Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę.

lekarz Jan Trzciński

Salve Przychodnia
Łagiewnicka 53

Bardzo dobry Pan doktor wszystko tłumaczy i wszystko jest jasne zarówno leczenie jak i kiedy trzeba przyjść znowu na kontrole co będziemy robić dalej jaki jest dalszy ciąg leczenia

lekarz Janusz Niedzielski

Zespół Opieki Zdrowotej Łódź - Polesie
ulica A. Struga 86

Super chirurg,trafiłem do P.dr Niedzielskiego przypadkowo i całe szczęście,bo groziła mi amputacja palucha prawej stopy.P.dr od razu zrobił zabieg zdjęcia paznokcia .Wizyty 2x w tyg, żeby sprawdzać jak przebiega leczenie.P.pielegniarki w gab.zabiegowym cudowne.Wszystko skrupulatnie wytłumaczyły,jak postępować przy zmianach opatrunku. Polecam w razie potrzeby P.doktora, który przyjmuje na ul.Maratonskiej i to w ramach NFZ.Jeszcze raz b.dziekuje

lekarz Jerzy Czernic

Dermatolog

Piotrkowska 48 (Dermed)

Bardzo miły i sympatyczny lekarz,pomógł mojemu synowi w leczeniu trądziku a także mi w diagnozach znamion
Opinia dodana przez: czesia

lekarz Sławomir Stosio

Centrum Medyczne Lux-Med
Milionowa 21

Z tym lekarzem miałem kontakt 15 lat temu, kiedy przyjmował w Lecznicy przy ul, Rojna 39/. Bardzo skutecznie ocenił i zlikwidował moją dolegliwość, czego nie mogli zrobić lekarze specjaliści z poradni w szpitalu w Łagiewnikach, przychodni chorób płuc przy ul. Limanowskiego w Łodzi. Pytanie: gdzie przyjmuje dr Stosio? Proszę o informację
Opinia dodana przez: Ryszard

lekarz Marcin Faflik

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Salve Przychodnia
ulica Struga 3

Lekarz godny polecenia. Miałam operację 6 lat temu i do dziś wszystko jest w porządku. Bardzo profesjonalny lekarz i przy tym bardzo ciepły. Dziękuję bardzo

lekarz Marta Matych

ulica Armii Krajowej 44/50

Miła, zaangażowana, bezpośrednia, świetnie tłumaczy i wyjaśnia. Rzeczowa i konkretna taka jak powinien być lekarz.

lekarz Iwona Kłoszewska

Narutowicza 51

Pani profesor pomogla mi w mojej chorobie (schizofrenia) . Dzieki niej moge funkcjonowac na codzien. Kompetentna specjalistka w swojej dziedzinie. Polecem wszystkim serdecznie!!!
Opinia dodana przez: Malgorzata
Pan doktor Kurnatowski jest wspaniałym, zaangażowanym laryngologiem. 20 lat temu uratował życie mojej mamy, podejmując się bardzo skomplikowanej operacji. Moja mama żyje do dzisiaj i pozdrawia Pana doktora serdecznie. Takich lekarzy jest już niestety coraz mniej. Jeszcze raz dziękuję.
Opinia dodana przez: Tomasz Kaminski
Pan profesor Michał Waszczykowski to bardzo miły i kompetentny lekarz. Super specjalista w swoim fachu. Dziękuję za pomoc i troskę.

dr n. med. Witold Kłosiński

Szpital
Szparagowa 10

Najlepszy lekarz na jakiego w życiu trafiłam. Po 2 latach nieudanych staran o ciąże w innej klinice w koncu trafiłam na super lekarza. Zachęcona byłam nie tylko wspaniałymi opiniami w internecie ale tez poleceniem mojej siostry, która ma dzięki doktorowi dwójkę cudnych szkrabów. Udało się nasz problem rozwiązać już po 5 wizytach. Doktor na każdej wizycie dokładnie analizował sytuacje, tłumaczył wszystko dokładnie. Wizyty zawsze w bardzo miłej atmosferze. Jestem obecnie …
Opinia dodana przez: Marcelina

dr n. med. Anna Pankowska

Pulmonolog

Jagoszewskiego 67 m. 1

Nigdy w życiu, żadnemu lekarzowi nie napisałam opinii, jednak nigdy też na swojej drodze nie spotkałam tak konkretnego lekarza a odkąd córka zaczęła chorować zwiedziłyśmy w poszukiwaniu pomocy nie jeden gabinet lekarski. Pani Dr. jest kobietą o złotym sercu i dla mnie tacy ludzie powinni mieć dożywotnie miejsce na tej planecie bo jestem pewna, że nie jednemu człowiekowi uratowała życie. Po prostu ogroooomny szacunek z mojej strony za to co …
Opinia dodana przez: Klaudia

dr n. med. Małgorzata Widawska

USG

Centrum Ginekologii i Położnictwa
ul. Zielona 25

Profesjonalne podejście do badania USG do tego przemiła i empatyczna pani dr wszystko wyjaśniła zbadała też tarczycę mimo że nie było to przedmiotem badań. Rzetelne badanie. Polecam bo jest to specjalista z wielkim doświadczeniem.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Joanna Gruszczyńska-Walczak

