lekarz Przemysław Szostek

NZOZ Uromedica
Omulewska 27

P.dr. Nyk i P.dr.Szostek wykonali mi laserową enukleacje gruczolaka stercza oraz cystoslitotrypsję 5 złogów.Bardzo dziękuje tak wspaniałym specjalistom.Zabieg miałem przeprowadzony w pażdzierniku 2021.Czuję się dobrze.Polecam tak wspaniałych lekarzy.
Opinia dodana przez: E.Gałecki

lekarz Robert Bakuła

Studio Odmładzania i Odchudzania Déesse
ul. Bora-Komorowskiego 21 lok. 313

Lekarz empatyczny, yczliwy,uprzejmy,zaangażowany w chorobę pacjenta, komunikatywny,wnikliwy,wysokiej klasy specjalista,uprzejmy, pomocny, posiadający bardzo duże doświadczenie zawodowe.z całego serca polecam. Żaneta Szybisz.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Urolog
                                       dr Dariusz Kraśniewski

dr Dariusz Kraśniewski

Geodetów 8/41

Kompetentny lekarz, miły i uprzejmy. Wszystko wytlumaczy. Jestem bardzo zadowolony z wizyty. Wszystkim gorąco polecam. Zenon Nóżyński.
Opinia dodana przez: ZENON

lek. med. Bernard Adamowicz

AplusMED Indywidualna Praktyka Lekarska Bernard Adamowicz
Żołny 16

Polecam Pana doktora i zabieg, który skutecznie wykonał. Zabiegu nie trzeba obawiać się, po wykonaniu zabiegu znacząca poprawa w codziennym funkcjonowaniu. Problem rozwiązany i wyleczony w 100%. Polecam :-).
Opinia dodana przez: Art

dr n. med. Piotr Marczyński

Szpital Lux Med
Puławska 455

Po błędnie ukierunkowanym przez rok i nieudanym leczeniu przez innego urologa na moje szczęście, trafiłem pod skrzydła dr P. Marczyńskiego. Otrzymałem zrozumienie, diagnozę, nadzieję i świadomość, że jestem w absolutnie dobrym miejscu, pod okiem świetnego lekarza, który zdecydowanie wie o czym mówi i jakie podejmuje kierunki leczenia. Po wykonanym w 2015r. zabiegu prostatektomii radykalnej dziś jestem spokojny, kamień spadł mi z serca i wróciła chęć życia mimo, że samo leczenie …
Opinia dodana przez: Grzegorz

dr n. med. Stanisław Szempliński

Międzyleski Szpital Specjalistyczny

Dr.n.med.S.Szempliński i jego zespół uratował mi życie,którego nikt nie chciał się podjąć dziękuję - polecam.
Opinia dodana przez: Mieczysław

dr n. med. Adam Gajda

Prosen
Warszawa, Płocka 17 lok 23

To lekarz z zanikającego gatunku - cierpliwy, wesoły, profesjonalny w podejściu do pacjenta i diagnostyce. Oby tylko tacy jak On nas leczyli.
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Daniel Leszczyński

Szpital Lux Med
Puławska 455

Obrzezanie pełne, likwidacja zaawansowanej stulejki. Strach miał olbrzymie oczy. Zabieg laserowy przeprowadzony mistrzowsko. Opieka po zabiegu rewelacyjna. Tym którzy się boją, powiadam: bez obaw! Wielkie dzięki dla Pana Doktora ( Ode mnie i od mojej żony ;-)
Opinia dodana przez: Krzysztof

dr n. med. Mieczysław Śmigielski

Chirurg dziecięcy, Urolog dziecięcy

Szpital Mazovia
Aleja Komisji Edukacji Narodowej 47/u15

Badanie naszego dziecka szczegółowe, ale lekarz bardzo niemiły, kpiący, nie pozwalał dojść do słowa. Była to wizyta prywatna w Mazovii. Ciekawe jak pan doktor zachowuje się na wizytach państwowych... Fachowość w wykonywaniu zawodu to nie wszystko. Kultura osobista i traktowanie z godnością drugiego człowieka jest bardzo pożądanym dodatkiem, a tego niestety nie było. Ogólnie nie polecam. Ogromny niesmak niegrzecznym zachowaniem lekarza po wizycie pozostał mi i mężowi do dzisiaj.
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Cezary Szcześniak

