Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę.

lekarz Marcin Samosiej

Doły 48

Bardzo dobry lekarz, zawsze znajduje czas dla pacjenta. Jest kompetentny i chętny do udzielania pomocy. Wielokrotnie konsultowałem z Nim mój stan zdrowia i nigdy się nie zawiodłem.

dr n. med. Ewa Murak-Kozanecka

ZOZ ul. Aleksandrowska 159

Polecam bardzo z całego serca. Najlepszy lekarz z jakim miałam styczność a było ich sporo. Mądra kobieta, życzliwa, serdeczna, od lat w zawodzie. Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego.

dr n. med. Dorota Żukowska

Chirurg plastyczny

Piotrkowska 48 (Dermed)

Bardzo podobało mi się to, że pani doktor nie narzuca nic na siłę, tylko przedstawia możliwości i tłumaczy, co z czego wynika. Dzięki temu można spokojnie podjąć decyzję i czuć się pewnie.
Opinia dodana przez: Mini

dr n. med. Ewa Kuś

Ginekolog

Gabinet Psychiatryczny Violeta Dajaka-Kałuszka
ul. Piotrkowska 79

Pani Doktor jest bardzo zaangażowana podczas wizyty. To specjalistka z cudownym podejściem psychologicznym do pacjentki. Podczas wizyty nie pospiesza ani nie ponagla. Wykonuje wszelkie potrzebne badania i jest wnikliwa. Z dużą dozą cierpliwości oraz uważności słucha. Udziela szczegółowych odpowiedzi, a posiada imponująca wiedzę w swojej dziedzinie. Jestem bardzo wdzięczna za wizytę, to najlepszy lekarz ginekolog u jakiego byłam.

lekarz Andrzej Mandat

Przychodnia okulistyczno-stomatologiczna
Wojska Polskiego 128/1

Dr Mandat jest pełen empatii, potrafi słuchać co dolega pacjentowi i potrafi nim pokierować. Wiem, że sporo osób poszukuje doktora po tym jak rozstał się z przychodnią VALIDUS na ul. Wojska Polskiego. Teraz Pan doktor przyjmuje w przychodni na ul. Paderewskiego 6. Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Iza

dr n. med. Jolanta Kollar

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

HOR-BA-DENT
ul. Piłsudskiego 52

Polecam. Pani podchodzi bardzo profesjonalnie do zabiegu, dba o to jak czuje się pacjent. Zabieg przebiegł bezboleśnie

dr n. med. Grzegorz Surkont

Ginekolog

Al. Tadeusza Kościuszki 17 (wejście od ul. Wólczańskiej 34)

Witam. Z całego serca polecam Pana Dr. Surkonta. Od początku zajął się mną profesjonalnie, delikatny, uprzejmy, na każdej wizycie tłumaczy wszystko szybciutko i na temat, Jego dłonie potrafią zdziałać cuda, wykonuje swoją pracę z wielkim zaangażowaniem, sercem, przemiły, delikatny, czarujący. Nazwa "być kobietą" w centrum, w którym przyjmuje Pan Dr. Surkont wraz Panią Dr Wlazlak trafiona w punkt. Taką kobietą się właśnie czuję dzięki tym wspaniałym dloniom Pani Dr Wlazlak …

dr n. med. Jacek Jakubowski

Neurochirurg

Oddział Kliniczny Toksykologii
Kopcińskiego 22

Pan Doktor opiekował się mną jakieś pół roku temu. Miałam bardzo nietypowy guz. Zdecydowanie jest specjalistą w swojej dziedzinie. Bardzo wiele mu zawdzięczam. Przede wszystkim to, że fantystycznie się mną opiekował i pokierował w kwestii leczenia, co zrobił kompletnie bezinteresownie. Serdecznie polecam Pana Doktora!

dr n. med. Jarosław Hołyński

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Uniwersytecki Szpital Kliniczny nr 1 im. Norberta Barlickiego Uniwersytetu Medycznego w Łodzi
dr. Stefana Kopcińskiego 22

Tego Profesjonalistę nie można po prostu przedstawić „dobry” o tym Lekarzu można napisać książkę, i piszę to z czystym sumieniem. Po pierwsze to niezwykła charyzma, kultura osobista, barwa i ton głosu, niesamowity spokój. Na każdego zwraca uwagę, każdego pamięta, do każdego się uśmiechnie. Na oddziale chirurgii w szpitalu Barlickiego oblegany przez studentów, którzy czekają na korytarzu jeszcze zanim przyjdzie do pracy. Podczas obchodu każdy chce tylko słuchać Doktora aby nauczyć …
Opinia dodana przez: Damian

dr Mariusz Nykiel

Nastrojowa 65/14

Profesjonalizm w najwyższym wydaniu. Polecam z pełnym przekonaniem. Dokładność, uprzejmość,kultura i wiedza .

