lekarz Karolina Donocik

Ultrasonografia
11-Listopada
42-400 Zawiercie

Lekarz z powołaniem, ogromną wiedzą i świetnym podejściem po pacjenta, uśmiechnięta. Operowała mnie 3 razy, nie stresowałam się bo wiedziałam że jestem w dobrych rękach. Moim zdaniem najlepszy chirurg piersi na Śląsku.
Opinia dodana przez: Basia

lekarz Sławomir Karoń

Chirurg ogólny, RTG

42-400 Zawiercie

Spotkałem pana doktora, na wizycie w poradni proktologicznej w Szpitalu Wojewódzkim (wizyta z NFZ). Pan doktor jest osobą zwięzłą, konkretną ale przede wszystkim jest bardzo dobrą osobą. Dba o pacjenta. Moje wyniki badań były nie zadawalające, zalecił mi odwiedzenie hematologa, potem dzwonił do mnie 2 razy, czy zrobiłem coś w związkiem z moją wizytą - pomimo że byłem u niego jako u proktologa, nie jako u osoby która zajmuje się …
Opinia dodana przez: Maciej

dr n. med. Józef Donocik

Chirurg ogólny, RTG

42-400 Zawiercie

Z całego serca polecam Pana Doktora Donocika , jest to świetny specjalista który dba o pacjenta . Ja osobiście zawdzięczam mu życie ! Po spartaczonej operacji endometriozy wykonywanej w szpitalu w Zawierciu , byłam na wizycie odnośnie tarczycy . Pan Doktor zauważył iż coś zrobili nie tak . ! Byłam tydzień po zabiegu , po którym zapomniano założyć mi drenu ! Nie dano mi żadnych leków i wypisano zaraz do …
Opinia dodana przez: Paulisia SxTx

lekarz Piotr Jankiewicz

Chirurg ogólny, Internista

42-400 Zawiercie

godny polecenia, prawdziwy lekarz z powołania

lekarz Jerzy Warmuziński

Zegadłowicza 21
Zawiercie

Można nie lubić danego lekarza, ale wystawianie samych jedynek za wszystko to przesada (lekarz nie był dla mnie ani nieuprzejmy, ani nie "wyrzucał mnie z gabinetu", wyjaśnił wszystko, nawet nie tylko słownie, ale i na rysunkach). U mnie pan Warmuziński postawił trafną diagnozę w odróżnieniu od wcześniejszych lekarzy, którzy próbowali mnie leczyć na nieistniejące choroby.

lekarz Andrzej Noga

42-400 Zawiercie

Niesamowicie nieuprzejmy lekarz, stawia zle diagnozy, nie chce leczyc pacjentow, odsyla ich do domu w ciezkim stanie, nie nawet rozmawiac z pacjentami. Dalabym mu 0 gwiazdek gdybym mogla
Opinia dodana przez: Edy

dr n. med. Mariusz Sapiński

Chirurg ogólny, Proktolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej- Zespół Prywatnych Gabinetów Lekarskich
Wojska Polskiego 48
42-400 Zawiercie

Z czystym sumieniem mogę polecić doktora Sapińskiego jako wybitnego chirurga. Miałam przyjemność być jego pacjentką i mogę zapewnić, że jest to specjalista z ogromną wiedzą oraz doświadczeniem. Od pierwszej wizyty czułam się komfortowo, ponieważ lekarz poświęcił mi dużo czasu, aby szczegółowo wyjaśnić diagnozę oraz planowany zabieg. Pan Doktor Sapiński wykazuje się nie tylko profesjonalizmem, ale także empatią, co w dziedzinie medycyny jest niezwykle ważne. Jego podejście do pacjenta jest pełne …

dr n. med. Barbara Tomaszek-Słota

Chirurg naczyniowy

Przychodnia Medycyny Rodzinnej i Specjalistycznej EUROMED
ulica Parkowa 12
42-400 Zawiercie

Polecam panią doktor, bardzo miła, dzisiejsze badanie poszło szybko i sprawnie,wszystko wytłumaczono.Z Panią doktor miło się rozmawia i nawet żartuje. Zenon

dr Maciej Cofalik

42-400 Zawiercie

Brak szacunku do pacjenta, Pan doktor stwierdził, że karta DiLO jest niepotrzebna, mimo, że koordynatorka szpitala mówiła inaczej. Lekarz nie wyjaśnił postępowania, był nieuprzejmy, opryskliwy. Po odbiorze wyniku lekarz stwierdził, że nie ma czasu na zdjęcie cewnika, należy ponownie zapisać się do przychodni. Natomiast inny lekarz z tej samej przychodni nie miał już tego problemu, co pokazuje postawę wobec pacjenta. Nie polecam.

Dariusz Baszczowski

Chirurg dziecięcy

Zawiercie

Beznadziejny lekarz, na wszystkie pytania odpowiada po co? Zero zainteresowania,brak wytłumaczenia. Ten pan z dziećmi pracuje za karę. Nie polecam. Z dala od takich lekarzy.

lekarz Arkadiusz Krupowies

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Szpital Powiatowy w Zawierciu
ulica Miodowa 14
42-400 Zawiercie

Lekarz niekompetentny, zero jakiejkolwiek kultury i empatii do drugiego człowieka. Przyszłam z problemem pojawiających się pajączków i mocno widocznych żył. Jestem młodą osobą, u mnie w rodzinie jest to genetyczne, dlatego chciałam zacząć przeciwdziałać na wstępie pojawiających się zmian. Lekarz zlekceważył mnie.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Arkadiusz Kocot

Chirurg ogólny, Internista

Przychodnia Lekarska Medycyny Rodzinnej i Specjalistycznej
ulica Batalionów Chłopskich 10
42-427 Zawiercie

arogancki,nie polecam tłumaczenie choroby i leczenie oceniam ma 1. zaufanie do kompetencji 1.poświęcony czas 1,godny polecenia 0

lekarz Sławomir Pacan

ulica Wierzbowa 10a/56
42-400 Zawiercie

Lekarz lekceważący pacjentów.Spóżnialski.Nie polecam.Zapomina że pacjent to człowiek i należy okazać mu szacunek.

lekarz Krzysztof Szczechowski

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny