lekarz Zbigniew Grochocki

Dąbrowskiego 8
Sulechów

O ile sympatii doktorowi odmówić nie można, tak wykonanie pozostawia wiele do życzenia. Cały zabieg czułam wszystkie wykonywane czynności mimo podania znieczulenia miejscowego, a na odpowiedź że czuję - nie stało się zupełnie nic w kierunku polepszenia komfortu zabiegu. Chwilę po zejściu ze stołu zeszło znieczulenie, natomiast fakt, że odczuwa się dosłownie każde pociągnięcie skalpela mocno wpływa na dyskomfort jako pacjenta. O wyglądzie szycia nawet nie będę wspominać, szwy zostawione …
Opinia dodana przez: K

lekarz Robert Seifert

Piastowska 1b
Ząbkowice Śląskie

Pan doktor Robert Seifert jest bardzo dobrym lekarzem. Posiada dużą wiedzę, jest bardzo uprzejmy,potrafi dobrze wytłumaczyć na temat choroby.Pan dr jest godny polecenia, jestem zadowolony z Jego leczenia. Polecam.

lekarz Tadeusz Siemko

Chirurg ogólny, Endokrynolog

Dworcowa 42
88-100 Inowrocław

Nie polecam z całą stanowczością!!! Człowiek bez jakiegokolwiek poczucia odpowiedzialności. Wypisał pacjenta ze szpitala z rakiem, nawet o tym nie informując ani pacjenta, ani rodziny. Gdyby nie odebrany wypis ze szpitala nic byśmy nie wiedzieli. Radzę omijać szerokim łukiem.
Opinia dodana przez: Zdruzgotana

Urszula Gut-Wrona

Chirurg stomatolog

Kędzierzyn-Koźle

Pani doktor wyrwała mi już 3 zęby, każdy "problemowy" - połamane i kruche. Było bezboleśnie, starannie, z troską o samopoczucie, żadnych komplikacji. Szczerze polecam.

dr n. med. Ryszard Walas

Chirurg naczyniowy

Ruda Śląska

Polecam i to bardzo , godny zaufania i moim zdaniem kompetentny. Czas badania znaczny , nie jest odwalenie
Opinia dodana przez: Tadeusz

dr Piotr Pogorzelski

Chirurg dziecięcy, Chirurg ogólny

Lecznictwo Zamknięte
Niekłańska 4/24

Do Pana doktora trafiliśmy z synem ze słamaniem kości piszczelowej. Byliśmy dopisani jako dodatkowi pacjenci. Pan doktor przyjął nas przed czasem, przed wszystkimi pacjentami. Nie czuliśmy pośpiechu, wręcz przeciwnie. Pan doktor był miły, konkretny i kompetentny. Polecam tego specjalistę.
Pan Doktor Maciej Makowski to osoba oddana bezgranicznie pacjentowi. Jest lekarzem z powołania o wysokiej kulturze osobistej oraz o wysokich kwalifikacjach zawodowych. Do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie ,ze zrozumieniem i profesjonalnie.To pozwala pacjentowi odnaleźć się w bardzo trudnej sytuacji zdrowotnej i po operacji. Moja żona cierpiała prawie rok za nim poddała się operacji stawu kolanowego ,którą wykonywał pan doktor Makowski.Po dwóch miesiącach i rehabilitacji chodzi bez kul. Mija pięć miesięcy, …

Nawar Banout

Gabinet lekarski

Jestem po wizycie z NFZ i bardzo pozytywnie zaskoczona że lekarz wysłuchał,zlecił RTG by bardziej zdiagnozować moje schorzenie a potem wdrożył leki,porady i zaproszenie na wizytę kontrolną. Mam nadzieję że ból przejdzie a do zaleceń się dostosuje i będzie poprawa. Dziękuję i pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Paweł Kaczorowski

Praktyka Lekarska Paweł Kaczorowski
Janczewo 93B
66-400 Santok

Lekarz dramat mówią że jeden z lepszych ortopedów w Gorzowie taki właśnie z niego lekarz że zapłaciłem łącznie za cztery wizyty 1 000 zł poszedłem na 5 wizytę gdzie miałem zapłacić kolejne 250 zł co się okazało powiedział mi że nie będzie robił mi kolana stwierdził że nie nadaje się do operacji gdzie tak naprawdę kolano całe zgrzyta chrząstki się posypały ale stwierdził że mogę 20 lat tak żyć dramat …
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Monika Kontowt

