Cudowny lekarz z ogromną wiedzą i empatią. Poczucie bezpieczeństwa i jasność w komunikacji to dodatkowe atuty. Polecam
Polecam
Zdecydowanie i bezwzględnie najlepszy stomatolog u którego się leczyłem. Kilka lat temu tak dobrze wyleczył zęby że chodzę tylko co roku na czyszczenie a ubytków brak
Zdecydowanie i bezwzględnie najlepszy stomatolog u którego się leczyłem.
Pan doktor Adam Sturski założył mi dwa implanty. Zabieg założenia implantów został źle wykonany, daleko odbiegał od sztuki lekarskiej. Pan doktor tak mi zszył dziąsło po założeniu implantów, że powstała recesja dziąsła przy założonych implantach oraz odsłonięcie powierzchni wargowej korzenia zęba sąsiadującego. Dodatkowo w miejscu gdzie znajdowały się końcówki nici powstała ogromna rana, w związku z czym Pan dr Sturski w trakcie wizyty poinformował mnie, że trzeba będzie wykonać u mnie zabieg przeszczepu dziąsła. Jednak na kolejnej wizycie dr Sturski stwierdził, że on nie umie wykonać tego przeszczepu i coraz …
Jednak na kolejnej wizycie dr Sturski stwierdził, że on nie umie wykonać tego przeszczepu i coraz bardziej mnie zbywał, próbując „zamieść problem pod dywan”. Zaczął mi wmawiać, że jednak tak może zostać, że może nie jest najlepiej ale może tak być, a na kolejnej wizycie założył mi śruby gojące a na jeszcze kolejnej pobrał wyciski pod korony, po czym poinformował mnie, że na przeszczep dziąsła jest za późno bo przeszczep można zrobić przed założeniem śrub gojących i przed pobraniem wycisków pod korony, ponieważ po przeszczepie już nie będą pasowały!!!
Zatem powstaje pytanie, po co zakładał mi śruby gojące i pobierał wyciski pod korony wiedząc, że wymagam przeszczepu?
Pobieranie wycisków pod korony przy takim stanie moich dziąseł, do których doprowadził dr Sturski nie miało najmniejszego sensu, i nie miało mieć prawa bytu. Skoro Pan Doktor nie umiał sam naprawić swojego błędu to powinien skierować mnie do innego lekarza, który taki przeszczep umie wykonać.
Po przejściach z dr Sturskim, który na każdej wizycie zmieniał zdanie i mówił mi co innego, sama zdecydowałam się udać na konsultację do innego lekarza w celu oceny stanu moich dziąseł. Tym razem trafiłam na bardzo dobrego specjalistę, który poinformował mnie, że przeszczep jest jak najbardziej możliwy i wręcz konieczny, że nie ma sensu zakładać koron w chwili obecnej, ponieważ będą mi się tam zbierać bakterie, co będzie prowadzić do stanów zapalnych, nadwrażliwości i w konsekwencji utraty implantów.
W dniu 18 luty 2025 r. miałam wykonany przeszczep dziąsła, za który zapłaciłam 5000 zł. a łączny koszt leczenia naprawczego po dr Sturskim to już prawie 6000 zł. Jak się do tego doda pieniądze, które płaciłam dr Sturskiemu tj. 3500 zł przy wyciskach pod korony, które do niczego mi się nie przydadzą i 1000 zł za śruby gojące, które musiały zostać wyjęte przed przeszczepem to już łącznie ok. 10500 zł wyrzucone w błoto, na zdobywanie doświadczenia przez Pana doktora Sturskiego.
Do tego potworny ból po przeszczepie z którym się zmagam do dziś, nie mogę jeść, nawet mówić nie za bardzo mogę, ogromny stres przed zabiegiem, zabiegiem, który nie byłby mi potrzebny gdyby implanty wstawił mi dobry specjalista a nie dr Sturski, który tylko uważa się za takiego.
Bardzo żałuję że wybrałam dr Sturskiego do tak poważnego zabiegu jakim jest wstawienie implantów. Gdybym wybrała od razu dobrego specjalistę, już dawno miałabym założone korony i nie byłoby potrzeby przeszczepu dziąsła.
Profesjonalizm, uprzejmość, empatia. Polecam. Usunięcie zębów przez Pana Doktora odbyło się bezboleśnie i bardzo sprawnie.
Profesjonalizm, uprzejmość, empatia.
Polecam.
Usunięcie zębów przez Pana Doktora odbyło się bezboleśnie i bardzo sprawnie.
dr Adam Sturski to b.kompetentny lekarz; mily komunikatywny, rzeczowy. Resekcja odbyla się bezboleśnie i bez jakichkolwiek dalszych powiklan. POLECAM .
Dr Adam Sturski to bardzo dobry lekarz, przede wszystkim lubi to co robi a przy tym jest bardzo kompetentny i rzeczowy. O wszystkim informuje pacjenta i w sposób zrozumiały tłumaczy. Jest przesympatycznym, miłym i zawsze uśmiechniętym człowiekiem.
Gorąco polecam ... komunikatywny , konkretny , bardzo delikatny . Super , mimo że wizyty u stomatologa należą do najbardziej stresujących dla mnie wyszłam spokojna i z ogromną ulgą
Doskonały lekarz, bardzo kompetentny, niesamowicie miły i cierpliwy, każdy etap leczenia tłumaczy obrazowo i konsultuje z pacjentem. Bardzo polecam
Dr Adam Sturski to wyjątkowy lekarz. Kompetentny, uprzejmy, miły i bardzo skuteczny. Niezwykłe podejście do dzieci, wyrozumiałość i komunikatywność doktora sprawia, że mój pięcioletni syn pozwala na leczenie zębów przy znieczuleniu i dr robi to tak precyzyjnie, że odbywa się to bez jednej kropli łzy. Polecam z całego serca.
Komunikatywny, kompetentny, zabawny, uważny, i przede wszystkim skuteczny!!! Po prostu dobry lekarz. Z całego serca polecam.
Komunikatywny, kompetentny, zabawny, uważny, i przede wszystkim skuteczny!!!
Po prostu dobry lekarz.
Z całego serca polecam.