Jestem pacjentką Pana doktora przeszło 30 lat. Niestety- z powodu przeprowadzki - zmuszona zostałam do szukania stomatologa w miejscu, w ktorym teraz mieszkam, nad czym bardzo ubolewam:( Pan Tomasz Gołda to najlepszy stomatolog i nie jest to tylko moja opinia jako pacjenta, ale także kolegów po fachu. Ostatnio, dentystka zapytała mnie u kogo leczyłam dotąd zęby, ponieważ stwierdziła, że dawno nie widziała tak doskonale wykonanej pracy:) pozdrawiam Pana doktora i …
Krakowskie Centrum Medyczne
ulica Mikołaja Kopernika 32
Doktor POLAK to najlepszy neurochirurg, lekarz i.....człowiek. Specjalista wysokiej klasy, posiadający ogrom wiedzy, doświadczenia, pełen empatii i zrozumienia. Dziękuję mu każdego dnia za uratowanie życia mojego dziecka. A teraz dziękuję za opiekę nad moim mężem i ...mną w tym trudnym okresie choroby męża. Dziękuję że Pan jest.
Szpital Kliniczny - Oddziały Lecznicze
Wrocławska 1-3
Serdecznie polecam. Nareszcie mogę normalnie funkcjonować, mam dobrze ustawione leki,przesypiam noce.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Racławicka"
Racławicka 48
Jestem pacjentką Pani Doktor już kilkanaście lat. Zawsze bardzo kompetentna, zaangażowana, sympatyczna. Do tego po prostu dobry, życzliwy człowiek. Polecam! :-)
Szpital Specjalistyczny im. Stefana Żeromskiego
os. Na Skarpie 66
Perfekcja w każdym calu. Miła rzeczowa i konkretna. Rewelacyjnie potrafi przekazać wszystko odnośnie choroby leczenia i postępowania po. Polecam z całą odpowiedzialnością. Takich lekarzy nam trzeba.
Drugi raz wróciłam do Pana doktora Mnicha i drugi raz jestem bardzo i zadowolona i wdzięczna. Mam 100% zaufanie i bez żadnych wątpliwości poddałam się drugiej operacji. Pan doktor przede wszystkim słucha pacjenta i wszystko cierpliwie tłumaczy. Panie pielęgniarki z oddziału neurochirurgicznego w Sandomierzu to cudowne i wrażliwe osoby. Również Panie salowe pięknie dbają o czystość i wspierają dobrym słowem. Marzy mi się, żeby cała służba zdrowia była taka jak …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "VOBIS VITA" Janusz Wodnicki
gen. Tadeusza Kościuszki 72
Najlepszy urolog jakiego spotkałem w życiu .Polecam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczna Przychodnia Stomatologiczna "OPTIMADENT" Filia w Krakowie
Nowosądecka 31/49
Serdecznie polecam,miły ,bardzo sympatyczny , wszystko tłumaczy, atmosfera na luzie ,bardzo się bałam wyrywania 8 ,dr zrobił to szybko
Centrum Psychoterapii Sumus
Św. Sebastiana 15/2
Korzystałam z usług Pana Kamilai z czystym sumieniem mogę go polecić. Świetny terapeuta, z doskonałym wyczuciem do klienta. https://centrum-psychoterapii-sumus.pl
Fachowa, kompetentna i uprzejma Pani doktor. Byłam u niej z wizytą z moją 2 miesięczną córeczką i muszę przyznać, że to jeden z najlepszych okulistów dziecięcych w Krakowie. Terminy rejestracji z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem przy wizycie prywatnej - ale warto!!! Polecam
Centrum Zdrowego Uśmiechu
Miłkowskiego 3
Przez rok czasu byłam" leczona"na cukrzycę typu 2. Z polecenia koleżanki zgłosiłam się do dr Głodzika i po w wnikliwym wywiadzie, zleceniu dodatkowych badań okazało się że mam cukrzycę ypu Lada. Niedługo minie rok jak prowadzi mnie doktor. Oby do końca moich dni! POLECAM!!!!
Ciotka z Krakowa przyjechała bo ząb ja rozbolał. Nie wiem czemu wlazła na usg brzucha , bo dr nie robi rtg zębów. Ktoś ją żle skierował. Ale to nic, miała dwa w jednym, i przy okazji dr jej prześwietlił kolano a zakończył na kręgosłupie. Niesamowita perfekcja. Nie spotkałem się z czymś takim. Pozdrawiam Kraków.