W zasadzie nic nie mogę więcej dodać pozytywnego, niż we wszystkich poprzednich opiniach. Panie Doktorze Zbyszku stokrotne dzięki za przywrócenie mi zdrowia i uratowanie życia. Dozgonne podziękowania. Chorzy pacjenci nie znajdziecie lepszego lekarza w całym regionie
Dozgonne podziękowania.
Chorzy pacjenci nie znajdziecie lepszego lekarza w całym regionie
Właśnie zakończyłem leczenie operacyjne u Pana Doktora. Shock!!! Shock!!! Shock!!! tylko w dobrym tego słowa znaczeniu. Klinika, sposób przegotowania ,fachowość i standard wykonania nie do osiągnięcia w żadnym szpitalu i przychodni w regionie , ba śmiem powiedzieć ,że w kraju a być może i poza jego granicami Stokrotne dzięki.
Właśnie zakończyłem leczenie operacyjne u Pana Doktora.
Shock!!! Shock!!! Shock!!! tylko w dobrym tego słowa znaczeniu.
Stokrotne dzięki.
Pan Doktor leczy wspaniale wszystkich pacjentów, również tych w starszym wieku i z mniej zasobnymi portfelami.Mieszkańcami gminy Skierbieszów i sąsiednich gmin opiekuje się od ponad 20 lat wkładając w to całe swoje serce.Oby żyła nam 100 lat i dalej nam tak skutecznie pomagał.
Ze względu na mój stan zdrowia korzystam od wielu lat z pomocy lekarskiej w kraju i za granicą.Byłem przekonany,że opinie na temat Dr Boiski oraz jego placówki są przesadzone, ale tylko do momentu pierwszej wizyty.Teraz wiem komu i gdzie powierzę dalsze swoje zdrowie. To co zastałem w miejscowści Dębowiec to nie dwudziesty pierwszy wiek to odległa kosmiczna,niedościgniona przepaść dla większości placówek.Personel na czele ze wspomnianym lekarzem to absolutni mistrzowie świata.Niech zobaczą to decydenci MZiOS NFZ itp.Niech pozostały Polski personel medyczny uczy się od tego lekarza.Mała miejscowość w Polsce B mały "WIELKI" , a jednak można!!!
Thank you Dr. Boiski for a very professional, effective treatment for my child. I did not expect this level of medical services in Poland. I commended clinic in Debowiec the English arriving in this area
Lekarz pod każdym względem super!!!! Trochę trudno się dostać na wizytę ale jeśli już to można mu to wybaczyć.Polecam wszystkim pacjentom
Lekarz pod każdym względem super!!!!
Kompetencje doktora,kompleksowość diagnostyki i leczenia,ilość poświęconego czasu oraz uprzejmość oceniam na więcej niż 5( dała bym 10 ale nie ma takiej skali). Co do finansów za podobne procedury w dużo gorszych jakościowo klinikach w Warszawie 5-6x więcej.Dziękuję za skuteczne leczenie.Życzę samych sukcesów.
Ad vocem opinii poniżej.Nie wiem co mój poprzednik piszący negatywną opinię miał na myśli odnośnie "kopert" -być może sam tak postępuje. Etyki Dr Zbyszka ewentualnie jego fachowości.Radzę temu adwersarzowi niech skorzysta z opieki innych lekarzy tego regionu i może wówczas zauważy kosmiczną przepaś jaka dzieli ich od podejścia fachowego, zawodowego,ludzkiego i materialnego Dr Boiskiego.Człowiek ten,lekarz,nigdy mnie mojej rodziny i pozostałych pacjentów nie zawiódł.Można to przeczytać w pozostałych opiniach, nie biorąc pod uwagę jednej napisanej przez " nienawistnego oszołoma. Polecam w stu procentach lekarza. Jeszcze na koniec mała uwaga kto nie …
Polecam w stu procentach lekarza. Jeszcze na koniec mała uwaga kto nie miał możliwości skorzystania z ogromnej wiedzy i umiejętności Dr Zbyszka niech spróbuje i zobaczy dodatkową wspaniałą nową klinikę w Dębowcu.Trzymam za Pana kciuki , za Pana plany i dziękuję za dotychczasową skuteczna profesjonalną i nie drogą opiekę medyczną.
Pełny profesjonalizm medyczny ogromna wiedza i zaangażowanie w moje leczenie.Co najważniejsze skuteczne.Sprzęt oraz klinika jakimi dysponuje Dr Boiski chyba najlepsze w Polsce. Polecam, dziekuję!!!
Polecam, dziekuję!!!
Tego lekarza i człowieka trzeba poznać osobiście.Jego umiejętności to najwyższy światowy poziom, a do tego Klinika w Dębowcu.Kilka lat byłam w USA i tam korzystałam z opieki medycznej.Trafiłam do Dr Zbyszka z polecenia i wiem , że tylko dzięki niemu piszę te słowa. Niezmierne dzieki
Niezmierne dzieki