Gabinet Ireneusz Mikołajewicz
Kostki Napierskiego 6c
Dr Halina Grabek to znakomity ekspert w w swojej dziedzinie i zarazem wspaniały i ciepły człowiek.Jest lekarzem z talentem,pasją i sercem.Wielokrotnie ,SKUTECZNIE i BEZSTRESOWO leczyła moje i mojej rodziny dolegliwości okulistyczne.Gorąco polecam i SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO! Barbara K
Dom Lekarski - Przychodnia w Outlet Park
Struga 42
Doktor Sulisz to nie tylko świetny specjalista ale także cudowny człowiek, którego cechują empatia, cierpliwość oraz wysoka kultura osobista. W dzisiejszych czasach ciężko jest trafić na lekarza, który potrafi w stu procentach dotrzeć do swojego pacjenta, tym samym dbając o jego komfort psychiczny i fizyczny. Pośpiech, którego jesteśmy dziś ofiarami, na pewno nie zostanie zauważony w gabinecie u doktora, co jest bardzo ważne przy prowadzeniu ciąży. Zawsze otrzymywałam wyczerpujące odpowiedzi, …
Poradnia
Powstańców Wielkopolskich 66-68
Na pierwsza wizytę u Pana Doktora trafiłem na początku maja 2017r. ze wstępną diagnozą nowotworu złośliwego nerki. Diagnoza sie potwierdziła czekała mnie nefrektomia radykalna. Ze względu na duży rozmiar guza i ból, który powoli uniemozliwiał mi normalne funkcjonowanie Pan Doktor zrobił co w Jego mocy aby operacja odbyła sie niezwłocznie. Nie owijał w bawełnę, mówił rzeczowo i przedstawił mi konkretny plan działania dzięki czemu wiedziałem co mnie czeka i mogłem …
NZOZ Laser
Batalionów Chłopskich 49a
Lekarz godny polecenia. W zeszłym tygodniu odwiedziłem gabinet doktora Jerzego. Miałem do usuniecia górną piątkę. W tle słyszałem swoją ulubioną rockową muzykę, i to już mnie odprężało i dawało dużo spokoju... Przed zabiegiem lekarz dokładnie wszystko wytłumaczył, co bedzie robił i nie ukrywam że po rozmowie było mniej stresu. Po wszystkim tak naprawde można szybko zapomnieć, bo w moim przypadku nie było ani dnia z bólem. Teraz czekam tylko na …
Zachodniopomorski Instytut Psychoterapii
Królowej Korony Polskiej 26/1, 1A
Pan doktor nadzorował mnie po wyjściu ze szpitala psychiatrycznego z problemami psychotycznymi po użyciu narkotyków. Bardzo zaangażowany w pacjenta, chcący pomóc, sympatyczny i z dużą wiedzą psychiatryczną. Wielkie dzięki dla niego że to on właśnie prowadził moją farmakoterapię.
P. Doktor świetnie i szybko stawia diagnozy, nigdy nie było sytuacji w której by się mylił, lub chociażby był blisko. Zawsze w punkt. Sympatyczny, dokładny, podczas np. problemu z kurzajką, zbadał również kręgosłup, osłuchał płuca, zapytał o ewentualne inne dolegliwości. Najlepszy lekarz rodzinny.
Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4
Najlepszy lekarz na jakiego mogłam trafić. Dla niego najważniesze jest jak najszybsze doprowadzenie pacjenta do stabilnego stanu a następnie systematyczna kontrola zdrowia. Wymaga przy tym pełnej szczerości nawet jeśli jest ona dla nas wstydliwa. Potrafi skrytykować gdy nie przestrzega sie zaleceń. Wspaniały lekarz z powołania. Zrobi wszystko co w jego mocy by ratowac życie chorego.
Centrum Medicover Szczecin
Malczewskiego 26
LECZYŁO MNIE DUŻO DERMATOLOGÓW I NIK NIE WIEDZIAŁ CO MI JEST TO TRWAŁO PARE LAT WYGLĄDAŁAM JAK KOSZMAR:( PANI DOKTOR TYLKO POPATRZYŁA PRZEPISAŁA LEKI MINEŁO ZALEDWIE PARE DNI I WSZYSTKIE NIEDOSKONAŁOSCI MINEŁY. NIE PODAŁA MI STERYDÓW TŁUMACZYŁA MI ZE NIE MOGE BRAC MASCI I KREMÓW ZE STERYDAMI BO GDY SIE DO NICH SKÓRA PRZYZWYCZAJI TO BEDE MIAŁA PROBLEM I BEDE MUSIAŁA SMAROWAC SIE NIMI CAŁY CZAS. JEST TO NAPRAWDE DOBRY …
Centrum Medicover Szczecin
Malczewskiego 26
Byliśmy z synem na wizycie u Pani doktor ,wytłumaczyła na temat tego co nas martwilo, dobre podejście do dzieci .miła, sympatyczna polecam.
Spółdzielnia Pracy Lekarzy Specjalistów "MEDICUS"
pl. Zwycięstwa 1
Jestem pod wrażeniem wiedzy i doświadczenia Pani profesor. Udałam się na USG piersi. Pani profesor, zanim rozpoczęła badanie, zapytała o tarczycę, co nie jest oczywiste, gdyż nie mam tzw. wola. Okazało się, że na prawym płacie jest guz (do biopsji). Dla mnie zupełnie nieprawdopodobna informacja. Pani Profesor jest niezwykle skoncentrowana na badaniach, konkretna i uprzejma.
Przychodnia Stoczniowa
Dubois
bardzo sympatyczna lekarka nastawiona pozytywnie do pacjenta wynik opisany prawidłowo.
Dom Lekarski - Przychodnia i oddział szpitalny Piastów
al. Piastów 30
Polecam gorąco, prawdziwy profesjonalista, opiekujący się pacjentem do zakończenia leczenia. Jestem miesiąc po zabiegu przepukliny, czuję się świetnie, zero komplikacji.
Pracownia psychologiczna Psychotech
Śląska 22/2
Byłem nie przekonany do skonsultowania moich problemów z psychologiem ale teraz wiem, że była to dobra decyzja. Wizyta była bardzo owocna a Pani psycholog wykazała swietne zrozumienie problemu i wystawiła właściwą diagnozę. Bardzo polecam!
Poradnia
Powstańców Wielkopolskich 66-68
Bardzo dobry lekarz. Miła kompetentna osoba. Wyjaśnia wszystko dokładnie. Zawsze zapyta o moje samopoczucie i czy mają jakieś dolegliwości, problemy bądź czy mam jakieś pytania Prowadzę obecnie ciążę u Pani doktor i jestem bardzo zadowolona. Polecam