dr Zbigniew Nowecki

Chirurg onkolog

Klinika onkologiczna

The Professor is the best Dr I have met in Poland. He removed a tumor from my chest. He was excellent. Precise, calming, caring but most of all a true healer who goes 100% plus for his patients. No other dr or group of drs compare to this man. A true gift to medicine.
Opinia dodana przez: John Lazi

dr n. med. Marek Molski

Chirurg plastyczny

Marszałkowska 84/92

Dr Marek Molski podjął się trudnego i ryzykownego leczenia przewlekłego owrzodzenia i zakażenia kości, z którym przez 17 lat nie poradzili sobie inni lekarze. Byłam leczona w ramach usług NFZ na oddziale ortopedycznym w Otwocku. Dzięki dr Molskiemu uniknęłam amputacji i noga jest wyleczona. Polecam go z całym przekonaniem.
Opinia dodana przez: Dominika Ferens

dr n. med. Dariusz Wąsowski

Torakochirurg, Chirurg ogólny

Centrm Onkologii-Instytut
W.K. Rendgena 5

Żeby wszyscy ludzie byli tacy uprzejmi i życzliwi jak ten Pan doktor polecam tego człowieka zarówno młodym pacjentom jak i starszym ludziom dziękuję jeszcze raz Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Krzysztof
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Jacek Jan Waligóra

dr n. med. Jacek Jan Waligóra

Chirurg ogólny, Flebolog

Nikamed Centrum Zdrowia
Nowowiejska 6 lok. 9

Doktor J.J. Waligóra to wysokiej klasy profesjonalista o wielkiej wiedzy medycznej. Skupiony poświęca pacjentowi dużo czasu na omówienie jego problemu zdrowotnego i zaleca najlepszą metodę leczenia. Jest zainteresowany całym procesem dochodzenia do zdrowia pacjenta. Jest lekarzem z wielką pasją, pełen empatii . To lekarz z wysoką kulturą osobistą /trudno spotkać drugiego takiego człowieka/ To lekarz który angażuje nie tylko ręce ale i serce no i oczywiście czas. Doznałam tych zalet …

lekarz Oleg Ertuganow

Chirurg ogólny, Proktolog

Wspaniały lekarz i człowiek. Pełen empatii i życzliwości do pacjenta. Byłam z bólem kolana, dostałam już na pierwszej wizycie dużo cennych wskazówek i dodatkowych badań. Doktor ma czas wysłuchać pacjenta i wyjaśnić mu istotę schorzenia. Poczułam się "zaopiekowana" i znowu mam nadzieję, że bóle i kłopoty z chodzeniem miną. Lekarz z powołania.
Opinia dodana przez: Elżbieta

Paweł Wasiluk

LUX MED Onkologia – Szpital Fieldorfa
gen. A.E. Fieldorfa „Nila” 40

Dr. Wasiluk uratował mi życie. Wg informacji od innych lekarzy tej operacji w szpitalu miejskim bym nie przeżyła. Ponadto lekarz bardzo kompetentny, cierpliwy, bardzo kontaktowy. Pochylony nad pacjentem, jego problemem i jego wątpliwościami. Polecam każdemu. Prawdziwy fachowiec o gołębim sercu
Opinia dodana przez: Mirosława

prof. dr hab. n. med. Ireneusz Kotela

Chirurg ogólny, Ortopeda

Centrum Medyczne Medic House
ul. Biały Kamień 7

Godny polecenia specjalista. Wyleczył moje chore kolano i dzięki niemu nie muszę chodzić o kulach, czy poruszać się na wózku inwalidzkim. Dziękuję!
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. med. Przemysław Sroczyński

Wojskowy Instytut Medyczny
Szaserów 128

W sposób bardzo rzeczowy i zrozumiały przedstawił planowany przebieg operacji przepukliny i kresy. Dokladnie zbadal , omowil szczegolowo przebieg operacji jak i opis badania USG, które przedlożyłem.Jasno poinfomowal o zaleceniach przeoperacyjnych jak i o postepowaniiu i zaleceniach po zabiegu. Naprawdę moze Pan doktor staniwc wzór dla wielu lekarzy i studentów nie tylko medycyny, zarówno w zakresie umiejętnego, jasnego i precyzyjnego przekazu infomacji dla pacjenta jak i empatycznego podejscia do człowieka. …
Opinia dodana przez: Jozef

lekarz Radosław Samsel

Żenczykowskiego 5/12

Bardzo kompetentny, uprzejmy lekarz, cierpliwy mimo zadawania może niestosownych pytań co wynikało ze stresu związanego z chorobą. Polecam.
Opinia dodana przez: Barbara

prof. dr hab. n. hum. Jacek Szmidt

Chirurg naczyniowy

"Centrum Medyczne Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego"
Banacha 1a

Najwyższej klasy specjalista, ranga międzynarodowa, konsultant krajowy w dziedzinie chirurgii ogólnej, ordynator kliniki chirurgii ogólnej i naczyniowej w szpit. na ul. Banacha w W-wie, do tego - i to robi największe wrażenie podczas spotkania z Profesorem - jeden z najbardziej skromnych i uroczych ludzi jakich spotkałem. A wielu spotkałem w życiu. Kontakt - ja odnalazłem profesora przez Przychodnię na ul.. Uniwersyteckiej 5 w W-wie, k. Pl. Narutowicza
Opinia dodana przez: maciej

dr n. med. Mariusz Kęcik

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

Prosta 2/14 lok. 78

Witam. Moja pierwsza wizyta u Doktora, i wrażenie tak jak wyżej oceniłam, naprawdę super, mam porównanie z racji zawodu. Wybieram się na kolejną wizytę i później na zabieg z pełnym zaufaniem . Serdecznie polecam Doktora Mariusza Kecika. Pozdrawiam serdecznie. Elżbieta Marciniak- ratownik medyczny.
Opinia dodana przez: Elżbieta Marciniak

