Dental Republic Toruń
Kwiatowa 6D
Toruń
Szedłem na wizytę z obawą bo miałem do usunięcia ósemkę oraz do leczenia kilka zębów ale okazało się bardzo bardzo spoko. Pani dr z wielkim talentem do leczenia cykorów takich jak ja :-) Zero bólu, pełen komfort i profesjonalizm! Jestem pod wrażeniem i już znalazłem swojego stomatologa! Polecam wszystkim, którzy boją się dentysty!
Stomatologia 24H Sobieskiego
ul. Sobieskiego 37
Przed chwilą dodawałam opinię i miały być wszystkie na 5 - nie wiem dlaczego. - godny polecenia zaznaczenie wyszło na 4, moim zamiarem była 5 , więc teraz korekta 6! Przepraszam za zamieszanie:)
Prywatna Praktyka Stomatologiczna Sobaniec
Marii-Curie Skłodowskiej 9/2
Białystok
Z całego serca dziękuję Panu Doktorowi za perfekcyjnie przeprowadzone leczenie zachowawcze w Białymstoku. Trafiłam do gabinetu z bólem i lękiem, a wyszłam z uśmiechem i ogromną ulgą. Dr Sobaniec okazał się nie tylko świetnym specjalistą, ale też osobą, która potrafi rozładować stres i zadbać o spokój pacjentki. Dzięki niemu odzyskałam zdrowy ząb i poczucie bezpieczeństwa. Serdecznie polecam każdej kobiecie!
www JJO Stomatologia.pl - specjalista chirurg stomatolog Joanna Jodłowska Olewińska
Wrocław ul Partyzantów 21
Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Doktor:) Trafiłam do gabinetu, kierowana opiniami znalezionymi w internecie. Najpierw wybrałam się na konsultacje a później na konkretny zabieg. Miałam do usunięcia dolna, prawa szóstkę a właściwie korzeń zęba, który powinnam już dawno ,, pożegnać "... Pani Doktor poświęciła mi na obu wizytach tyle czasu, ile potrzebowałam. Odpowiadała na wszelkie pytania, sama dokładnie opowiadała jak może wyglądać zabieg, co może się wydarzyć w trakcie …
Specjalistyczne Centrum Stomatologiczne
św. Stanisława 22
Żory
Dzięki Pana Mateuszowi przestałem się bać chodzić do dentysty! Zawsze wyjaśni dany zabieg, wskaże co może boleć, co akurat dla mnie człowieka wrażliwego jest ważne. O tego wysokie kompetencje jeśli chodzi o leczenie zębów. Kultura, szacunek, klasa to emanuje od Pana Mateusza. Polecam każdemu
Planta Medica Stomatologia
Warszawska 77
Łomianki
Znam dr Agatę jeszcze z poprzednich gabinetów. Doskonała specjalistka. Mistrzyni leczenia kanałowego pod mikroskopem. A do tego bardzo ciepły i serdeczny człowiek. To nie tylko lekarz, ale bardzo sympatyczna osoba.
Molaris Dental Clinic
Piasta 41
Polecam, złota rączka w swoim fachu. Summienne i profesjonalne podejście do leczenia, nie ma cen z kosmosu jak inni dentyści. Raz jeszcze polecam!
Q-dent
ul. Litewska 16B
Pani Agnieszka jest bardzo miłą osoba , profesjonalnie podchodzi do każdego zabiegu i wizyty . Jestem pacjentem Pani Agnieszki od 17 może 18 lat i nigdy się nie zawiodłem . Mój syn ma obecnie 19 lat i od malucha jest też pacjentem Pani Agnieszki . Z gabinetu zawsze wychodzimy z szerokim uśmiechem gorąco polecam wizyty i leczenie w klinice Pani Agnieszki dorosłym jak i dzieciom .
Gabinet Lekarski
Słowiańska 56
Kalisz
uratowala mi jedynke zlamana jestem bardzo wdzieczna dziekuje pani doktor!!!Polecam z calego serca jest fachowcem
Olivident Stomatologia Beata Wojtków
Wypoczynek 2A
Świdnica Polska
Dr Wojtków to cudowny lekarz i człowiek. Zawsze służy pomocą, kontaktować się można z panią dr również przez wiadomości tekstowe, co jest wspaniałym udogodnieniem dla pacjenta w obecnych czasach. Wizyty w gabinecie zawsze profesjonalne i na czas, co niestety jest rzadkością u wielu lekarzy innych specjalizacji. Pani dr tłumaczy wszystko przystępnym językiem i dokładnie przedstawia kolejne kroki leczenia. Ponadto jest bardzo sympatyczną i kontaktową osobą. Polecam Panią Doktor z całego …
ulica Piotrkowska 34
U dr Krzysztofa miałem wykonany implant zęba — cały zabieg przebiegł sprawnie, bez stresu i w bardzo komfortowej atmosferze. Pan Doktor wykazał się dużym profesjonalizmem, dokładnością oraz rzeczowym podejściem, jasno wyjaśniając kolejne etapy leczenia. Z pełnym przekonaniem polecam.
AMO-DENT
KRZYSKA 55A
Tarnów
Bardzo polecam Pana Doktora. Uprzejmy, kontaktowy, wszystko robi delikatnie, podchodzi indywidualnie do pacjenta. Zawsze uśmiechnięty i pomocny.
Gabinet stomatologiczny
Gimnazjalna
Ostrów Wielkopolski
jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził.............ja osobiście polecam! Pani doktor kompetentna, miła.
Gabinet Lidia Warmuz
Sienkiewicza 5
Kamienna Góra
P. Lidia zaplanowała mi zęba we wrześniu, po 2 dniach plomba się ukruszyła. Wróciłem do gabinetu z reklamacją, ubytek został wypełniony bez jakiegokolwiek oczyszczania. Minęło 6 miesięcy, plomba wypadła całkowicie, a z dziury w zębie wyciągnąłem spory kawałek waty (tak duży że śmiało wypełnił cały ubytek). Jestem zażenowany i nigdy nie spotkałem się z takim brakiem niekompetencji. Wizyta nie należała do najtańszych w rejonie. Polecam omijać to miejsce szerokim łukiem.
Klinika Stomatologii Estetycznej Diamond Dental
Wyszyńskiego 7 lok. 14