Ginekolog położnik, Ginekolog

Przychodnia
Piotrkowska 121/4

Godna polecenia,jako jedyna wpadła na co choruję,posiada wiedzę i jest na bieżąco z nowymi metodami,lekami. Jest dostępna,miła,kompetentna.
Opinia dodana przez: Sylwia

Iwona Gajos

Novamed Zdrowie
Nowa 16/18

Odradzam! zdecydowanie! Moje dziecko choruje juz od dłuższego czasu. W piątek w zeszłym tygodniu byłem u lekarza pierwszego kontaktu na konsultacji. Po informacji że to początek anginy i że nie obędzie się bez antybiotyku ręce opadły mi bezradnie do samej ziemi. Rozmawiałem ze znajomą której pani Gajos wyleczyła grzyba w gardle i zdecydowałem się na wizytę. Było miło pani Gajos stwierdziła że to żadna angina i że lekarze chcą chyba …

Urszula Libera

Zespół Długoterminowej Opieki Domowej
Dąbrowskiego 87

Polecam Panią doktor. Wystawia zwolnienie od ręki na pierwszej wizycie. W firmie nie chcieli mnie puścić na urlop a Pani doktor dała zwolnienie na miesiąc czasu do 21 marca. . Powiedziała, że jak będzie potrzeba to przedłuży.
Opinia dodana przez: Aneta Olasik

prof. dr hab. n. med. Jacek Śmigielski

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Centrum Medyczne Euromed
Gdańska 26

Profesor Jacek Śmigielski to niesamowity człowiek, lekarz, sportowiec. Konkretny,słowny,punktualny - po prostu niezawodny. Przeprowadził mojego męża przez raka odbytu - skutecznie. Najpierw badania, radioterapia, potem operacja.Ta ostatnia była wyzwaniem ze względu na położenie guza i zaawansowany wiek męża. Skończyło się bez stomii, stan pooperacyjny idealny.Wyniki badań histopatologicznych m.inn. R0 resekcja doszczętna - to oznacza koniec leczenia! Czy można chcieć więcej? Wielkie dzięki Profesorze. I żeby było jasne - jedyne koszty …

dr n. med. Łukasz Pawlak

Gabinet Stomatologiczny - benydent - Łukasz Pawlak
Północna 59/61

Jestem pod ogromnym wrażeniem. Lekarz z powołania, bardzo rzetelny. Nie spodziewałam się, że kiedykolwiek trafię na stomatologa z podejściem holistycznym. Muszę przyznać, że trochę odstraszała mnie cena za pierwszą wizytę i szukałam tańszej opcji, co na szczęście skutecznie odradziła mi moja mądra stomatolog zapewniając, że doktor Łukasz Pawlak jest ekspertem właśnie w moich dolegliwościach. Wizyta była jak najbardziej warta swojej ceny. Otrzymałam dokładne objaśnienia i wskazówki. Lekarz bardzo skupiony na …
Opinia dodana przez: Aleksandra

lek. med. Michał Wojdak

Anestezjolog

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centralny Szpital Kliniczny Instytut Stomatologii Uniwersytetu Medycznego w Łodzi
ulica Pomorska 251

Należy zgodzić się ze wszystkimi pozytywnymi opiniami. Cudowne podejście do małego pacjenta, wyczerpująco wyjaśniony przebieg znieczulenia i to co z nim związane. Profesjolany i empatyczny lekarz. Oby takich więcej. 😊

dr n. med. Grzegorz Stróżyk

Chirurg ogólny, Endokrynolog

Cieszkowskiego 7

Pan Doktor jest bystry i ma wiedze. Robi USG i biopsje co obecnie niewielu robi. Ma także laser do zmian skórnych w gabinecie. To poza tym przemiły człowiek. Polecam.
Opinia dodana przez: Michał

dr n. med. Jan Rykała

Chirurg plastyczny

Klinika Chirurgii Plastycznej
Aleksandrowska 167

Zgłosiłam do Pana Doktora Jana Rykały z poważnym przypadkiem rekonstrukcji twarzoczaszki z koniecznym przeszczepem żebra oraz plastyki nosa. Pan Doktor przyjął mnie ze spokojem, serdecznością, dokładnie opisał jak będzie wyglądał proces operacyjny, poświęcił dużo czasu aby przygotować mnie jak i cały zespół do mojej operacji, która nie była ani łatwa ani prosta. Nie ma słów aby opisać moją wdzięczność dla Pana Doktora. Na każdym etapie był bardzo uprzejmy, rzeczowy, uspokajał …
Opinia dodana przez: WERONIKA