Miałam 'przyjemnosc' poznać panią doktor na wieczorynce, pierwszy raz spotkałam się z tym, żeby lekarz wywracal oczami na wszystkie strony kiedy opowiadałam co przydarzyło sie dziecku. Bardzo niemiła, z góry patrzy na ludzi, bez książeczki zdrowia i numeru z rejestracji chyba by sie nie podjęła leczenia, wyglada na to ze te dwie rzeczy są dla niej ważniejsze niż sam pacjent.
Nie polecam!!! Od wejścia do gabinetu pani doktor bardzo nie miła. Miała pretensje, że nie posiadam książeczki zdrowia dziecka przy sobie twierdząc że jest to moim obowiązkiem ( sprawdziłam po wyjściu z gabinetu i jest to zalecane ale nie konieczne). Co chwilę wzdychała jakby za karę musiała pracować. Zbadała dziecko, wypisała kartkę nie mówiąc co dolega. Przy gorączce prawie 39 stopni, silny bol gardła, kaszel wypisała neosine… na moje pytanie czy w takim stanie dziecko nie kwalifikuje się do antybiotyku rzuciła tylko że nie widzi powodu. Pojechaliśmy do innego lekarza …
Nie polecam!!!
Pojechaliśmy do innego lekarza okazało się że dziecko potrzebuje silniejszego antybiotyku!!!
Taka osoba nie powinna pracować jako lekarz!!
Potwierdzam negatywne opinie o tej pani. To jakieś nieporozumienie. Kolejny raz absolutnie nie udzieliła żadnej pomocy, zajęła się tylko wyrzuceniem osoby towarzyszącej z gabinetu i wpisywaniem pacjenta do systemu. Człowiek w nocy pozostawiony kompletnie sam sobie i bez leczenia. To skandal.
Nie rozumiem tak wielu negatywnych opinii. Moja córka leczy się u Pani od urodzenia i jest bardzo dokładną, kompetentna, miłą lekarka. Zapisuje dużo badań jeśli tylko zgłosimy coś niepokojącego, monitoruje stan zdrowia dziecka, skanuje i analizuje wszystkie badania. Bardzo polecam Panią Anię.
Bardzo nie miła Pani. Zamiast zająć się pacjentem wypytuje o książeczkę zdrowia . Nie przedstawiła żadnej diagnozy . Skrytykowała przyjście chociaż pacjent miał duszności z wymiotami .. omijać szerokim łukiem .
Nie polecam, ona nie ma pojęcia o leczeniu. Drugi raz odesłała dziecko z anginą ropną do domu ,bez antybiotyku. Musiałem pojechać z córką prywatnie i tam stwierdzono anginę. Jeśli przyjmuje na Wieczorynce to omijać szerokim łukiem bo nie ma sensu tracić czasu na nią.
Dziwne mam odczucia.Przyjechałem z chorą córką,mówię co jej dolega,a ona z pytaniem dlaczego nie pojechałem do rodzinnego.Opowiedzialem jej jak było, przebadała córkę, wypisała receptę i wytłumaczyła jak postępować.Dlatego na temat tej pani nie mogę wyrazić negatywnej opinii,ale też nie wystawiam piątki.
Nie polecam tej pani doktor , mieliśmy okazję spotkać ją na wieczorynce bardzo nie przyjemna i nie grzeczna. Dziecko mająca 38 stopni temperatury kazała rozebrać do pieluszki w gabinecie gdzie były uchylone 2 okna, byla bardzo niska temperatura i nasz mauszek dostał drgawek. Zaleceniem lekarskim było zrobienie rocznemu dziecku test combo.
Pani Doktor bez empatii, bardzo oceniająca i wchodząca w tematy rodzinne zamiast normalnie człowieka zbadać. Córkę oceniła jako że skończy na ulicy. Tylko i wyłącznie przez jej wygląd. Córka wybiegła z płaczem. Dwa razy wydarzyła się taka sytuacja.
Niestety opinia negatywna. Pani doktor jak na pediatrę bardzo nieuprzejma , badanie trwało bardzo krótko. Od wejścia do gabinetu pretensje o to ,ze nie mamy książeczki . Nie zostało nam wyjaśnione nic ,z jaką wiedzą przyszłam do gabinetu z taką samą wyszłam… Nie Polecam !