lekarz Tomasz Szajner

3,6
3,5

Pan Doktor wykonywał u mnie badania prenatalne. Wiedza i kompetencje na wysokim poziomie. Odpowiedzi na zadawane pytania krótkie i rzeczowe. Polecam.

Nie polecam. doktor ma uraz do płci żeńskiej, teksty które wypowiada pod katem dziecka plci żeńskiej nie powinny paść z ust lekarza. Podpisuję sie pod negatywnymi komentarzami.

Jak mnie badał wpadł jakiś w stan emocjonalny. Myślałam, że mi macicę podziurawi badaniem...........................................................................................................................

Umawiając sie na wizytę na I badanie prenatalne myślałam że jestem zapisana do innego lekarza, jak się okazało 2 dni przed wizytą że do Pana Doktora. Po przeczytaniu opini spanikowałam i strasznie bałam się jak zostanę potraktowana. Do sedna wizyta w miłej atmosferze Pan doktor pytał o dolegliwości i samopoczucie (oczywiście nie rozmawialiśmy o ostatnich wakacjach czy planach na weekend, nie od tego jest lekarz). Badanie wykonał w skupieniu i bardzo dokładnie, głowicą co prawda lekko dociskał do brzucha, ale u mnie ciąża rozwinęła sie w mocnym tyłozgięciu macicy. Gdy nie mógł wstępnie określić płci zaproponował usg dopochwowe, gdzie w poprzedniej ciąży inny lekarz tego nie zaproponował. Po badniu wszystko wyjaśnij a ja wyszłam bardzo zadowolona.

Jak dla mnie świetny lekarz, badanie wykonał tak jak powinno wyglądać, uśmiechnięty i wiedział co robi👌

Byłam u doktora na badaniu prenatalnym i podpisuje się pod wszystkimi negatywnymi komentarzami. Omijajcie tego doktora szerokim łukiem!

Zgadzam się i podpisuje się pod wszystkimi negatywnymi komentarzami tu. Nie ma sensu się powtarzać.

Zgadzam się i podpisuje się pod wszystkimi negatywnymi komentarzami tu.
Nie ma sensu się powtarzać.

Wyszłam z płaczem z gabinetu. Badanie prenatalne 1 trymestru. Bolesne, kontakt z lekarzem znikomy,nie wyjaśnił nie powiedział nic w trakcie badania. Miałam wrażenie, że zrobione pobieżnie, nie dokładnie i tylko dla zasady- na szybko.Cala wizyta bardzo szybko się odbyła bez zaangażowania.Mam porównanie jak takie badanie powinno wyglądać.W wykonaniu tego lekarza tragedia.Generalnie chciał się jak najszybciej pozbyć pacjentki. NIE POLECAM !!!!

Byłam u Pana na badanianiach prenatalnych połówkowych, jest to moja druga ciąża, a ponad to jestem medykiem, więc wiem jak takie badanie powinno przebiegać. Badanie trwało 15 min, USG robione bardzo chaotycznie, bez dokładnej analizy poszczególnych narządów. Poza tym, że lekarz jest nie kompetentny to nie ma za grosz kultury osobistej i obycia do drugiego człowieka.

Nie, nie, nie i jeszcze raz nie dla tego Pana doktora. Przez ponad połowę wizyty rozmawiał przez telefon plotkując o swoich prywatnych sprawach, a dodam że była to prywatna wizyta za 300 zł. Czułam się badana z wielką łaską, i z łaską udzielano mi odpowiedzi na pytania. Pod koniec wizyty byłam poproszona o wywołanie kolejnej pacjentki, a kolejną pacjentką miałam być znowu ja, także Pan doktor nawet nie wie kogo z jakim nazwiskiem przyjmuje.