byłam w pobliżu na wakacjach, bolał mnie ząb - gabinet polecił mi właściciel ośrodka. Bardzo spokojny lekarz. rzeczowa rozmowa na temat zabiegu na prawdę uspokaja. Sam zabieg jak to u stomatologa , ale bezbolesny. wyczuwa sie kompetencje. Mimo że mam 120 km do domu, zastanawaim się czy nie kontynuować tu leczenia
Najlepszy dentysta jakiego poznałem, od wielu lat jeżdżę do tego Pana do Dobczyc i nigdy żadnych problemów z zębami nie było. Zawsze bez znieczulenia i nigdy nic nie boli przy borowaniu, słyszałem, że to przez specjalne chłodzone wiertła. Plomby siedzą mocno i nie wypadają. Pan jest bardzo miły, nie doszukuje się niewiadomo czego i nie chce zedrzeć z człowieka pieniędzy, co jest bardzo na plus.
Krakowska 114
Andrychów
Serdecznie Polecam Panią Magdę. Najlepszy lekarz stomatolog. Wyprowadziła mi zęby do idealnego stanu
NZOZ Centrum leczenia zaburzeń OUN i wspierania rozwoju dzieci "Kangur"
ulica Hallera 16
Sosnowiec
Fachowość na najwyższym poziomie. Empatia wobec pacjenta, jego lęku, cierpienia, ale też wobec bezradności lub... wstydu. Człowiek, któremu można w pełni zaufać. A przy tym urocza ciepła kobieta z pogodnym uśmiechem na twarzy dla każdego. Serdecznie polecam, Panią doktor.
Pani Iwona to stomatolog, na którego zawsze można liczyć – skuteczna i niezwykle profesjonalna w swoim podejściu. Z pełnym zaangażowaniem podchodzi do leczenia, dbając o najwyższe standardy, co daje poczucie bezpieczeństwa i pewności, że jesteśmy w dobrych rękach. Polecam każdemu, kto szuka fachowej opieki!
Jestem pod wielkim wrażeniem kompetencji i fachowości Pana Doktora Huberta Dziadek. Zabieg usuwania korzenia ,który już na samą myśl mnie przerażał i który tyle czssu odwlekałam, trwał może z 7 minut i był zupełnie bezbolesny i spokojny. Znieczulenie idealne, po zabiegu żadnych powikłań a co dziwne- nastawiałam się na ból miejsca po usuniętym korzeniu kiedy już znieczulenie przestanie działać, a nie było tego w ogóle czuć! Pan Doktor to Geniusz, …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "VITAL"
Piłsudskiego 1
Ząbki
Fantastyczny. Cierpliwy, sympatyczny, działa megasprawnie. Znieczula genialnie, usuwa co trzeba błyskawicznie. Świetny fachowiec i po prostu kochany człowiek z ogromnym sercem dla Pacjenta. Aż mi głupio pisać opinię o takim Specjaliście, bo kim ja jestem, żeby oceniać rzemiosło chirurga... Wszystkiego dobrego Doktorze!
Stomatologia DENTICA NZOZ
Ogrodowa 16B
Perfekcjonista, super profesjonalista. Mega pozytywne podejście do pacjenta. Naprawdę można poczuć się podczas wizyty komfortowo, bezpieczenie.
Centrum Stomatologii Kopernik w Poznaniu
już NIE PRACUJE!!!!!!!!!!!!!!
Odnalazłem Panią doktor poprzez google - w poprzedniej przychodni nie chcieli dać namiarów na nowy gabinet. Było to dla mnie ważne bo zaufałem temu lekarzowi i po raz kolejny nie zawiodłem się :-) POLECAM. Maciej P.
Byłem na wyrywaniu ósemki, zabieg trwał 15 minut. Szybko, sprawnie i bezboleśnie, polecam. Ogólnie jestem bardzo zadowolony, poprzednie ósemki miałem wyrywane w Warszawie i zawsze było krwawo, boleśnie i co najmniej godzina walki z zębem. Specjalnie jechałem do Pani Stuce i nie żałuję.
Szczerze polecam wizytę u dr Cielińskiego.Czuje się pewnie, spokojnie i komfortowo na każdej wizycie. Dr jest kompetentny, profesjonalny, godny zaufania. To bardzo konkretny i uprzejmy człowiek. Odkąd trafiłam do doktora Michała nie wyobrażam sobie zmiany na jakiegokolwiek innego stomatologa podobnie jak mój mąż i syn.
Solidna, kompetentna i przemiła lekarka. Rewelacyjne podejście do dziecka - siemioletni synek ją uwielbia, a pani doktor leczy mu ząbki już od dwóch lat - to zupełnie bezstresowe wizyty. Delikatna, uśmiechnięta, ale wie, co robi. Po wizytach u niej zero problemów z leczonymi zębami.
Specjalistyczny Gabinet Stomatologii Estetycznej Estetic Praxis
Bonerowska 3/14c
Dwa lata temu jeszcze w klinice prywatnej dr Herbut zrobił mi 9 koron na dolnych zębach. Cały czas mam wrażenie jakby to były moje własne. Inny stomatolog, u którego (z racji niższych kosztów) robiłam sobie korony u góry, oglądał ten mój "dół ze wszystkich stron i cmokał z zachwytem. Niestety oszczędności nie popłaciły i górę muszę poprawiać z powodu nieszczelności koron. Juz zamówiłam wizytę u dr Herbuta...wracam do niego w …
Pan Doktor Paśniczek to świetny lekarz. Od kiedy mnie leczy przestałam bać się fotela dentystycznego. Dawno nie spotkałam tak miłego i profesjonalnego lekarza. Miałam problemy z zębem, inni lekarze chcieli go wyrwać. Gdy poszłam do Pana Doktora przyjął mnie od razu. I co najważniejsze, podjął się leczenia i WYLECZYŁ mój ząb. Ogólnie cała klinika Premium-Dent w której przyjmuje doktor zasługuje na ogromny plus. Nie trzeba czekać godzinami w kolejkach, miła …
N.Z.O.Z. KOS-DENT Jolanta Koseda
Drogowców 21A
Kościerzyna
Jest lekarzem godnym polecenia,jestem zadowolona z wizyty,bardzo miłe podeście do pacenta .Dobrze wytłumaczy,można doskonale zrozumieć,zęby dobrze zrobione ,są równe bez zgrubień nie przeszkadzają przy posiłkach,polecam wszystkim,którzy mnie poproszą.
Al. Reymonta Władysława 12 A/lok.11
Pani doktor Ewelina Piotrowicz-Mierzwa to prawdziwa specjalistka z powołania. Bardzo opanowana, empatyczna i autentycznie zainteresowana pacjentem. Od samego początku wizyty buduje atmosferę zaufania – wszystko dokładnie tłumaczy krok po kroku, dzięki czemu czułam się spokojna i bezpieczna. W gabinecie panowała tak kojąca aura, że momentami czułam się, jakbym była u psychologa, a nie u stomatologa! To było naprawdę wyjątkowe doświadczenie. Dziękuję z całego serca za profesjonalizm, delikatność i ludzkie podejście. …
SPZOZ
Mogilany ul .Św.Bartłomieja Apostoła 21
Świątniki Górne
U p. dr Drojewskiej leczę się od kilku miesięcy. Wszystkie dotychczasowe wizyty były w 100% profesjonalne. Po kilku latach poszukiwań odpowiedniego stomatologa w końcu mam wrażenie, że znalazłem osobę której mogę zaufać w kontekście leczenia moich ząbków.