dr n. med. Marcin Osęka

Chirurg naczyniowy

Pana Doktora wyróżnia wysoki poziom kultury osobistej, życzliwość i profesjonalizm. W najtrudniejszych sytuacjach potrafi być przy pacjencie, dba o udzielenie wsparcia i dobre samopoczucie nie stroniąc od sięgania po dobry humor. Polecam!
Opinia dodana przez: Magdalena Pułtorak

dr n. med. Jan Sarzyński

Szpital Czerniakowski
ul. Stępińska 19/25

Po ciężkiej 3 miesięcznej walce wygrałem nowe życie jedynie dzięki Panu doktorowi Sarzyńskiemu. Do tej pory każdy lekarz u którego odbywam wizytę i poznaje moją historię choroby dziwi się, że przeżyłem. Wiem, że lekarze dawali mi 15% szans na przeżycie ale dzięki doświadczeniu i umiejętnościom Pana doktora żyję. Życzę samych sukcesów w pracy i w życiu prywatnym dużo zdrowia i jak najmniej takich trudnych przypadków jak ja. Pozdrawiam M. Szerszeń
Opinia dodana przez: M. Szerszeń

lekarz Maciej Stryga

ul. Gwiaździsta 15A/254

Leczyłam się u p.doktora z powodu owrzodzenia podudzi,szybko zostałam wyleczona zaledwie po 3-ch wizytach .Pan doktór jest człowiekiem o niezwykłej osobowości. B.kompetentny, niezwykle cierpliwy, chętnie odpowiada na wszystkie pytania i wyjaśnia wątpliwości .Polecam bez chwili wahania
Opinia dodana przez: Jolanta Grabowska

lekarz Mariusz Kuśmierczyk

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42

Nie potrafię wyrazić jak wdzięczny jestem panu profesorowi Kuśmierczykowi. Profesor operował mi zastawkę aortalną i tętniaka aorty. Zrobił to małym cięciem, a w trakcie operacji zdecydował, że zastawkę naprawi a nie wymieni. Jestem 4 miesiące po operacji, normalnie funkcjonuje i uprawiam sport. Inny z profesorów kardiologi na moje pytanie o profesora. Odpowiedział krótko „… złote ręce …”
Opinia dodana przez: Robert Czajkowski

dr n. med. Maciej Chwaliński

Chirurg onkolog, Proktolog

Klinka Flebologii
ul. Wawelska 5

Według mnie Dr Maciej Chwaliński to bardzo dobry chirurg onkologiczny. Teraz krótka historia. 3 lata temu mój Ojciec zachorował na bardzo rzadki nowotwór GIST. Po 3 latach przyjmowaniu leku -Glivec, który kontrolował chorobę jedna zmiana zaczęła progresować. Pozostałe zarówno w wątrobie jak i w jamie brzusznej były dalej pod kontrolą leku. W centrum onkologii lekarz prowadzący nie chciał podjąć się operacji i usunięcia rosnącego guza ( twierdził, ze to leczenie …
Opinia dodana przez: Piotr Witkowski

dr Artur Binda

Laboratorium Analiz Lekarskich ALAB Warszawa Czerniakowska
Czerniakowska 231

Potwierdzam, że Pan Binda to świetny specjalista jeśli chodzi o terapie związane z otyłości Dzięki niemu po latach zaniedbań jakoś zmieniłam dietę i tracę kilogramy. Polecam wszystkim, a jednocześnie dotarcie do PanMedic dzięki temu, żę to blisko metra w Centrum nie ma żądnego problemu.

dr n. med. Sadegh Toutounchi

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Szpital Lux Med
Puławska 455

Serdeczne podziękowania dla Pana doktora za poświęcenie i profesjonalizm w opiece podczas mojego pobytu w szpitalu. Pana troskliwa opieka i zaangażowanie są nieocenione. Pańska postawa i wsparcie pomogły mi przetrwać trudne chwile. Dziękuję za to, że jest Pan lekarzem, który swoją pracę traktuje z powołaniem, empatią i pasją . Z wyrazami szacunku Teresa Sierocka
Opinia dodana przez: Teresa Sierocka

lekarz Daniel Leszczyński

Chirurg ogólny, Urolog

Szpital Lux Med
Puławska 455

Obrzezanie pełne, likwidacja zaawansowanej stulejki. Strach miał olbrzymie oczy. Zabieg laserowy przeprowadzony mistrzowsko. Opieka po zabiegu rewelacyjna. Tym którzy się boją, powiadam: bez obaw! Wielkie dzięki dla Pana Doktora ( Ode mnie i od mojej żony ;-)
Opinia dodana przez: Krzysztof

dr hab. n. med. Andrzej Suwara

Ortopeda, Chirurg ortopeda

MEDI HORIZON CLINIC
Domaniewska 39A

Znam Pana Doktora Suwarę jeszcze z czasów ,gdy pracował w szpitalu w Starachowicach(2002r).Wtedy moja 2,5 letnia córka miała wypadek. Jej dwa małe paluszki zostały prawie ucięte (można powiedzieć, że wisiały na włosku). Po dotarciu do szpitala trafiłyśmy na dr Suwarę, który podjął się bez wachania zabiegu uratowania paluszków mojej córki. Bardzo się cieszę, że wtedy zaufałam dr Suwarze,bo dzięki niemu moje dziecko ma wszystkie palce i co ważniejsze ma w …
Opinia dodana przez: Renata