dr hab. n. med. Alina Bakunowicz-Łazarczyk

Branickiego 29a
15-058 Białystok

Pani profesor z niemałym doświadczeniem, trzeba przyznać. Ale długość i sposób przeprowadzania wizyt... Cóż, co 5 minut kolejna, tak naprawdę wizyty tyle nie trwają, jedna osoba posiedzi w gabinecie 3, a druga 30 minut, więc opóźnienia są straszne, nerwicy w poczekalni się dostaje. I nie wiem, czy tylko ja mam jakieś uprzedzenie, czy naprawdę jej pomocnica jest niespecjalnie przyjemną osobą. Za to lekarka bardzo miła z optymistycznym nastawieniem do ludzi. …

lekarz Elżbieta Pyd

NZOZ CENTRUM MEDYCZNE "VITA-MED"
Antoniukowska 11
15-790 Białystok

Bardzo fajna doktor z miłym i spokojnym głosem cieszę sie ze trafiłam na takiego neurologa będę polecać każdemu 🙂

lekarz Leszek Minkiewicz

Internista, Lekarz rodzinny

poradnia lekarzy rodzinnych
Pogodna 11D
15-950 Białystok

Wspaniala osoba,od tego zaczne.Przyjechal do domu do mojej 84 letniej matki ktora z natury nie cierpi lekarzy i jest bardzo trudna pacjentka. Swietnie rozmawial,rozladowal napiecie i dala sie zbadac. Umie diagonozowac i nie wprowadza paniki.Takich lekarzy trzeba nam wiecej ! Joanna
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Ewa Matuszczak

Chirurg dziecięcy

Gabinet Psychologiczny "Otwarci"
Waszyngtona 18 lok.3
15-275 Białystok

Nie ma słów które są w stanie wyrazić moją wdzięczność za kompleksową opiekę w trakcie długotrwałego leczenia mojej córeczki Igi w UDSK w Białystoku.Moja córka miała szczęście iż trafiła po opiekę pani doktor .Pani prof. E.Matuszczak jest bardzo ciepłą osobą w pełni zaangażowaną w proces leczenia .Do pacjentów podchodzi z sercem i wyrozumiałością ,żadnego pytania nie pozostawia bez odpowiedzi.Dziękujemy bardzo.
Opinia dodana przez: Mama Igi D

lekarz Małgorzata Brzozowska

Diabetolog, Endokrynolog

4DENT
Radzymińska 2A lok.3A
15-863 Białystok

Leczę się w poradni u dr. Brzozowskiej od paru lat. Jestem bardzo zadowolona. Super lekarz! Miła, ciepła osoba, a do tego z ogromną wiedzą. Inny lekarz, u którego byłam wcześniej twierdził, że wszystko jest ze mną ok, a ja czułam się bardzo źle. Dopiero dr. Brzozowska zdiagnozowała co mi dolega i podjęła się leczenia. Od tego czasu czuje się o niebo lepiej. Także polecam z całego serca!
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Tamara Fiedoruk-Popławska

ulica Mickiewicza Adama 27/48
15-213 Białystok

Czulam się Zaopiekowana,dostałam niezbędne informacje o stanie zdrowia i poświęciła mi tyle czasu, ile było trzeba, bez pośpiechu. Polecam panią doktor. Bardzo miła i kompetentna

lekarz Katarzyna Snarska

Ośrodek Psychoterapii Medycznej
K.Ciołkowskiego 49
15-264 Białystok

Polecam. Miła, kompetentna osoba. Wizyta trwała godzinę. Rozpoczynam leczenie, dostałem lek , czekam na rezultaty.
Opinia dodana przez: Tomasz

dr n. med. Ryszard Leśniewicz

Ginekolog, USG

Parkowa 8
15-224 Białystok

U Pana dr byłam na dwóch badaniach prenatalnych (usg w I i II trymestrze). Wszystko szczegółowo pokazuje na ekranie i tłumaczy. Miałam szczęście usłyszeć same dobre informacje i każdej przyszłej mamie polecam badania u Pana dr.
Opinia dodana przez: BL

dr Piotr Ostapowicz

Ortodonta

GABINET ORTODONTYCZNY PIOTR OSTAPOWICZ
Dojnowska 23
15-567 Białystok

Po przyjściu do gabinetu widać, że Ortodoncja to pasja Doktora. Można zadać Doktorowi milion pytań, a on cierpliwie na każde odpowie. Fachowa, rzetelna wiedza. Do każdej osoby podchodzi indywidualnie. Nie naciąga na kasę. Nie przedłuża noszenia aparatu. Opiekuje się pacjentami wiele lat po zdjęciu aparatu, już nieodpłatnie. Pacjent nie jest dla niego kolejną osobą, z której można ściągnąć pieniądze, tylko faktycznym pacjentem, który szuka pomocy i któremu trzeba zapewnić opiekę …

lekarz Teresa Gołaś-Sidun

ulica Niedźwiedzia 69/110
15-531 Białystok

Nie potrafię ocenić, ciężko się skontaktować, miałem wrażenie postawienia z góry upatrzonej diagnozy zaburzeń dwubiegunowych i leczenie jednym lekiem Lamitrinem