Bursztynowa 2 (Kolmed)

Profesjonalizm, fachowość, kultura osobista, a do tego poczucie humoru gwarantują poczucie troski o pacjenta.

dr n. med. Jakub Dobruch

Międzyleski Szpital Specjalistyczny
Europejskie Centrum Zdrowia Otwock

Nie da się opisać. Podejście do pacjenta, sposób rozmowy. Przeprowadzona operacja - wszystko najwyższy poziom! Po prostu 5/5 !!!
Opinia dodana przez: Dawid

Jacek Kuczera

Dygasińskiego 30 lok. 2

Pełen profesjonalizm. najpierw sprawdzenie diagnozy kolegi, później dokładne tłumaczenie co jak i dlaczego. Troska o pacjenta w pełnym zakresie. Umiejętnie wykonał krępujące badanie.
Opinia dodana przez: Bohdan
Najwyższa kultura podczas wizyty. Jasna interpretacja przeprowadzonego w gabinecie kompleksowego badania ze wskazaniem przyczyn choroby.Precyzyjne wskazówki dotyczące dalszego postępowania. Specjalista budzący super zaufanie. GODNY POLECENIA!
Opinia dodana przez: Gerorge

dr n. med. Tomasz Ząbkowski

Przychodnia URODENT
u. Trakt Lubelski 173

lekarz człowiek pełen empatii widać w jego zachowaniu starą dobrą szkołę kindersztuby specjalista z ludzkim podejściem do pacjenta nie tylko tych polecanych ale tych zwykłych cierpiących z tak zwanej "ulicy". Szkoda że takich ludzi wśród wielu lekarskich konowałów dorobkiewiczów jest coraz mniej. Bardzo żałuję iż na oddział urologii WIM nie trafiłam niestety podczas jego dyżuru, a ze względu na bardzo ostre bóle kolki nerkowej spowodowanej kamicą (zdiagnozowaną właśnie przez Pana …
Opinia dodana przez: Maria Szewczyk-Grabowska

dr Artur Antoniewicz

Bursztynowa 2 (Kolmed)

Wiedza na najwyższym poziomie.Świetny operator,wspaniała sprawność manualna..Godny polecenia urolog,można z całą pewnością mu zaufać jako lekarzowi.Poza tym bardzo empatyczny człowiek.

lekarz Władysław Małek

CSK MSWiA
ulica Wołoska 137

Chciałbym serdecznie podziękować doktorowi Władysławowi Małkowi za profesjonalizm, empatię i ogromne zaangażowanie podczas całego procesu leczenia. Operacja usunięcia nerki przebiegła sprawnie i bez powikłań, a doktor przez cały czas służył rzetelną informacją oraz wsparciem. Czułam się zaopiekowana i bezpieczna co miało dla mnie ogromne znaczenie. Z pełnym przekonaniem polecam tego lekarza każdemu pacjentowi.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Paweł Kopcza

Centrum Medicover Atrium
Al. Jana Pawła II 27

Dr Paweł Kopcza to bardzo kompetentny i empatyczny urolog. Już od pierwszej wizyty wzbudza zaufanie – dokładnie tłumaczy problem, cierpliwie odpowiada na pytania i proponuje jasny plan leczenia. Badanie przeprowadzone w sposób profesjonalny i z dużą kulturą osobistą, bez pośpiechu i stresu. Widać duże doświadczenie oraz indywidualne podejście do pacjenta. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka skutecznego i zaangażowanego specjalisty

dr n. med. Andrzej Małczyński

ul. Jana Sobieskiego 14/61

po pierwszej wizycie wiedzialem ze trafilem do odpowiedniego specjalisty surowy ale konkretny fachowiec
Opinia dodana przez: krzysztof s.

prof. dr hab. n. med. Andrzej Borówka

Bursztynowa 2 (Kolmed)

Super lekarz,bardzo uprzejmy i kompetentny.Wizyta przebiegła w miłej atmosferze.Mam wrażenie,że jestem w najlepszych rękach.Dziękuję panie profesorze.

lek. med. Krzysztof Pych

PROMED
Warszawa ul.Uniwerstytecka 5

Leczenie raka skuteczne. Pan doktor ocalił mi życie, bo zlecił badania na marker nowotworowy i okazało się, że to był ostatni dzwonek. Pozostaje pod opieką u tego lekarza.
Opinia dodana przez: Daniel