lekarz Zbigniew Boiski

Polecam lektarza i przychodnię jak mało którą. Z takim lekarzem jeszcze się nie spotkałam. Podejście profesjonalne i prawdziwa troska. Diagnoza konkretna i dobranie szybkie sposobu leczenia. Nie naciąga. Nie narzuca. Nie ściemnia. Jestem pełna podziwu i aż ciężko uwierzyć że tacy lekarze jeszcze istnieją.

Panie Doktorze,z całego serca dziękuję za leczenie mojego ukochanego taty.Dzięki Panu dostał szansę na leczenie ,którego nikt inny nie chciał się podjąć...Niestety tata zmarł,ale o trzy lata później niż przewidywali inni lekarze.Dzięki Pana człowieczeństwu tata nabrał ochoty do walki z swoją chorobą.Do końca był w całkiem dobrej kondycji. Jest Pan najlepszy lekarzem jakiego spotkałam. Panie Doktorze dziękuje, za Pana trud i pracę. Jeśli istnieje powołania do pracy lekarza, to podczas wizyty człowiek przekonuje się, że jest właśnie u takiego człowieka. Pochylam głowę przed wielkim człowiekiem jakim jest Pan Doktor Boiski

Lekarz z powołania. Świetny specjalista i znakomity człowiek. Wiedza jak i doswiadczenie ogromne. Polecam serdecznie.😌

Lekarz z powołania. Świetny specjalista i znakomity człowiek.
Wiedza jak i doswiadczenie ogromne. Polecam serdecznie.😌

Szlachetny i znakomity człowiek i prawdziwy lekarz z powołania. Wzór do naśladowania przez wszystkich lekarzy. Pacjenta zaczyna leczyć już od pierwszej rozmowy. Zrozumiale i realnie omawia sposób leczenia i buduje siłę pacjenta do walki z chorobą. Szczęście wielkie ma ten chory, którego lekarzem jest Pan Dr Boiski. Serdeczne podziękowania Panie Doktorze.

Przecudowny człowiek. Pełen empatii, zrozumienia. Niesłychany umysł oraz wiedza. Człowiek dający nadzieję oraz wsparcie w trudnym przypadku leczenia. Wystawiam najwyższą ocenę z możliwych i polecam każdemu!

Perfekcja zawodowa Dr Boiski w każdym calu.Klinika sprzętowo na światowym poziomie.Ceny za usługi medyczne biją na głowę konkurencję w większości prywatnych placówek. Polecam wszystkim

Polecam wszystkim

Osoba wielkiego taktu, życzliwości, najwyższej kultury osobistej, zaangażowaniu, wybitnej profesji zawodowej, trafności diagnozy.Mówi szczerą prawdę o przyczynach, skutkach i sposobie eliminacji zgłoszonego problemu.Lekarz mający czas dla pacjenta i nie spieszący się. Super lekarz i super człowiek. Takich nam brak w tych ciężkich.Polecam

Witam tak to prawda Pan doktor Zbigniew jest bardzo dobrym lekarzem sama jestem pacjentką jestem za chwycona poleciłam wszystki Sąsiadom pana doktora i znajomym każdy,jest zadowolony

jeżeli szukacie naprawdę dobrego lekarza (nie tylko chirurga), który zajmuje się na poważnie pacjentem to szczerze polecam,