{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg naczyniowy

dr n. med. Krzysztof Szala

Chirurg naczyniowy, Chirurg onkolog

SKJ CENTRUM MEDYCZNE
ul. Kosiarzy 35

Bardzo miły i mądry lekarz, który jest bardzo profesjonalny. Dostałam wydruk z poradami a badanie było bardzo szybkie i bezbolesne. W okolicach jest super fajny parking podziemny (widać na Google Maps).

Izabela Lemańska

Internista, Onkolog

Onklomed-Lecznica Onkologiczna
Nowoursynowska 139L(Rosoła róg Płaskowickiej)

Dr Lemańska jest lekarzem, niezwykłym. Wsłuchana w pacjenta, pełna optymizmu i ciepła, a jednocześnie bardzo profesjonalna, pewną ręką przeprowadza swoje pacjentki przez kolejne etapy leczenia. Pragnę jej najserdeczniej podziękować również za to, że można się do niej zawsze zwrócić o pomoc i radę , że natychmiast reaguje, modyfikuje leczenie i z ogromną cierpliwością leczy, wspiera, dodaje otuchy w trudnych chwilach. Jest po prostu kochana, cudowna i takiego lekarza chciałabym życzyć …
Opinia dodana przez: Zofia Kwapisz

Paweł Wojtyński

Chirurg dziecięcy, Ortopeda dziecięcy

Pan Dr Paweł Wojtyński to specjalista najwyższej klasy. Profesjonalne i indywidualne podejście do pacjenta pozwala czuć się osobie potrzebującej jego pomocy bardzo bezpiecznie. Jego niekwestionowana wiedza, zaangażowanie i empatia dla drugiej osoby budzi ogromny szacunek. To wspaniały i bardzo skromny człowiek. Jestem wdzięczna losowi za to, że trafiłam w ręce tego lekarza ponieważ nadal ma to bezpośredni wpływ na jakość mojego życia.
Opinia dodana przez: Edyta

dr Zbigniew Nowecki

Chirurg onkolog

Klinika onkologiczna

The Professor is the best Dr I have met in Poland. He removed a tumor from my chest. He was excellent. Precise, calming, caring but most of all a true healer who goes 100% plus for his patients. No other dr or group of drs compare to this man. A true gift to medicine.
Opinia dodana przez: John Lazi

lekarz Bogusław Lindner

Ginekolog, Onkolog

Piękna 31/37

Byłam pacjentką Pana Doktora — uratował mi życie ,wspaniały człowiek , wspaniały lekarz . Moją wdzięczność do końca moich dni .

dr hab. n. med. Zbigniew Szutkowski

Onkolog, Radioterapeuta

Centrum Onkologii - Instytut im. M. Skłodowskiej - Curie
Roentgena 5, Warszawa

Najlepszy człowiek na jakiego trafiliśmy podczas leczenia taty. Sympatia i zaangażowanie pod każdym kątem. Bardzo wspaniały człowiek. Bardzo pomocny i podchodzi z ogromnym zaangażowaniem. Otacza indywidualnie każdego pacjenta ogromną opieka i fachowym podejściem. Polecam i zachęcam wszystkich w razie potrzeby. Jesteśmy mega zadowoleni. Cudowny człowiek i lekarz. Mało takich ludzi w dzisiejszych czasach.
Opinia dodana przez: Kamila

dr n. med. Marek Molski

Chirurg plastyczny

Marszałkowska 84/92

Dr Marek Molski podjął się trudnego i ryzykownego leczenia przewlekłego owrzodzenia i zakażenia kości, z którym przez 17 lat nie poradzili sobie inni lekarze. Byłam leczona w ramach usług NFZ na oddziale ortopedycznym w Otwocku. Dzięki dr Molskiemu uniknęłam amputacji i noga jest wyleczona. Polecam go z całym przekonaniem.
Opinia dodana przez: Dominika Ferens

dr n. med. Dariusz Wąsowski

Torakochirurg, Chirurg ogólny

Centrm Onkologii-Instytut
W.K. Rendgena 5

Żeby wszyscy ludzie byli tacy uprzejmi i życzliwi jak ten Pan doktor polecam tego człowieka zarówno młodym pacjentom jak i starszym ludziom dziękuję jeszcze raz Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Krzysztof
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Jacek Jan Waligóra

dr n. med. Jacek Jan Waligóra

Chirurg ogólny, Flebolog

Nikamed Centrum Zdrowia
Nowowiejska 6 lok. 9

Doktor J.J. Waligóra to wysokiej klasy profesjonalista o wielkiej wiedzy medycznej. Skupiony poświęca pacjentowi dużo czasu na omówienie jego problemu zdrowotnego i zaleca najlepszą metodę leczenia. Jest zainteresowany całym procesem dochodzenia do zdrowia pacjenta. Jest lekarzem z wielką pasją, pełen empatii . To lekarz z wysoką kulturą osobistą /trudno spotkać drugiego takiego człowieka/ To lekarz który angażuje nie tylko ręce ale i serce no i oczywiście czas. Doznałam tych zalet …

lekarz Oleg Ertuganow

Chirurg ogólny, Proktolog

Wspaniały lekarz i człowiek. Pełen empatii i życzliwości do pacjenta. Byłam z bólem kolana, dostałam już na pierwszej wizycie dużo cennych wskazówek i dodatkowych badań. Doktor ma czas wysłuchać pacjenta i wyjaśnić mu istotę schorzenia. Poczułam się "zaopiekowana" i znowu mam nadzieję, że bóle i kłopoty z chodzeniem miną. Lekarz z powołania.
Opinia dodana przez: Elżbieta

