W 2003 roku ukończył studia na Wydziale Stomatologii Akademii Medycznej w Białymstoku. Prawie zawsze obecny w Gabinecie. Zajmuje się protetyką, chirurgią, implantologią i implantoprotetyką. Zawsze wnikliwie analizuje potrzeby stomatologiczne Pacjenta i odnosi się do konkretnych problemów, następnie planuje kompleksowe leczenie stomatologiczne.
Ciągle doskonali swoja wiedzę i umiejętności w licznych szkoleniach i sympozjach. Leczy zawsze w znieczuleniu, dzięki czemu Pacjenci mają zapewniony pełen komfort podczas zabiegów. Jego pasją zawodową jest protetyka, implantologia i implantoprotetyka.
Bardzo miły pan stomatolog, konkretnie i profesjonalnie podchodzi do sprawy. Było całkiem szybko i bezboleśnie :)
Dobry lekarz, dobre miejsce, dobrzy ludzie :) Bez problemu przeprowadzoene leczenie w miłej atmosferze. Bardzo polecam wszystkim.
Polecam polecam i jeszcze raz polecam. To wspaniały doktor ze swietnym sprzętem i możliwościami. Mój uśmiech jest wspaniały. DOktor bez wątpienia zasługuje na wszystkie gwiazdki!!!
Bardzo dobry dentysta. Z czystym suemieniem go polecam. Wspaniały gabinet i uśmiechnięci ludzie od samego początku. Wszystko robią na miejscu, zdjęcia RTG i tak dalej. Poozdrawiam!
Nie wyobrażam sobie dzisiaj leczyć moim zębów w innym gabinecie. To wspaniali i doświadczeni lekarze!!! Polecam zdecydowanie
Muszę przyznać że byłam bardzo mile zaskoczona poziomem pracy tego zespołu lekarzy. Nigdy nie miała do czynienia z takimi super ludźmi. Szczególnie polecam właśnie doktora Tomasza NIżańskiego. Super lekarz i super implantolog :)
Nie mam wątpliwości że to właściwy człowiek na właściwym miejscu. Szczególnie w przypadku implantów w których jest mistrzem! Uśmiech mam śliczny!! Cały serwis na wysokim poziomie i co tu dużo mówić... polecam!!!
:) Nie mogę złego słowa powiedzieć o doktorze Tomaszu. Z czystym sumieniem polecam jego gabinet. On sam to maestro w implantach!!!
Krótka piłka - to tak w kontekście mistrzostw ;) Jeśli szukacie implantów to tylko u doktora Niżańskiego, jeśli szukacie dentysty który nie nawala to doktor Niżański. Można by tak długo... sam miałem wszczepiane implanty za pmocą szablonów. Mercedes wśród metod leczenia! I ten lekarz wiec jak tego mercedesa prowadzić :)
To co potrafi zrobić ten lekarz to szok ale oczywiście pozytywny! Podpisuję się pod jego pracą wszystkimi rękami. Postaram się to krótko opisać. Bywam w Polsce dość rzadko bo pracuję za granicą. Nie było czasu na długie leczenie więc podjąłem decyzję o wszczepieniu implantów. Wszystko ogarnięte w takim tempie że generalnie samo wszczepienie trwało chyba około 30 minut. Oczywiście śruby gojące itd. to też pewien czas. Ale sama technologia kosmiczna :) Szczegóły u doktora na stronie. Pozdrawiam i polecam wśród Polonii na Wyspach i nie tylko :)))