{'id': 4239, 'name': 'Konin'} Chirurg ogólny

lekarz Sebastian Wojnowski

Przychodnia Alfamed Konin
Józefa Piłsudskiego 22a
Konin

Bardzo miły, sympatyczny a przede wszystkim konkretny i rzeczowy lekarz. Podczas zabiegu co jakiś czas pytał czy nic nie boli i objaśniał wszystko co robi. Polecam!
Opinia dodana przez: pacjentka

lekarz Artur Gładziszewski

Przychodnia Alfamed Konin
Józefa Piłsudskiego 22a
Konin

Bardzo polecam! Pan doktor jest doświadczony, sympatyczny oraz empatyczny. Wnikliwie przeprowadził wywiad, odpowiadał na moje pytania oraz zaradził moim zdrowotnym problemom.

lekarz Janusz Suski

62-500 Konin

Wspaniały lekarz, kompetentny, kontaktowy,życzliwy i do tego przyjmuje także na NFZ. Wyjaśnia poszczególne fazy zabiegu, informuje jak postępować z raną po zszyciu. Udziela odpowiedzi na zadane pytania. Gorąco polecam
Opinia dodana przez: Mirka

lekarz Renata Stencel-Kaźmierczak

GABI­NET MEDY­CYNY ESTE­TY­CZNEJ i CHIRURGII OGÓLNEJ
Makowa 6/24
62-502 Konin

Pani doktor bardzo miła. Wszystko dokładnie wyjaśniła. Bardzo kompetentna, zabieg bezbolesny .Bardzo polecam
Opinia dodana przez: Milena

Ignacy Kodym

Konin

Dzień dobry 🙂 Zacznę od tego, że trafiłam do Pana Doktora z polecenia wieluuu osób z bardzo nieprzyjemnym i rozwijającym sie w trybie natychmiastowym "problemem" 😪 Zostałam przyjęta wręcz na cito 👍 Jestem dentofobem, oczywiście dodałam tę informację przy zapisie 😉 Od samego wejścia czułam w się w 101% zaopiekowana 🤗 Świetne podejście do pacjenta, tłumaczenie krok po kroku i co było dla mnie również mega ważne to porządne znieczulenie …
Opinia dodana przez: Patrycja

Ludomir Nowak

Chirurg dziecięcy

Konin

Pan Ludomir Nowak jest bardzo uprzejmym lekarzem bardzo dobrze tłumaczy chorobe śmieszny mówi córce żeby uśmichała się na zdjęciu palca

lekarz Waldemar Hempowicz

62-500 Konin

Mój tata był pacjentem p. dra Hempowicza. Trudny przypadek, wymagający wielooddziałowego leczenia, licznych codziennych i wielomiesięcznych zabiegów, i to u starego, schorowanego człowieka. Przypadek wyprowadzony z powodzeniem i z późniejszą wieloletnią życzliwą opieką po chorobie (na NFZ). O stanie pacjenta lekarz informował nas poważnie i rzeczowo. No cóż, chapeau bas!
Opinia dodana przez: Lucyna

lek. dent. Jerzy Zawada

KOMED 2 Przychodnia Lekarza Rodzinnego
Margaretkowa 1/lok.2S
62-510 Konin

Duże doświadczenie, fachowe podejście w temacie, uprzejmy, "pewna ręka". Na pewno wrócę tam znów i polecam każdemu.
Opinia dodana przez: Aga

lekarz Joanna Piotrowska

62-500 Konin

Bardzo dobrze i rzetelnie wykonuje swoją pracę. Zabiegi robione bezboleśnie. Ocenę wystawiam, gdzie miałem parę wizyt i za każdym razem było do niej dużo chętnych pacjentów. Bardzo skromna, sympatyczna kobieta. Dziękuje Pani chirurg za swoją pracę oraz zaangażowanie.
Opinia dodana przez: Robert
Kompetentny fachowiec. Nie jest typem gaduły, ale rozmowa jest konkretna, rzeczowa i napawająca optymizmem. A co najważniejsze - operuje świetnie! Operację wstawienia mi stentgraftów tętniaka aorty, planowaną na dwa etapy, wykonał jednoetapowo, na co inni lekarze dawali 1-2% szans. Cieszę się, że na Niego trafiłem!
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Jacek Krucki

Chirurg dziecięcy

11 Listopada 7/35
62-510 Konin

Jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki szpitalnej dr Jacka Kruckiego. Syn trafił prosto z boiska po urazie stawu kolanowego. Został szybko zaopiekowany i zdiagnozowany. Mąż mógł siedzieć z synem w szpitalu od rana do wieczora a Pan dr Jacek dzielnie znosił moje tysiące pytań zadawane telefonicznie. Dziękuję jeszcze raz!
Opinia dodana przez: Iwona Klucinska-Petschl

lekarz Antoni Gruszczyński

Chirurg ogólny, Urolog

przychodnia, poradnia
Konin

Lekarz bardzo specyficzny i momentami bezczelny. Mam do niego mieszane uczucia, bo wydaje się być kompetentny natomiast trudno być tego pewnym w momencie, gdy lekarz za dużo nie tłumaczy i jest święcie przekonany co do swojej opini. Przy prośbach o recepty lub skierowania- mówi NIE i nie ma tu już pola do dyskusji, chce jak najszybciej odprawić pacjenta z kwitkiem. Byłam również świadkiem jak chamsko zwrócił się do innych pracowników, …

lekarz Michał Kubaszewski

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

M.A.R. Sp. z o.o. Wielospecjalistyczny Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MAX MED1"
ulica Chopina 16 A
62-510 Konin

Niestety użyta u "doktora " moim zdaniem porażka . Poszłam z problemem a usłyszałam że wszystko może się zdarzyć i kontrol za trzy miesiące . Udałam się po pomoc a nie otrzymałam jej . Moim zdaniem szkoda czasu na taką dziwną wizytę .... Najdziwniejsze jak dla mnie było to iż pan doktor nie miał rękawiczek choć były na wyciągnięcie wzroku . Nie polecam
Opinia dodana przez: Anna Sabina

lekarz Wojciech Krawczyński

Chirurg ogólny, Urolog

Kolejowa 11
62-510 Konin

Jeśli chcecie być zdrowi i żyć, to nie idźcie do Krawczyńskiego. Poczytajcie o nim negatywne opinie, które są prawdziwe. Wojciech Krawczyński nie powinien być lekarzem !!!

lekarz Krzysztof Bielicki

62-500 Konin

Nie polecam brak rzetelnego podejścia do choroby pacjenta lekceważy sobie zlecenia innych lekarzy które zalecili na skierowaniu

lek. med. Jacek Pikulicki

Chirurg ogólny, Proktolog