Stomatolog Sosnowiec

Chirurg stomatolog, Protetyk

Rejonowe Pogotowie Ratunkowe w Sosnowcu
ul. Teatralna 9

Średnia ocen: 4,5/5
Widziałam na FB co Pani dr wyczynia z nawet bardzo zniszczonymi zębami albo i bezzębiem i zdecydowałam się wysłać tam mamę :) To był mądry wybór, bo rodzicielka przechodzi właśnie metamorfozę nie tylko związaną z wyglądem, zębami, ale i widzę, że coś w środku drgnęło :) Wydaje się być bardziej doładowana energią, żywsza. Liczę na to, że kiedy już skończymy leczenie ten nastrój mamie nei przejdzie i będzie zgarniać same ...
Opinia dodana przez: zagłębianka

lek. dent. Józef Krupiński

Chirurg stomatolog

Średnia ocen: 3,7/5
Józef Krupiński- wyjątkowo nieuprzejmy, a momentami nawet chamski lekarz. Odreagowuje swoje stresy w pracy i wyżywa się na pacjentach. Przyszedłem na wycięcie ósemki i podczas całego zabiegu lekarz i jego asystentka rozmawiali o wczorajszej kłótni w placówce. Chirurg zaczął nawet przeklinać przy pacjencie! Cały zabieg wykonywany był bardzo szybko, nerwowo, jakby na czas. Raz zakrztusiłem się krwią i asystentka zapytała mnie, czy wszystko w porządku, a lekarz: "Facet nie stresuj ...

lek. dent. Magdalena Gryma

Stalowa 3
41200 Sosnowiec

Średnia ocen: 5,0/5
Fantastyczny gabinet. Przede wszystkim duża dbałość o bezpieczeństwo w czasie pandemii. Profesjonalne podejscie lekarza oraz całego personelu. Od samego początku bylem poinformowany precyzyjnie o całym leczeniu a w jego trakcie byłem zaopiekowany z dużą starannością na każdym jego etapie. Przyprowadziłem do tego lekarza swoją najbliższą rodzinę i śmiało mogę polecić Panią Doktor Magdalenę i cały gabinet DENTIMA.
Opinia dodana przez: Mikołaj

lek. dent. Tomasz Piekarz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Centrum Stomatologii w Katowicach" - Poradnia stomatologiczna
Warszawska 12

Średnia ocen: 4,2/5
Pan Doktor na medal. Bardzo uprzejmy, wspaniały fachowiec, posiada ogromna wiedzę, a to w połączeniu ze świetnym poczuciem humoru sprawia, że wizyty u Pana Doktora wspomina się z uśmiechem na ustach. Po wcześniejszych nieprzyjemnych doświadczeniach z innymi stomatologami, mogę śmiało stwierdzić ze Pan Tomasz jest najlepszy w swoim fachu. Każdemu serdecznie polecam !!
Opinia dodana przez: Pacjentka

Katarzyna Petrat

Indywidualna Praktyka Stomatologiczna Petrat Katarzyna
ul. Jana Dekerta 6/1

Średnia ocen: 5,0/5
Bardzo dobra Pani doktor, profesjonalna, miła, empatyczna, uśmiechnięta.
Z przyjemnością siadam na fotelu wiedząc, że moje zęby będą potraktowane fachowo,
a Pani doktor będzie starała się, żebym czuła się komfortowo.
Opinia dodana przez: Marcelina

lek. dent. Paweł Arboczius

NZOZ Instrytut Zdrowia Centrum
Teatralna 10 Sosnowiec

Średnia ocen: 4,8/5
Rewelacyjne podejście do pacjenta! Wcześniej na samą myśl o wizycie u dentysty robiło mi się gorąco.. Gabinet stomatologiczny wzbudzał we mnie lęk. Ten lekarz to zmienił. Pan doktor naprawdę jest genialny i czuć, że w 100% wie co robi i wie jak co zrobić, żeby pacjent czuł się komfortowo
Opinia dodana przez: Aga

Marcin Branny

Stomatolog dziecięcy, Stomatolog

Średnia 15/4

Średnia ocen: 4,1/5
Od lat jestem pacjentem doktora Marcina Brannego. Z każdej wizyty kontrolnej jestem bardzo zadowolony. Jeśli jest wymagane leczenie to wcześniej doktor dokładnie wszystko tłumaczy, a leczenie jest skuteczne. Zawsze znajdzie się miejsce dla pacjentów z bólem o czym przekonałem się ostatnio. Doktor z poczuciem humoru, otwartym podejściem, miły, rzetelny, troszczy się o pacjenta. W 100% polecam.
Opinia dodana przez: Damian

lek. dent. Radosław Pawłowski

Sosnowiec, gen. Andersa 15

Średnia ocen: 5,0/5
Świetny dentysta - rzeczy niemożliwych dokonuje od ręki, na cuda trzeba trochę poczekać:) Dodałbym jeszcze jedną gwiazdkę za poczucie humoru - kilka razy prawie wyplułem ssawkę.
Opinia dodana przez: Tomek

Magdalena Jędrusik-Pawłowska

Chirurg stomatolog, Chirurg ogólny

Średnia ocen: 3,6/5
Ząb "8" został usunięty bezproblemowo. Jednak nie polecam, gdyż Pani ma bardzo protekcjonalne podejście do pacjenta. I choć dokładnie wyjaśnia wszelkie wątpliwości, robi to oschle, bez jakiejkolwiek życzliwości czy empatii. Ponad to, w kwesti usuwania kolejnych zębów, zaczęłam się tej Pani bać- chcąc zatrzymać pacjenta na dalsze leczenie, pani chirurg wywiera presję mającą na celu przyspieszenie decyzji. Chce przeprowadzać zabiegi, co do których inni lekarze (w moim przypadku chirurg, ortodonta ...

lek. dent. Magdalena Katra

NZOZ Praktyka Dentystyczno-Lekarska
Kościelna 28/2

Średnia ocen: 3,5/5
Pani Doktor to najlepszy specjalista w swojej dziedzinie. Poszłam ze względu na polecenie i jest to jedyny gabinet i osoba, która powierzam leczenie swoich jak i mi najbliższych zębów. Pani Doktor zawsze wyjaśnia, próbuje znaleźć najlepsze metody, a przy tym zero bólu i dyskomfortu. Serdecznie polecam!
Opinia dodana przez: Cemre

Stomatolodzy w Sosnowcu