lek. med. Bogdan Zięba

4,6
4,7
4,3

2,0

gabinet-ohyda,stoisz-siedzisz w kolejce godzinami bo nie ma umówień na konkretna godzinę,część osób na klatce schodowej, duszno i zaduch,w toalecie brudne szczotki, brak papieru toal. i ręczników jednorazowych, rozbierać się trzeba na "oczach" P. DOKTORA i chodzic z gołym t. na usg, "koziołek" 100-letni, pytam za co 100zł,SKANDALLLL, kobiety idźcie do prawdziwych lekarzy!

100-letni, pytam za co 100zł,SKANDALLLL, kobiety idźcie do prawdziwych lekarzy!

Pan Doktor jest nie tylko bardzo kompetentny: ma ogromna wiedzę i empatię do pacjentki, ale też pokorę wobec swojej wiedzy i medycyny, czego brakuje wielu jego kolegom i koleżankom. O jego doskonałych kwalifikacjach świadczy choćby fakt, że nie znam osoby, która powiedziałaby o nim coś złego... a pytałam wielu osób. Gorąco polecam, wdzięczna pacjentka.

3,0
4,0

Byłam u pana doktora na mojej pierwszej wizycie, nie wykrył on dużej cysty na jajniku (21cm)...

Bardzo serdecznie polecam tego lekarza, jest kompetentny i jeszcze mnie nie zawiódł, szczerze polecam :)

bardzo wspaniały lekarz, uprzejmy i miły.....POLECAM!!!!!!!

bardzo wspaniały lekarz, uprzejmy i miły.....POLECAM!!!!!!!

Chodzę do Pana doktora już kilka lat. Prowadził moją ciążę i dzięki niemu żyje moje dziecko, chyba nic więcej nie trzeba dodawać.

2,0

Tyle mogę powiedzieć, że brak kompetencji u tego lekarza to norma, nieważne czy człowiek jest zdrowy czy nie, dla niego ważne jest żeby przepisać tabletki nawet nie badając i dowidzenia. NIE POLECAM!

gorąco polecam!!!świetny specjalista i przemiły człowiek:)

gorąco polecam!!!świetny specjalista i przemiły człowiek:)

Moim zdaniem Pan Zięba jest nie tylko świetnym lekarzem ale i przemiłym facetem...... Nie spotkałam tak dobrego lekarza i sympatycznego naprawde polacam jest świetny

4,0

odradzam;pan doktor przez pół roku nie zauważył na badaniu usg że mam bardzo dużą torbiel na jajniku która niestety nie nadawała się już do leczenia farmakologicznego a tylko operacyjnego;o czym dowiedziałam się od innego specjalisty;przeoczył również powiększający sie mięsniak.