Lekarz z powołania, przyjemny, wesoły, wytłumaczy, pocieszy a co najlepsze trafnie stawia diagnozy . Męczyłam się z chorobą tyle czasu, on w jednej chwili po badaniu i wysłuchaniu moich narzekań trafił w sedno. Jestem zadowolona, poleciłam siostrze, znajomym i będę polecała - wdzięczna pacjentka. Tak trzymać Panie Doktorze!!!!!
Świetny chirurg, zabieg przecięcia wędzidełka penisa wykonany bardzo profesjonalnie, bez bólu i powikłań. Bardzo szybki powrót do pełnej sprawności, po 9 dniach od zabiegu. Gorąco polecam Dr Boiskiego oraz klinikę Wimed.
Potwierdzam wszystkie pozytywne komentarze. Lekarz z powołania. Bardzo dobry specjalista, rewelacyjny diagnosta. Do tego Lekarza można się udać z każdym schorzeniem. Jeśli nawet sam nie zajmuje się daną chorobą, z pewnością pokieruje pacjenta w miejsce, gdzie można uzyskać fachową pomoc. Polecam.
Do Pana Zbyszka dotarłem poprzez informację w internecie. Strona jego firmy konkretna, skromna nie nachalna. Naprawdę nie potrzebuje codziennych ogłoszeń prasowych jak większość jego kolegów bo to co reprezentuje jako człowiek i jako chirurg jest wręcz nieprzeciętne. Nie przesadzę ,że kojarzy mi się jego osoba,charakter, pasja medyczna, oraz pokonywanie trudności w naszym coraz dziwniejszym kraju, jak również ze względu na to same imię z osobą Ś.P. Profesora Religi ( "Bogowie" ) Dziękuje za uratowanie zdrowia.
Do Pana Zbyszka dotarłem poprzez informację w internecie.
Strona jego firmy konkretna, skromna nie nachalna.
Dziękuje za uratowanie zdrowia.
Po kilku wizytach u zamojskich i lubelskich lekarzy trafiłam do Dr Boiskiego. Diagnoza zupełnie inna bardziej poważna niż mi stawiano wcześniej .Kilka tygodni leczenia , badań i przygotowania do zabiegu.Później operacja i jestem zdrową korzystającą w pełni z życia kobietą . Jestem zszokowana ( oczywiście mega pozytywnie ) osobą Pana Doktora. Jego podejściem do pacjenta jego elokwencją,humorem , sposobem leczenia operacyjnego.Szpital a w zasadzie szpitalik który stworzył to śmiem twierdzić ,że najlepiej wyposażona placówka w regionie .Nie spotkałam bardziej oddanego swojej pasji medycznej lekarza. Stokrotne dzięki.
Stokrotne dzięki.
Mam problem z torbielem, nic mi z nim nie zrobił i nie leczył ale wyczerpał temat na ten temat; jak leczyć,sposoby leczenia, co z nim robić,dlaczego nie wycinać itd. Po mnie z wizytą przyszła moja babcia lat 74 z kolanem , przypisał jakieś wkładki i za miesiąc na zastrzyk rozrzedzający czy jakoś tak, babcia była dwa razy z tym na starym szpitalu i NIC nie pomogli , czasem jej noga drętwiała i jej nie czuła a teraz jest w porządku, o wiele większa poprawa a to nie koniec leczenia więc polecam jak najbardziej. Na początku byłem sceptyczny tam jechać,ponieważ lekarz z Dębowca, to mała miejscowość już lepiej do lublina czy rzeszowa itd. ale słowa złego o doktorze nie powiem i będę go polecać dalej :)
Pozdrawiam
Genialny lekarz z podejściem do dzieci.Dokładny i profesjonalny w każdym calu.Lekarz z powołania i bardzo sympatyczny człowiek
Potwierdzam wykonana operacja przepukliny pępkowej to prawdziwe mistrzostwo świata. Kwadrans zabiegu bez bólu. Po operacji powrót do pracy po dwóch tygodniach.To wszystko dzięki umiejętnościom Pana Doktora oraz operacji na najnowszym sprzęcie i materiałach jakie istnieją na świecie.I jeszcze jedno ceny zabiegów na kieszeń pacjentów z Polski B. Życzę Panu doktorze kontraktu z nfz.To pozwoli ratować zdrowie pacjentów na takim poziomie w bardziej skomplikowanych przypadkach.
Pan Dr Boiski wykonał mi zabieg stulejki.Muszę przyznać, że wcześniej konsultowałem to u wielu miejscowych specjalistów. Również opinie kolegów i informacje w necie napawły mnie strachem. Teraz wiem ,że można to wykonać niemalże bezboleśnie , ze wspaniałym efektem i powrotem do zdrowia i sprawności po kilku dniach.Polecam najlepszy specjalista w regionie. Serdecznie dziękuję.
Ogromna wiedza medyczna, wieloletnia praktyka,nieziemskie wręcz umiejętności manualne wzbogacone super sprzętem to wszystko otrzymałam w jednym człowieku i miejscu.Przy tym wszystkim uprzejmość(żartobliwość ale w dobrym tonie) oraz czas poświęcony w trakcie kilku wizyt na poziomie którego dotychczas nie spotkałam.To charakteryzuje tego lekarza. Jetem mu niezmiernie wdzięczna za skuteczną terapię.Polecam każdemu.
Jetem mu niezmiernie wdzięczna za skuteczną terapię.Polecam każdemu.