{'id': 27457, 'name': 'Kędzierzyn-Koźle'} Chirurg ogólny
                                       lekarz Tomasz Podgórski

lekarz Tomasz Podgórski

Polsko-Amerykańskie Kliniki Serca IV Oddział Kardiologii Inwazyjnej, Elektrostymulacji i Angiologii
ulica Roosvelta 2
47-200 Kędzierzyn-Koźle

Bardzo nieprzyjemny lekarz. Opryskliwy, z negatywną i bardzo niemiłą odpowiedzią na większość pytań jakie zadała moja żona z córką na wizycie. Żona wybrała się z córką po poradę w sprawie usunięcia dużych pieprzyków które nadal rosną. Na miejscu w gabinecie otrzymała ogrom niemiłych odpowiedzi. Oboje z asystentką Pana doktora wyśmiali żonę kiedy pytała o rzeczy które powinni normalnie wyjaśnić,wytłumaczyć. Na stwierdzenie że pieprzyki są w miejscu odkrytym, wystwionym na odziaływanie …
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Joanna Krzemińska

Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej
ulica 24-Kwietnia 5
47-200 Kędzierzyn-Koźle

Niesamowity lekarz. Empatyczny, zaangażowany i z trafnymi diagnozami. Przyszedłem do pani neurolog z szeregiem niepokojących objawów neurologicznych. Zleciła masę stosownych badań i udało się jej dojść do przyczyny problemów. Jej zakres zaangażowania przekracza zdecydowanie jej specjalność. Patrzy na pacjenta całościowo, a w przypadku braku kompetencji kieruje do odpowiednich lekarzy.
Opinia dodana przez: A.D
{'id': 27457, 'name': 'Kędzierzyn-Koźle'} Ginekolog
                                       dr n. med. Agnieszka Ledniowska

dr n. med. Agnieszka Ledniowska

Ginekolog, Medycyna estetyczna

Estei Gabinet Kędzierzyn-Koźle
Matejki 18
Kędzierzyn-Koźle

Jestem bardzo zadowolona z konsultacji u dr Leśniowskiej . Jako jedyna, wśród kilku lekarzy u których już byłam i się konsultowałam, przedstawiła mi w sposób rzetelny wszystkie możliwości leczenia operacyjnego mojego problemu z przerostem warg sromowych mniejszych. Uzyskam wszystkie informacje dotyczące zabiegu, przygotowania do zabiegu, przebiegu zabiegu, rekonwalescencji po zabiegowej i postępowania po zabiegowego. Zdecydowałam się na zabiegi i z niecierpliwością już czekam na niego. Bardzo polecam Pani Doktor !

lekarz Jacek Wierzyński

Laryngolog

Gabinet Ginekologiczny
Piastowska 24 lok. 1
47-200 Kędzierzyn-Koźle

właściwy człowiek na właściwym miejscu, ulubiony lekarz mojej córki, którą leczy od kilku lat na przewlekłe zapalenie zatok, tylko on jest w stanie opanować potworne bóle głowy u 14 latki, gdy ma akurat nawrót choroby,zawsze mogę na niego liczyć, gdy dzieje się z nią coś złego,pierwszy lekarz z POWOŁANIA którego spotkałam w życiu

lekarz Zbigniew Mocek

Chirurg ogólny, Ortopeda

Gabinet Ginekologiczny
Piastowska 24 lok. 1
47-200 Kędzierzyn-Koźle

Bardzo dobry lekarz Prostym językiem wytłumaczy na czym polega problem .Wysłucha nie patrzy na zegarek Bada pacjenta dokładnie .Do tego miły zawsze usmiechnięty .Takich lekarzy więcej .
Opinia dodana przez: Erysia

lekarz Paweł Wawrzyczek

"Centrum Rehabilitacji i Kardiologii Solutaris" Prokopczuk Spółka Jawna
ulica Gazowa 2B
47-200 Kędzierzyn-Koźle

Super lekarz najlepszy jakiego spotkałam w moim życiu dr.Wawrzyczek robił mi dwie endoprotezy bioder w tym roku .Wszystko w jak najlepszym porządku wracam do zdrowia i już bez bólu.Polecam wszystkim. A opieka na naszej Jastrzębskiej ortopedii jak w prywatnym szpitalu mega.

lek. med. Anna Łuczyńska-Sopel

Otolaryngolog

Prywatny Gabinet Laryngologiczny
Franklina Delano Roosevelta 3
Kędzierzyn-Koźle

Polecam pani doktor kompetentna,otwarta dla pacjenta i jego opiekuna .Jest to osoba miła i życzliwa,bardzo dziękuję za opiekę nad moją córeczka,która dziś wyszła ze szpitala po usunięciu migdałka i przycięciu dwóch bocznych. Zawsze mogłam na panią liczyć ,pani doktor jest sympatyczna i pomocną 🙂♥️ Polecam ,taka lekarka to naprawdę rzadko się zdarza.
Opinia dodana przez: Krystyna
{'id': 27457, 'name': 'Kędzierzyn-Koźle'} Neurolog dziecięcy
                                       dr n. med. Olga Milczarek

dr n. med. Olga Milczarek

Neurolog dziecięcy, Neurolog

ul. Mikołaja Goltberga 3b
47-206 Kędzierzyn-Koźle

Do Pani doktor chodzę z synem do SCM clinic. Nie zagłębiając się w szczegóły, bo nasz przypadek jest dość złożony , mogę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona, że mieliśmy szczęście na nią trafić. To pierwszy lekarz, który nie zbagatelizował naszego problemu, co więcej zaproponowała konkretną terapię i omówiła, na czym będzie polegać. Małymi kroczkami są już pierwsze efekty leczenia, więc jestem dobrej myśli. Dodatkowy plus za super podejście do dzieci.
Opinia dodana przez: Pola

