lekarz Barbara Wilczek

4,6

Pani doktor Barbara Wilczek wyleczyła mnie z dokuczających mi bóli głowy, które miałam po utracie pracy. Wizyty wspominam bardzo miło,zastosowane leczenie okazało się bardzo skuteczne. Pozdrawiam i polecam Panią doktor.

Zgłosiłam się do dr Wilczek z bólem barku. Pani doktor nie zlekceważyła mojego problemu, wykazała bardzo dobre podejście do pacjenta, pomogła lekami i zleciła rehabilitację. Jestem już po leczeniu i polecam panią Barbarę.

To byla moja pierwsza wizyta i nie ostatnia. Dziękuję pani dr za profesjonalną fachową pomoc. Już tak nie boli....Doktor jest bardzo mila i zyczliwa, szczegolowo wszystko wyjasnia. -Agata

Polecam. Lekarz bardzo dokładnie zbadał mnie, wszystko wyjaśnił i podał prawdopodobną przyczynę bólu. Lekarz kontaktowy, Szczerze polecam! Wszystko dokładnie wyjaśnione.

U Pani doktor leczyla sie moja corka i ja. Podejscie bardzo dobre. Umiejetnosci bardzo wysokie, efekt bardzo dobry. Polecam

Jestem pacjentką Pani Doktor Wilczek. To świetny neurolog, lekarz i wspaniała osoba. Moje wszystkie wizyty u niej oceniam na 6 z plusem. Polecam wszystkim

4,0

Na dłuższe leczenie to tylko tu! Doktor Wilczek jest bardzo sympatycznym neurologiem. Regularne wizyty sprawiły że pozbyłam się już prawie bólu w barku. Pani doktor na bieżąco dba o moje zdrowie. Znam ją od wielu lat. Dziękuję i polecam innym!!!

2,0

Arogancja i cynizm . Żadnej uprzejmości, empatii czy zrozumienia. Prośbę o skierowanie skwitowała śmiechem i stwierdzeniem, że mam coś z głową i powinnam zgłosić się do PSYCHIATRY. Absolutnie nie polecam wizyt u tej lekarz. Takich pseudo specjalistów powinno się eliminować z grona zacnych lekarzy.

dr Wilczek bardzo profesjonalnie podchodzi do pacjenta - zawsze zyczliwa i delikatna - szczerze polecam

Powiem krótko ! Uratowała mnie i moich najbliższych z wielu przykrych dolegliwości. Nigdy nie musiałam czekać.Oby każdy z Was miał takich neurologów.