Najlepszy lekarz jakiego spotkałam na swojej drodze. Dokładnie badał podczas USG, odpowiadał na zadawane pytania, kontakt poza gabinetem również był jeśli zaszła potrzeba. Ciąża ciężka i trudna ale czułam się zaopiekowana i wiedziałam, że jesteśmy w dobrych rękach. Jest bardzo miły, żartobliwy, ma specyficzne poczucie humoru ale mi akurat bardzo odpowiadało 😏
Pan Doktor prowadził mi dwie ciąże, więc doświadczenie mam od kilku dobrych lat, zaznaczę, że nadal na badania chodzę do Pana Doktora Tomasza Szajnera. Z całego serca polecam jako bardzo dobrego specjalistę! Jest to godny polecenia lekarz, każdej kobiecie polecam wbrew opiniom o specyficznych żartach, jeśli ktoś ma poczucie humoru i dystans do siebie, to jest bardzo zabawnie i przyjemnie na wizycie. Bardzo mi pomógł w niektórych przypadkach, wykazał się zaangażowaniem i chęcią pomocy. Dzięki usposobieniu Pana Doktora czułam się spokojnie i bezpiecznie. Wiedza i doświadczenie jest dla mnie najważniejsze, …
Wiedza i doświadczenie jest dla mnie najważniejsze, szanuję i polecam!
Miałam styczność z Panem Doktorem dosyć często, dlatego, że moja ciąża była problematyczna. Pan doktor sam sugerował pewne badania i rozwiązania, angażował sie bardzo w nasz przypadek. Jest niezwykle kompetenty i rzeczowy. Być może na pierwszy rzut oka pan doktor jest oschły w kontakcie, ale to się zmienia wraz z częstotliwością wizyt - pojawiają się nawet żarty :) Jestem bardzo szczęśliwa, że mogłam trafić pod opiekę pana doktora, dzięki temu czułam się spokojniejsza, mimo naszej niełatwej sytuacji.
Bardzo polecam Pana Doktora. Córeczka & ja byłyśmy super zaopiekowane na patologii ciąży, doktor zaglądnął też do nas w czasie porodu & tuż po :-) Zawsze odpowiadał na pytania, mimo, iż robi cały stos rzeczy naraz, jest bardzo miły + potrafi wypatrzyć wszytsko na USG, można też z Doktorem pożartować.
Witam byłam u Pana doktora na dwóch badaniach prenatalnych i mogę powiedzieć że bardzo dobry lekarz,miły ,uprzejmy,i bardzo dokładnie wykonuje swoją pracę.Polecam z całego serca pana doktora Tomasza. I bardzo miły personel.
Byłam u pana doktora na badaniach prenatalnych I trymestru (na NFZ). Miałam obawy co do wizyty po przeczytaniu niektórych komentarzy, ale niepotrzebnie. Pan doktor jest bardzo miły, na początku uprzedził że będzie troszkę mocniej naciskał głowicą aparatu na brzuch ale nie było to wcale bolesne. Widać było, że badanie wykonywał w skupieniu, starał się obejrzeć dzidziusia z każdej możliwej strony. Robiąc badanie nie opisywał wszystkiego co widzi ale gdy zadawałam pytanie to uprzejmie odpowiadał. Po określeniu płci pożartował trochę z moim mężem. Ogólnie na prawdę polecam.
Polecam Pana Doktora z całego serca. Niewiele jest tak wspaniałych i pomocnych lekarzy jak właśnie Pan Doktor. Lekarz bardzo doświadczony, na każde moje pytania odpowiadał, w razie jakiś dodatkowych pytań po wizycie zawsze mozna sie z nim skontaktować. Oddany i zainteresowany wobec swoich pacjentek. Potrafi pokierować do innych specjalistów jeśli występuje taka potrzeba. Badania były przeprowadzone sprawnie oraz dokładnie zarówno prenatalne jak i kontrola. Na wizycie czułam się bardzo komfortowo. Doktor rzeczowy, konkretny. Z czystym sumieniem POLECAM.
Najlepszy ginekolog w Ropczycach , mogę go polecić z czystym sumieniem . Dobre podejście , wszystko dokładnie wyjaśnia
Bardzo polecam dr Tomasza Szajnera, kompetentny i sympatyczny człowiek. Wizyta przebiega w miłej atmosferze. Pan dr zleca wszystkie niezbędne badania. Polecam również z problematyczną ciążą.