prof. dr hab. n. med. Andrzej Czernikiewicz

Klinika Psychiatrii AM w Bialymstoku
Białystok

Ludziska nie wypisujcie głupot.Nie oceniajcie człowieka na podstawie zasłyszanej opinii.A co gorsze nie wymyślajcie ich sami. Leczę się u P.Profesora kilka miesięcy.Powoli wracam do życia i jestem wdzięczna za to że mamy takiego SPECJALISTĘ. A do tego wspaniały i wyrozumiały człowiek. Dziękuję
Opinia dodana przez: Renata N

lekarz Marcin Sar

Waszyngtona Jerzego 22 A/44
15-274 Białystok

Pan Doktor przeprowadził u mnie bardzo poważną operację kolana, gdzie miałam kilka uszkodzeń. Jestem w pełni sprawna i aktywna sportowo. Przy tym kompleksowe podejście do pacjenta zasługuje na najwyższą pochwałę. Cieszę się, że trafiłam na tak kompetentnego specjalistę.
Bardzo miły uprzejmy lekarz konkretnie wyjaśnił jak będzie wyglądał zabieg ile czasu trwa i jakie zalecenia po zabiegu.Godny Polecenia

Izabela Michalczuk

Laryngolog

Samodzielny Publiczny Szpital Zespolony Akademii Medycznej (USK) - Klinika Otolaryngologii
15-276 Białystok

Zgłaszam się z problemem a szanowna pani doktor nic z tym nie robi. Mówię że mam problemy z uchem i niedawno przeszłam infekcję - nawet nie raczyła spojrzeć mi do ucha. Zadaję pytanie a w odpowiedzi dostaje uśmiech i nic więcej. Czego się dowiedziałam? Niczego. Zero kompetencji. Zero profesjonalizmu i zero empatii. Jeszcze zgłoszę to do izby lekarskiej.

dr n. med. Małgorzata Wojnar

Uniwersytecki Szpital Kliniczny
Skłodowskiej 24a
Białystok

rzeczowo i kompetentnie, szkoda, że tak późno tam trafiliśmy jedyny specjalista od AMD godny polecenia w rejonie

lek. dent. Mariusz Zajkowski

Niepubliczny Stomatologiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,, Karedent "S.C.
ulica Bukowskiego 1/U-3
15-066 Białystok

Niestety leczenie u tego doktora to kompletna pomyłka. Praca bardzo nieestetyczna, oraz z góry skazana na porażkę, pomimo zgłoszenia uwag, brak chęci naprawy. W odpowiedzi usłyszałam, że to wina słabych zębów oraz jest nieestetycznie bo " uznałem, że tak wykonam pracę". Musiałam poprawiać u innego stomatologa. Ten Pan Doktor jest nieomylny i wszystkie jego prace zakończone niepowodzeniem są wina pacjenta. Życzę powodzenia z takim podejściem do pacjenta.
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Katarzyna Malinowska

Konopnickiej Marii 5a/24
15-215 Białystok

Drogie Panie omijajcie ta kobietę szerokim łukiem… Prowadziła moją pierwsza ciążę w przychodni Medrex. Zawsze mnie dziwiło to, że w sumie nie mówi za wiele o medycznych spostrzeżeniach podczas Usg, tylko coś w stylu - o dziecko ssie kciuka itp. Po czym znajomy lekarz ginekolog z innego miasta powiedział, ze chciałby mnie zbadać i zerknąć czy wszystko jest ok z łożyskiem i dzieciątkiem… okazało się, ze zrobił mi w końcu …
Opinia dodana przez: Martyna

prof. dr hab. n. med. Stanisław Sierakowski

Reumatolog

Uniwersytecki Szpital Kliniczny
Skłodowskiej 24a
Białystok

Ten lekarz pomógł mi w moich schorzeniach i nadal jestem pod kontrolą tego lekarza. Uważam iż to jest lekarz raczej ze ścisłej czołówki światowej w swoim fachu. Wiem że z całej Polski jadą chorzy do niego a on im pomaga .Skąd on ma tyle siły aby stawić czoła problemom zdrowotnym ludzi , tego nie wie nikt. Cudowny lekarz. Potężna wiedza i praktyka . Polecam tego lekarza wszystkim.
Opinia dodana przez: Andrzej Bienias

prof. dr hab. n. med. Bożena Zdrodowska-Stefanow

Dermatolog

Drugi gabinet: ul.Warszawska 81 lok.12A (poniedziałek i środa 17.00-20.00)
Piasta 10 lok. 2
15-044 Białystok

Czytam niektóre opinie i zastanawiam się czy ja od lat chodzę do kogoś innego ??? Korzystam z pomocy Pani Profesor od około 20 lat i nigdy !!! powtarzam NIGDY !!! mnie nie zawiodła, nigdy nie była nie miła i zawsze jest rzeczowa. Pomaga od lat mi mojej córce, znajomym itd. i każdy jest mega zadowolony. To najlepszy lekarz jakiego w moim 40 letnim życiu poznałam, a trochę ich "przerobiłam" szczególnie …

lekarz Marcin Rutka

Humana Medica OMEDA
Fabryczna 39
15-482 Białystok

Bardzo rzeczowy i bardzo kompetentny lekarz! Postawił mnie na nogi po bardzo poważnym uszkedzeniu obu nóg. Bardzo dziękuję za to co dla mnie zrobił i bardzo polecam Pana Doktora! Oby więcej takich fachowców.
Opinia dodana przez: Marek