lekarz Paweł Kuligiewicz

Ortopeda, Traumatolog

I Szpital Miejski im. dr E. Sonnenberga w Łodzi
ulica Pieniny 30

Koleżanka była na wizycie u paru lekarzy, różnych specjalizacji, nikt nie pomógł w znalezieniu przyczyny bólu. Dobrze że poszłyśmy do dr Kuligiewicza który znalazł przyczynę i dalej pokierował! Jestem dozgonnie wdzięczna!
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Ryszard Makosiej

Pediatra, Pulmonolog

Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki
Rzgowska 281/289

Leczy moje dzieci wspaniały specjalista,jest chyba jedynym który wysłuchuje śród-miąszowe-zapalenie płuc.

lekarz Piotr Hogendorf

ulica Pomorska 41

Doskonały fachowiec,przy tym niezwykle skromny,o dużej kulturze osobistej i etyce zawodowej.Kontakt z pacjentem perfekcyjny,empatia i zangażowanie.Precyzyjnie dotrzymuje terminów.Oddział chirurgiczny,którego jest ordynatorem doskonale zorganizowany,lśniący czystością,z miłym i fachowym personelem.Dziękuję za usunięcie mojego woreczka żółciowego.

lekarz Maciej Hilczer

Endokrynolog, Pediatra

Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki
Rzgowska 281/289

To pierwszy lekarz, który mnie nie zignorował, nie powiedział, że jestem chora psychicznie i wymyślam dziecku choroby, to był ten lekarz do którego powinnam trafić z synem od początku. Nie trzeba było udowadniać, ze chłopiec idacy do pierwszej klasy w spodniach rozm. 98 cm nie ma zaburzonego wzrastania, było pełne zrozumienie i otoczenie opieką, diagnoza, program lekowy i tak już od 7 lat :)) a spodnie już na 164 cm …

lekarz Arkadiusz Goś

cmentarna

Polecam P. doktora ,bardzo empatyczny człowiek..cudowny lekarz, bardzo fachowy..wizyta przebiegła w miłej atmosferze .. poświęcił nam tyle czasu ile było potrzeba i cierpliwie odpowiedział na każde pytanie..
Opinia dodana przez: Józef

dr n. med. Renata Golińska-Mróz

Ortodonta

Centrum Stomatologii "Rodzina"
ul. Maćka z Bogdańca 16 C

Kobieta młoda, ale bardzo skuteczna. przede wszystkim naprawiła mój zgryz, z którym wielu ortodontów nie mogło sobie poradzić. Leczenie trwało ok 3 lata, ale minęło już kilka lat odkąd zdjęła mi aparat i zęby nadal wyglądają idealnie.

lekarz Piotr Falkowski

NZOZ Sanocka
ul. Sanocka 17

Pisze opinie w imieniu pacjenta Jana Maciejewskiego. "Trafiłem do szpitala z powodu konieczności usunięcia 2 guzów w nerce. Zabieg wykonany bardzo profesjonalnie, pobyt w szpitalu /4 dni/, jak również kolejne wizyty nie były dla mnie ogromnym przeżyciem, gdyż Pan Doktor nie stwarza dystansu na linii lekarz-pacjent. Jest bardzo bezpośredni, pełen empatii do chorego. Rzeczowy, wszystko wytłumaczy "co i jak", wysokiej klasy fachowiec. Życzliwa atmosfera sprawia, ze badanie nie jest krepujące. …
Opinia dodana przez: bronislawa

lekarz Adam Durczyński

ulica Pomorska 41

Pan Profesor Durczyński to lekarz,któremu można w pełni zaufać. Niezwykle cierpliwy,zawsze gotowy wysłuchać i odpowiedzieć na pytania,ma imponującą wiedzę i doświatczenie. Miałem operację przepukliny pachwinowej w szpitalu im.Barlickiego. Takich lekarzy Polska potrzebuje.Jestem Panu Profesorowi Durczyńskiemu bardzo wdziięczny i życzę dalszych sukcesów w życiu zawodowym i prywatnym. Panie Profesorze-z całego serca dziękuję za wszystko. Wiesław Walerysiak 29.09.2025
Opinia dodana przez: Wiesław

lekarz Rafał Harmazy

NZOZ Grabieniec
Grabieniec 13

Kompetentny i uprzejmy, zainteresowany pacjentem, ma dużą wiedzę. Zdecydowanie polecam tego lekarza.

lekarz Grzegorz Nawarski

Gipsowa 14

Serdeczne podziękowania dla pana doktora,super podejście dla pacjenta i pomoc dla mojej mamy dziękuję panie doktorze