Nie polecam .po znajomosci można z nim cos załatwić np: wyleczyć migrenę.Jako konsultant przychodzi żeby sobie ze znajomymi kolegami lekarzami z roku pogadać a nie wyleczyć chorego-przykre ale prawdziwe .
Jestem zadowolona z wizyty. polecam specjalistę.
Jestem zadowolona z wizyty. polecam specjalistę.
Bardzo dobry lekarz fachowo podchodzi do pacjenta .Cierpliwie tłumaczy chorobę .Wyrazy szacunku dla pana doktora
Dziwią mnie negatywne opinie na forum.Pewnie fakt ,że chodzi o orzecznictwo w Zus ie wyjaśnia nieco:pewnie nie udało się naciągnąć i stąd .rozczarowanie.Kompetentny i oddany swej pracy.Polecam
Zgadzam się z przedmówcą. Adam Niezgoda dorabia w zusie jako konsultant. Znam kilka osób, którym orzekł negatywnie, nawet nie patrząc w papiery. Do tego jest bardzo obcesowy i arogancki. Gdy leżałam na Oddziale Neurologii, pacjenci potwierdzali te opinie, a nawet zgodził się z nią ordynator oddziału "on ma ze sobą takie problemy". Jedną pacjentkę z afonią zrugał, że nie powiedziała mu "dzień dobry", a ona nie mogła mówić. Inną - że położyła się...ze złej strony łóżka. Mi powiedział, że jestem chora "na własne życzenie i dobrze mi tak", a mnie potrąciło auto. Taki niegrzeczny człowiek, zupełnie nie wgłębiający się w problem pacjenta, powinien zostać odsunięty od pracy z ludźmi. Niech sobie gdzie indziej realizuje swoje humorki, bo ma to za nic, że krzywdzi ludzi.
nieliczni wiedza ze pan doktor jest konsultantem w zusie jestem osoba ktora swoja opinia skrzywdzil nie oparl sie na dokumentacji ani dolegliwosciach renta zostala zabrana wstyd i hanba dla takich lekarzy dla ktorych przysiega hipokratesa nic nie znaczy a pieniadz i sluzenie zusowi dla mnie taki czlowiek nie zasluguje na miano lekarza
Jestem zadowolona. Miałam bardzo silne migreny. Leczenie trwało ok 1,5 roku. Obecnie mam tak słabe bóle głowy i tak rzadko, że można by przyjąć całkowite wyleczenie.
Wspaniały lekarz!!!!!Poznałam go lecząc się w szpitalu klinicznym ,zdiagnozowałam mnie i cierpliwie tłumaczył na czym polega choroba ,zawsze ma czas dla pacjenta .