Paweł Wasiluk

LUX MED Onkologia – Szpital Fieldorfa
gen. A.E. Fieldorfa „Nila” 40

Dr. Wasiluk uratował mi życie. Wg informacji od innych lekarzy tej operacji w szpitalu miejskim bym nie przeżyła. Ponadto lekarz bardzo kompetentny, cierpliwy, bardzo kontaktowy. Pochylony nad pacjentem, jego problemem i jego wątpliwościami. Polecam każdemu. Prawdziwy fachowiec o gołębim sercu
Opinia dodana przez: Mirosława

prof. dr hab. n. med. Ireneusz Kotela

Chirurg ogólny, Ortopeda

Centrum Medyczne Medic House
ul. Biały Kamień 7

Godny polecenia specjalista. Wyleczył moje chore kolano i dzięki niemu nie muszę chodzić o kulach, czy poruszać się na wózku inwalidzkim. Dziękuję!
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. med. Przemysław Sroczyński

Wojskowy Instytut Medyczny
Szaserów 128

W sposób bardzo rzeczowy i zrozumiały przedstawił planowany przebieg operacji przepukliny i kresy. Dokladnie zbadal , omowil szczegolowo przebieg operacji jak i opis badania USG, które przedlożyłem.Jasno poinfomowal o zaleceniach przeoperacyjnych jak i o postepowaniiu i zaleceniach po zabiegu. Naprawdę moze Pan doktor staniwc wzór dla wielu lekarzy i studentów nie tylko medycyny, zarówno w zakresie umiejętnego, jasnego i precyzyjnego przekazu infomacji dla pacjenta jak i empatycznego podejscia do człowieka. …
Opinia dodana przez: Jozef

lekarz Radosław Samsel

Żenczykowskiego 5/12

Bardzo kompetentny, uprzejmy lekarz, cierpliwy mimo zadawania może niestosownych pytań co wynikało ze stresu związanego z chorobą. Polecam.
Opinia dodana przez: Barbara

prof. dr hab. n. hum. Jacek Szmidt

Chirurg naczyniowy

"Centrum Medyczne Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego"
Banacha 1a

Najwyższej klasy specjalista, ranga międzynarodowa, konsultant krajowy w dziedzinie chirurgii ogólnej, ordynator kliniki chirurgii ogólnej i naczyniowej w szpit. na ul. Banacha w W-wie, do tego - i to robi największe wrażenie podczas spotkania z Profesorem - jeden z najbardziej skromnych i uroczych ludzi jakich spotkałem. A wielu spotkałem w życiu. Kontakt - ja odnalazłem profesora przez Przychodnię na ul.. Uniwersyteckiej 5 w W-wie, k. Pl. Narutowicza
Opinia dodana przez: maciej

dr n. med. Mariusz Kęcik

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

Prosta 2/14 lok. 78

Witam. Moja pierwsza wizyta u Doktora, i wrażenie tak jak wyżej oceniłam, naprawdę super, mam porównanie z racji zawodu. Wybieram się na kolejną wizytę i później na zabieg z pełnym zaufaniem . Serdecznie polecam Doktora Mariusza Kecika. Pozdrawiam serdecznie. Elżbieta Marciniak- ratownik medyczny.
Opinia dodana przez: Elżbieta Marciniak

dr n. med. Marcin Osęka

Chirurg naczyniowy

Pana Doktora wyróżnia wysoki poziom kultury osobistej, życzliwość i profesjonalizm. W najtrudniejszych sytuacjach potrafi być przy pacjencie, dba o udzielenie wsparcia i dobre samopoczucie nie stroniąc od sięgania po dobry humor. Polecam!
Opinia dodana przez: Magdalena Pułtorak

dr n. med. Jan Sarzyński

Szpital Czerniakowski
ul. Stępińska 19/25

Po ciężkiej 3 miesięcznej walce wygrałem nowe życie jedynie dzięki Panu doktorowi Sarzyńskiemu. Do tej pory każdy lekarz u którego odbywam wizytę i poznaje moją historię choroby dziwi się, że przeżyłem. Wiem, że lekarze dawali mi 15% szans na przeżycie ale dzięki doświadczeniu i umiejętnościom Pana doktora żyję. Życzę samych sukcesów w pracy i w życiu prywatnym dużo zdrowia i jak najmniej takich trudnych przypadków jak ja. Pozdrawiam M. Szerszeń
Opinia dodana przez: M. Szerszeń

lekarz Maciej Stryga

ul. Gwiaździsta 15A/254

Leczyłam się u p.doktora z powodu owrzodzenia podudzi,szybko zostałam wyleczona zaledwie po 3-ch wizytach .Pan doktór jest człowiekiem o niezwykłej osobowości. B.kompetentny, niezwykle cierpliwy, chętnie odpowiada na wszystkie pytania i wyjaśnia wątpliwości .Polecam bez chwili wahania
Opinia dodana przez: Jolanta Grabowska

lekarz Mariusz Kuśmierczyk

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42

Nie potrafię wyrazić jak wdzięczny jestem panu profesorowi Kuśmierczykowi. Profesor operował mi zastawkę aortalną i tętniaka aorty. Zrobił to małym cięciem, a w trakcie operacji zdecydował, że zastawkę naprawi a nie wymieni. Jestem 4 miesiące po operacji, normalnie funkcjonuje i uprawiam sport. Inny z profesorów kardiologi na moje pytanie o profesora. Odpowiedział krótko „… złote ręce …”
Opinia dodana przez: Robert Czajkowski