Polecam kazdemu! Kto oczywiscie potrzebuje fachowej pomocy.Doktor Hołdys jest "przyjazny" dla pacjenta co w tym zawodzie jest naprawde niestety rzadkością. Poza tym co najważniejsze posiada ogromna wiedzę medyczna. Nie było problemu z odczytaniem CD z MR i RTG z Monachium. Nie było problemu z kartami info w jezyku niemieckim, a takie problemy miałam we Wrocławiu w klinice. Polecam, polecam , polecam. W.J.Karpacz
Dr Hołdys przyjął nas w świeto, gdzie nie moglismy znależć w całych Kowarach pomocy.porada z usługa lekarska recepty. Szcególowo wytłumaczył nam jak postepowac z lekami. w razie pytań zalecił kontakt telefoniczny. Tak powinien postepowac kazdy dobry lekarz. I za takiego Panie Doktorze Pana mamy. Dziekujemy. Pacjenci z obozu wedrownego z Gdanska A.K. Rusin.
Szybka i trafna diagnoza. Skuteczna kuracja, widać u doktora dużą wiedzę i doswiadczenie. Brawo! Lekarz godny polecenia!Turyści z Wawy. C. i T. Rabajczykowie.
Lubię tego lekarza. Dobry fachowiec, pożartuje, rubaszny, ale zbyt ufa ludziom i nie widzi nadchodzących zagrożeń. A zagrożeniem NR 1 dla dr Hołdysa jest obecnie R. Barej, który wyrabia mu nieciekawą opinię w pracy.
U kogo ja się lecze? I cała moja rodzina i moi znajomi i przyjaciele??? Włos się jezy! U przestępcy,złodzieja,lapowkarza,dziwkarza.A może nawet on jest Żydem, no a nie daj Boże aż strach pomyśleć może jest ... Cyklista !!! A my go znamy jako wspaniałego fachowca, doskonałego lekarza i człowieka . I wiecie co mili państwo po tym co przeczytałam , ogarnal mnie strach jak łatwo można obrzucac kogoś błotem .zapewniam ze będę jeszcze bardziej chwalić i reklamować dr HOLDYSA. Paula de Ph. Vcw. Canada - Karpacz.
Jestem bardzo zadowolona z opieki p.doktora
Jestem bardzo zadowolona z opieki p.doktora
Zdumieni jestesmy tymi negatywnymi wpisami. Zupełnie nie pasują do tego lekarza. Widać,że to tchórzliwe wpisy jakiegoś złośliwca. Oceniamy tego lekarza bardzo pozytywnie. Korzystamy z usłu pana doktora z polecenia naszych znajomych , którzy wyrażali sie o nim w samych superlatywach. I my tez to musimy potwierdzić. Takich lekarzy nam potrzeba. G.R., Z.J. , A.A. Wrocław.
Świetny lekarz. Lubiany bardzo przez pacjentów w CRR KRUS w Szklarskiej Porębie. Szkoda, że Barej chce się pozbyć dr Wotolda Hołdysa i zatrudnić na jego miejsce inną osobę.
Jestem długoletnim pacjentem Dr. Hołdysa Mieszkam i pracuje w niemczech. Dr. Hołdys operował mnie po powaznym wypadku jaki miałem w 1999 r. Dzieki temu człowiekowi , wspaniałemu specjaliscie żyje.! Podczas pobytu w szpitalu w Cieplicach słyszałem same superlatywy o doktorze. Stad moja znajomość z dr.po dzień dzisiejszy. Uwazam Dr. Hołdysa za najlepszego lekarza jakiego znam, a znam ich naprawde wielu i w Europie i w Polsce.
Powiem krótko wspaniały fachowiec i lekarz. A.G Warszawa
Powiem krótko wspaniały fachowiec i lekarz. A.G Warszawa