Chodziłam do wielu neurologów i stwierdzam, że jest to bardzo dobra pani troszcy się o pacjenta. Leczenie naprawde skuteczne i wrazie nagłej sytuacji zawsze przyjmie z otwartymi rękami. POLECAM naprawde warto!
chodze do tego neurologa juz wiele lat ,jestem zadowolona.Umawiam sie na telefon w dogodnym terminie i wizyty sa miłe. polecam
PO PIERWSZEJ WIZYCIE U DR WILCZEK JESTEM MIŁO ZASKOCZONA ŻE W KOŃCU JAKIŚ LEKARZ WYSŁUCHAŁ MNIE TAK DOKŁADNIE (PRZED DR. WILCZEK BYŁAM U 2 INNYCH NEUROLOGÓW KTÓRZY TYLKO CHCIELI NACIĄGNĄĆ MNIE NA KASĘ). DOSTAŁAM SKIEROWANIE NA BADANIA I TERAZ PRZEDEMNĄ DALSZE LECZENIE. JAK DO TEJ PORY JESTEM ZADOWOLONA Z PODEJŚCIA INDYWIDUALNEGO DO MOJEGO PROBLEMU
Ja chodzę do p. Wilczek od kilku lat. Jestem bardzo zadowolona - chodzę z uwagi na to że przeszłam udar i potrzebuję stałej konsultacji z lekarzem i niezawodnego leczenia. Nie zdarzyło, żeby pani Wilczek w moim przypadku się pomyliła. A dobry i trafiony lekarz to spora oszczędność - czasu i pieniędzy.
Witam wszystkich. Miałem problemy z kręgosłupem, zaczęło się jak zwykle niewinnie, a doszło do tego, że nie mogłem praktycznie pracować. Wilczek ma naprawdę świetne metody, pomogła terapia. Polecam.
Z doktor Wilczek konsultuję moje częste bóle głowy. Zawsze mogę liczyć na miłe przyjęcie, profesjonalną pomoc i wysłuchanie. Człowiek po takiej wizycie czuje, że nie jest ze swoim problemem sam.
Miałam powazne problemy bólowe, chodziłam do neurologa w swoim miasteczku, ale kiedy przyjechałam do Wrocławia na studia trudno bylo mi znaleźć dobrego lekarza. Koleżanka poleciła mi panią Wilczek i faktycznie - mając taką opiekę lepiej się czuję. Polecam!! ))
Pani doktor jest bardzo skutecznym neurologiem jesli chodzi o leczenie bólów stawów.Potrafi szybko diagnozować i juz po kilku wizytach moje bóle praktycznie całkowicie zniknęły. Dziękuje
Jedyny chyba dotąd specjalista od bólów głowy z jakim miałem do czynienia. DR Wilczek zdiagnozowała przyczynę moich bólów głowy. Dobra diagnoza i skuteczne leczenie,cóż można więcej powiedzieć.Zdecydowanie 6/6 punktów.
Bardzo przychylna pacjentom. Prawdziwy lekarz! Zawsze pomoże, pocieszy, wypisze wszystkie leki jakie są potrzebne i dodatkowo zleci szereg badań. Polecam!