Siedzi bałwan w WZON i pier...li ,żeby nie szczepić dzieci, lekarz antyszczepionkowiec. Nie zajrzy do dokumentacji, że dziecko niepełnosprawne potrzebuje stałej opieki, byle tylko zabrali matce świadczenia. Najgorszy lekarz i okropny człowiek.
Przecudowny Człowiek i jeszcze lepszy Lekarz! Wiedza plus empatia to Jego domena. Niespotykanie wnikliwy. Diagnoza trafna! Dziękujemy Panie Doktorze :)
Bardzo uprzejmy lekarz z ogromną wiedzą. Naprawdę polecam, te wszystkie negatywne opinie są wyssane z palca.
Bardzo inteligenty i prawdziwy w tym co robi. Doskonale wie w jakim świecie żyjemy.Dziekujemy I polecamy wszystkim żywym istotom :)
I polecamy wszystkim żywym istotom :)
Bardzo dobry neurolog, bardzo miły i inteligentny człowiek. Negatywy to tu dają tylko anonimy chcące zdyskredytować dobrego specjalistę z super wiedzą i doświadczeniem.
konsultował mnie neurologicznie w ciąży, nie zlekceważył objawów, przeprowadził badania, dzięki którym została wykryta poważna choroba
Lekarz z ogromną wiedzą, pptrafi wszystko dobrze wyjaśnić, fakt, że trzeba wypytywać o szczegóły. Prowadził mnie w czasie problemów neurologicznych w ciąży, teraz syn jest pod stała jego kontrola. Jedyny lekarz, który nie bał się odpowiedzialności, za swoją decyzję o rezonansie w ciąży.
Lekarz bardzo miły, poświęcił mi dużo czasu i uwagi,mimo że moja wizyta była na NFZ.Ma dobre podejście do pacjenta.Profesjonalizm w każdym calu i bardzo duża wiedza lekarska.Jestem zadowolona z wizyty i polecam tego lekarza.
Bardzo profesjonalny i rzeczowy lekarz w każdym calu. Wyjaśnia i odpowiada na wszystkie zadane pytania. Wizyta owocna, ponieważ pacjent wychodzi z gabinetu poinformowany i wie co powinien dalej przedsięwziąć. Bardzo uznany w środowisku lekarskim a opisy badań które wykonuje pan doktor są uważane za wiarygodne i wyczerpujące. Polecam z całego serca.
Tylko dobry do kasowania kasy nic poza tym.Ale mam nadzieję że karma wróci do niego.Niewiem kto te tytuły mu dał .Jak człowiek i lekarz beznadziejny .