Zastanawiam się na zgłoszeniem sprawy.

lek. dent. Krystyna Orzechowska

Chirurg stomatolog

Krucza 10/4

lek. dent. Dariusz Nosal

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Stomatologiczne "DENTIKO"
Kisielewskiego 14

lek. dent. Beata Imielska-Dudziak

lek. dent. Monika Bagien-Osiecka

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "DERMA-VITA"
Wyszyńskiego 6

lek. dent. Ewa Owerko