lekarz Barbara Wilczek

4,6

Lekarz, którego poleciłbym każdemu. Po kilku wizytach u Pani Doktor moje dolegliwości ustały. Ogromne doświadczenie i trafność diagnozy.

Wspaniały lekarz, lekarz z powołania. Jestem pacjentką Pani Doktor od wielu lat z uwagi na przewlekłe schorzenie odcinka lędźwiowego kręgosłupa. Pani dr Wilczek jest wyjątkowa. Zawsze miła i cierpliwa, zawsze uśmiechnięta. Przyjmie każdego pacjenta, który źle się czuje. Super człowiek, świetny fachowiec.

Naprawde świetna specjalistka, Od razu widać,że ma doświadczenie i zna się na rzeczy. Byłam u niej w tamtym tygodniu. Pani dr bardzo kompetentna, sympatyczna i bardzo doświadczona. Było warto !!!!!!!!!!!!!!

To najwspanialsza Pani Doktor jaką miałam okazję kiedykolwiek poznać - niewiarygodna, przemiła, profesjonalna. Gdyby wszyscy lekarze byli tacy ??!!! No i skuteczna:-)

Najlepszy lekarz, jakiego spotkałam. Bardzo kompetentny w swojej dziedzinie, spokojna pani neurolog i wyrozumiała. Dokładnie tłumaczy jaki jest cel leczenia ...Polecam panią dr Wilczek jako świetnego diagnostę z Centrum diagnostyki medycznej Medix we Wrocławiu.!!!

Przyjemna wizyta. pani Wilczek imponuje mi pamiecia na temat mojej choroby i kompetencjami. Lecze się długo u niej. Polecam pania doktor

znam panią doktor Barbarę Wilczek wiele lat. Jest wzorem lekarza, wykonuje swój zawód z powołania, bardzo dokładna, posiada ogromną wiedzę,którą należycie wykorzystuje dla dobra pacjentów więc bardzo bardzo Ją polecam. !! :))

WIDZĘ , ŻE DOKTOR WILCZEK JEST LUBIANA I WSZYSCY DOBRZE O NIEJ MÓWIĄ..........!! A JA SZUKAJĄC LEKARZA I PODEJMUJĄC DECYZJĘ KIERUJĘ SIĘ TRGO TYPU FORAMI. JAKOŚ WCZEŚNIEJ TU NIE TRAFIŁAM. POSTANOWIŁAM ZARYZYKOWAĆ I WYBRAĆ SIĘ DO PANI WILCZEK. MUSZĘ PRZYZNAĆ ŻE BYŁA TO DOBRE DECYZJA. WIZYTA BYŁA REWELACYJNA. DOKTOR WILCZEK JEST MIŁĄ ŻYCZLIWĄ OSOBĄ I ŚWITNYM NEUROLOGIEM. BARDZO GORĄCO POOLECAM..........!!

Dzięki za przyjęcie! Ze zwykłej przyzwoitości muszę napisać kilka słów od siebie bo o dobrych rzeczach pisze się tylko czasami. Moja znajoma - dobre dusza- poleciła mi panią Basię Wilczek z przychodni na Hirszfelda. Nie dość, że zostałem przyjęty po ludzku to sam pobyt w gabinecie sprawił że lepiej się poczułem i bolało nawet mniej :))). Pani doktor, dziękuję Pani uprzejmie za pomoc, jestem bardzo wdzięczny. Pozdrawiam

Dostałam namiar do Pani Wilczek od znajomej, która jest rownierz jej pacjentką . Jestem po 1 wizycie i szczerze powiem , ze jestem bardzo zadowolona! Pani Dr nie dość że jest kobietą zadbaną to posiada dobra energie, co bardzo zachęca do kontaktu-dysponuje ogromem wiedzy. Więc serdecznie ją polecam!!