Limanowskiego 67/3

Bardzo dobry lekarz. Profesjonalizm, trafne diagnozy, skuteczna w leczeniu, konkretna w działaniu. Oby takich lekarzy więcej
Opinia dodana przez: Jerzy

lekarz Zdzisława Sakowska-Wójcik

Chirurg stomatolog

Słowackiego 98 (Medyk)
97-300 Piotrków Trybunalski

Dzięki Pani Doktor Sakowskiej pozbyłam się bolącej od roku ósemki. Z bólem Pani dr przyjęła mnie jeszcze w tym samym dniu i usunęła ząbka chirurgicznie. Muszę przyznać, że nie odczuwałam bólu podczas zabiegu, a to ogromny komfort dla pacjenta. Cena za usunięcie ósemki chirurgicznie wraz z założeniem szwów również nie jest wygórowana. Żadnych powikłań po zabiegu. Polecam :)
Opinia dodana przez: Magda
Najlepszy specjalista, jakiego miałam okazję poznać!!! Życzliwość, kompetencja, indywidualne podejście do pacjenta, dokładność i czas - to wszystko w jednym człowieku.

lekarz Zbigniew Chruścicki

ul.Wrocławska
63-400 Ostrów Wielkopolski

Czytam opinie i zastanawiam się czy to jest ten sam lekarz. Prywatnie 5 gwiazdek. Na NFZ w szpitalu to nie ten sam człowiek. Termin zabiegu po przyjściu do gabinetu 3 krotnie i to po kilka miesięcy przesuwany mimo, ze 5 pacjentów się nie stawiło. Zastanawiam się jak można przesuwać zabieg o kilka miesięcy nie spoglądając nawet na zmianę chorobową. Dotyczy to mojego męża ze znacznym stopniem niepełnosprawności . Mąż został …
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Bogumił Bednorz

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Usług Medycznych "PROXIMUM" Sp. z o.o.
ulica Żelazna 34

Bardzo ,bardzo polecam pana doktora 👍wspaniałe podejście,spokój i cierpliwość ,bardzo obawiałam się wizyty , ale dzięki spokojowi doktora poczułam ulgę,bardzo dziękuję i kieruję również słowa wdzięczności do lekarza wykonującego badanie,wspaniały i empatyczny!!!,🤗
Opinia dodana przez: Hanna

dr n. med. Izabella Kruczyk-Grabiec

Świerczewskiego 3
Sochaczew

Pani doktor powinna zostać profesorem medycyny.

dr n. med. Marek Chudański

Wiejska 2 lok. 1
Brodnica

Najlepszy chirurg w okolicy. Lata doświadczenia, pewna ręka i fach. Znakomity specjalista. Kompleksowe podejście do pacjenta, dogodne terminy wizyt i przede wszystkim wiedza oraz wspomniane doświadczenie.

lekarz Marcin Cymbalista

Armii Krajowej 16a lok. 2
45-071 Opole

Pan doktor bardzo uprzejmy, w pełni poświęca czas pacjentowi nie ograniczając go, dokładnie tłumaczy chorobę i zakres leczenia. Naprawdę godny polecenia
Opinia dodana przez: Dagmara. P.

dr hab. n. med. Marek Kazibudzki

Chirurg naczyniowy

przychodnia

Jestem żoną pacjenta, którego Pan Doktor Kazibudzki operował dwukrotnie. Pragnę podkreślić wielki profesjonalizm, wiedzę i doświadczenie oraz trafność podejmowanych decyzji. Serdecznie dziękujemy i wyrażamy wdzięczność, życząc w imieniu naszej całej rodziny aby rzeczywistość przeszła Pana oczekiwania, zdrowia i sprzyjającego losu Wiesława Kuźmowicz z Synem
Opinia dodana przez: Wiesława

lekarz Sebastian Moryciński

Chirurg dziecięcy

ulica Górna 16/16
63-800 Gostyń

Polecam, czuliśmy się bardzo zaopiekowani, super podejście do dziecka i wszystko rzetelnie wytłumaczone :)

lekarz Marcin Byzdra

POWIATOWE CENTRUM MEDYCZNE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ„ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ„ W BRANIEWIE
ulica Moniuszki 13
14-500 Braniewo

Wspaniały lekarz i cudowny człowiek. Ma wyjątkowe podejście do pacjenta — jest uprzejmy, dokładny, uważnie słucha i naprawdę chce pomóc. Prawdziwy cudotwórca!
Opinia dodana przez: Aneta