lekarz Danuta Gmyrek

Waryńskiego 10b lok. 1
47-223 Kędzierzyn-Koźle

Bardzo dobry lekarz.Pani Doktor pamięta swoich pacjentów. Ma podejście do dzieci. Powięca dużo czasu, bada kompleksowo . I jest bardzo życzliwa . Zawsze też wspiera radą " telefonicznie ". Bardzo jest miła

lekarz Mariusz Cywiński

Pediatra, USG

Jodłowa 17
47-220 Kędzierzyn-Koźle

Wspaniały lekarz. Godny polecenia. Od 8 lat chodzę z synem. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Kompetentny wszystko wyjaśni bardzo dobry specjalista mało takich lekarzy.

lek. dent. Dariusz Olszański

Chirurg stomatolog

Stolarska 6c/1
47-200 Kędzierzyn-Koźle

W końcu trafiłam na stomatologa z podejściem do pacjenta, do tego najlepszy chirurg, dokładnie tłumaczył co będzie robić.
Opinia dodana przez: Ewelina
{'id': 27457, 'name': 'Kędzierzyn-Koźle'} Chirurg ogólny
                                       lek. med. Anna Dołaszyńska-Żółkiewska

lek. med. Anna Dołaszyńska-Żółkiewska

Chirurg ogólny, Proktolog

Szpital Zespolony
Franklina Delano Roosevelta 2
47-200 Kędzierzyn-Koźle

Bardzo dobry proktolog. Zabieg usunięcia hemoroidów u pani doktor Żółkiewskiej uwolnił mnie od bólu.

dr n. med. Rafał Ulczok

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Viamed
Łukaszewicza 23
Kędzierzyn-Koźle

Wspaniały człowiek i lekarz. Dziękuję za profesjonalizm, wsparcie, pomoc, i zaangażowanie w ciężkiej chorobie męża.
Opinia dodana przez: Genowefa

lekarz Mariusz Lipka

Przychodnia Wielospecjalistyczna
Ignacego Łukasiewicza 23
47-200 Kędzierzyn-Koźle

Swietny chirurg 😊Reszta moze sie od niego tylko uczyc.Polecam Z calego serca I Pozdrawiam serdecznie.

lek. dent. Marek Łobodziński

ulica Matejki 8/1
47-220 Kędzierzyn-Koźle

Od Lat bałam się stomatologów, już dzień przed wizytą bolał Mnie żołądek, wchodząc do gabinetu z daleka krzyczałam, że boje się jak cholera. Pan doktor nawet nie wiedziałam w którym momencie uporał się z problemem bez boleśnie z uśmiechem na twarzy oraz bez zniechęcających komentarzy ❤️Polecam z Całego Serca

lekarz Marta Kochanowicz

Spółdzielców 4a/2
47-200 Kędzierzyn-Koźle

Lekarz - profesjonalista z powołaniem, a do tego miła, spokojna, rzeczowa. Coraz mniej takich lekarzy. Polecam.
Opinia dodana przez: Alina Malina

lekarz Katarzyna Namyślak-Krajewska

ulica Łukasiewicza 23
47-200 Kędzierzyn-Koźle

Świetne podejście do pacjenta. Podczas wykonywanych badań - cierpliwa w odniesieniu do pacjenta. Budzi zaufanie, emanuje spokojem co pozytywnie wpływa na pacjenta. Po przeprowadzonej konsultacji i badaniach, co trwało około 25 minut - trafna diagnoza choroby, czego nie dokonał inny lekarz podczas około rocznej diagnostyki. Polecam.
Opinia dodana przez: Liliana

lekarz Marek Rak

Klinika Nova
Kłosowa 7
47-200 Kędzierzyn-Koźle

Wysokiej klasy specjalista. Spokojnie i przystępnie tłumaczy sposób leczenia. Bardzo uprzejmy. Polecam.
Opinia dodana przez: Jarek

lek. med. Bożena Grim

Szpital Zespolony
Franklina Delano Roosevelta 2
47-200 Kędzierzyn-Koźle

Pani doktor u mnie nie zasłużyła na zaufanie, moja wizyta była podyktowana uzyskaniem skierowania na Rezonans magnetyczny kręgosłupa ,mój czas i pieniądze które zapłaciłam za wizytę poszły na marne. Podczas wizyty nie otrzymałam skierowania na rezonans gdyż podobno nie sprawny był komputer, skierowanie miałam otrzymać na telefon .Owszem otrzymałam MMS ale tylko receptę na wykup leków,zarejestrowałam się na Rezonans nie mając świadomości że nie jest to skierowanie.Myślę że jasno przedstawiłam …
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Mariusz Sadowski

Chirurg ogólny, Urolog

Helimed Diagnostic Imaging Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka Komandytowa NZOZ HELIMED Centrum Urologii
ulica Cicha 5
47-224 Kędzierzyn-Koźle

Wspaniały specjalista w zakresie urologii, o czym świadczą długie kolejki do Doktora w Przechodni "Nasze Zdrowie" w Knurowie. Przez długie lata byłem pod ścisłą kontrolą Doktora, który przeprowadzał skuteczne diagnozy na skutek rozrostu prostaty. Otrzymałem również skuteczne leki jak np. Cardura XL, która jednocześnie obniżała mi skutecznie ciśnienie. W 2022 okazało się, że mam w gruczole krokowym cztery guzki, gdzie jeden nowotworowy z wysokim wskaźnikiem Glizona 4+4. Miałem do wyboru: …
Opinia dodana przez: Gendarz