2,1
2,1

O mnie

SZANOWNI PAŃSTWO

SZANOWNI PAŃSTWO

Jestem Alergologiem, Pediatrą, lekarzem z certyfikatem Polskiego Towarzystwa Medycyny Sportowej (UWAGA: mam uprawnienia do sportowych badań dzieci młodzieży i dorosłych tylko do 23 roku życia).

Aktualnie prywatnie w Łodzi przyjmuję tylko w Centrum Medycznym Szpital św. Rodziny . Godziny przyjęć 11-12 i 18-20 poniedziałek - piątek. Zapisy przez infolinię Centrum.

W sobotę również konsultacja prywatne Piotrków trybunalski Ateba Med.

Oferuję:

Darmowe konsultac...

Nie polecam nikomu korzystania z usług tego lekarza. Wyjątkowo antypatyczna osobą, głosząca niezgodne z prawdą teorie, kompletnie nie zainteresowana pomocą czy udzieleniem parady . Jak widać nie jestem pierwszą niezadowoloną osobą.

Lekarz podczas teleporady miał wystawić receptę, nie wystawił jej. Pomylił dokumentacje medyczne i w moją wpisał dolegliwości innego pacjenta i zalecenia również dla innej osoby. Umówiłam się na drugą konsultacje, żeby ponownie prosić o wystawienie recepty na leki przeciwalergiczne. Lekarz wykonał jedną próbę kontaktu, nie zdążyłam odebrać. W systemie zaznaczył, że były dwie próby kontaktu i zakończył konsultacje. W czacie po wizycie napisałam mu, że pomylił się i proszę o wystawienie recepty, na co odpisał mi tylko że poczta głosowa się zgłosiła. Żenada, pacjent totalnie zignorowany, a lekarz chyba tylko z nazwy, a nie z powołania.

Lekarz zadzwonił zgodnie z umówionym terminem i godzina, bardzo uprzejmy, miły i kompetentny. Wszystko szczegółowo wyjaśnił i poświęcił tyle czasu ile było potrzeba . Jest osobą godną polecenia.

Nie polecam, lekarz nie stawił się na telewizytę. Patrząc po opiniach, to nie pierwsza taka sytuacja.

Zamówiona teleporada się nie odbyła. Lekarz dzwonił 1,5 godziny przed wizytą, ale się rozłączył. Następnie wypisał recepty na podstawie wizyty sprzed roku podczas infekcji i postawił diagnozę "astma oskrzelowa" nie widząc, ani nawet nie słysząc pacjenta. Astma wykluczona w poradni pulmunologicznej.

Najbardziej niekompetentna osoba wśród lekarzy jakich znam. Zero jakiejkolwiek możliwości skontaktowania się z owym lekarzem, nie wspominając o pomijaniu zaleceń jakie powinny być stosowane podczas choroby. Ogólny brak odpowiedzialności z jego strony.

Nie uprzejmy, nie profesionalny. Najgorszy lekarz u którego byłem. Jak najbardziej nie polecam .....

Lekarz bardzo antypatyczny, nawet nie probowal mnie wysluchac tylko bardzo malo uprzejmym tonem nie znoszacym sprzeciwu wyglaszal swoje prawdy, nie dajac mi dojsc do glosu. Okropne doswiadvzenie, szczegolnie, ze zle sie czuje i dzwonilam po pomoc. Zdecydowanie odradzam!

Doktor nauk nie zjawił się w e-gabinecie, czyli podaje godziny w których w ogóle nie pracuje. Następnego dnia przysłał SMS. Skopiowałem więc informację z e-gabinetu, poinformowałem, że jestem na wakacjach i dokumentację na leki, który normalnie przepisuje lekarz rodzinny(!) mogę dosłać po wakacjach, a na ten czas mogę wysłać poprzednie recepty z e-pacjenta, które wysłałem, ale ostatecznie Kontakt się urwał i nie udało się nic załatwić. Po wakacjach to ja mogę iść do lekarza rodzinnego i otrzymać receptę za darmo, na NFZ. Mam nadzieję, że ten "lekarz" utraci prawa do ...

Mam nadzieję, że ten "lekarz" utraci prawa do świadczenia usług na tym portalu, bo nie o to chodzi w wizycie online, że w ogóle ten "lekarz" prowadzi "e-wizyty" w godzinach, w których w ogóle nie jest dostępny.

Koszt wizyty 80 zł za dwójkę dzieci. Bardzo dobry lekarz :)). Zaangażowany w swoją pracę. Widać, że praca jest jego pasją. Leczę dwójkę moich dzieci (4 i 5 lat), które od urodzenia bardzo chorowały i to zawsze ON "wyprowadził" je z ciężkiego stanu bez konieczności leczenia szpitalnego. Początkowo broniłam się przed leczeniem dzieci prywatnie, teraz wspominając początki boję się chodzić do innych lekarzy. Jako jedyny przeprowadził dokładne badania krwi i alergiczne w celu znalezienia powodu częstych chorób dzieci. Podane przez niego lekarstwa szybko przyniosły pozytywny rezultat. Dzieci coraz rzadziej chorują ...

Koszt wizyty 80 zł za dwójkę dzieci.
Bardzo dobry lekarz :)). Zaangażowany w swoją pracę. Widać, że praca jest jego pasją. Leczę dwójkę moich dzieci (4 i 5 lat), które od urodzenia bardzo chorowały i to zawsze ON "wyprowadził" je z ciężkiego stanu bez konieczności leczenia szpitalnego. Początkowo broniłam się przed leczeniem dzieci prywatnie, teraz wspominając początki boję się chodzić do innych lekarzy. Jako jedyny przeprowadził dokładne badania krwi i alergiczne w celu znalezienia powodu częstych chorób dzieci. Podane przez niego lekarstwa szybko przyniosły pozytywny rezultat. Dzieci coraz rzadziej chorują a zwykłe przeziębienia nie kończą się zapaleniem płuc. Roztargniony raczej nie...może zbyt wiele obowiązków i pacjentów :))

Strefa lekarza Zaloguj się Zarejestruj się
display statdisplay statlastseen stat