{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Chirurg naczyniowy

prof. dr hab. n. med. Marcin Gabriel

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

ProfMedica - Prywatna klinika
Kutrzeby 16

Bardzo polecam Pana profesora jestem bardzo zadowolony po operacji, jest to lekarz z dużą empatią do pacjenta, niesie chęć pomocy jest oddany swojej pracy. Najlepszy profesor na jakiego trafiłem.
Opinia dodana przez: Romuald
Nie wiem skąd te pozytywne opinie, bo ja niestety mam same negatywne odczucia po wizycie. W swoim życiu niewiele dotąd korzystałam z opieki lekarskiej, a z porady ortopedycznej pierwszy raz w życiu i zaznaczam że byłam zmuszona po urazie kręgosłupa. Podczas wizyty czułam się zlekceważona. Nieważne, że mnie boli, że są nadal znaczne ograniczenia ruchowe, że jest problem z dłuższym staniem czy siedzeniem, itp… Usłyszałam na każde moje zapytanie „kiedyś …

dr n. med. Piotr Drenda

gen. Jankego 13

Świetny, kompetentny lekarz. Bardzo sprawny chirurg. Można mu zaufać jako lekarzowi. Zawsze grzeczny i uprzejmy, podchodzi z dużym szacunkiem do pacjenta. Polecam!
Byłam u lekarza po zdarzeniu przepisał mi rehabilitację, w karcie choroby nie napisał nic, wtedy był w miarę miły, zbadał, przepisał rezonans. Poszłam na kontrol, potrzebowałam dokumentacji z leczenia, lekarz stał się nie miły, opryskliwy, brak spojrzenia w historię leczenia, brak badania lekarskiego, brak rehabilitacji, kwestionowanie bólu, który odczuwam, na kartce dostałam dwa słowa które nie opisują dosłownie nic, a lekarz mówił na pierwszej wizycie konkretne nazwy co mi jest, …
Lepiej nie mogłem trafić!!! Profesjonalizm, empatia... Doktor Cichocki to doskonały onkolog-chirurg i po prostu bardzo dobry lekarz.
Opinia dodana przez: Wiesław

lekarz Olgierd Stachura

nzoz szpital tucholski
Tuchola

W 100% polecam tego lekarza jest osobą posiadającą ogromną empatię, praktykę i wiedzę, przy tym jest bardzo kompetentny, miły, pomocny i stara się być delikatny przy robieniu zabiegów pod miejscowym znieczuleniem. Miałam taką sytuację wypadek: po zrobieniu pryw. usg u specjalisty w trakcie badania wyszedł duży krwiak pod kolanem i nie można go było ogarnąć przez punkcję gruboigłową, otrzymałam skierowania do Chojnickiego szpitala do poradni chirurgicznej gdzie nie udzielono mi …

lekarz Marek Kulczyk

Szpital Specjalistyczny im. Św. Rodziny w Rudnej Małej k/Rzeszowa
Rudna Mała 600
36-060 Rzeszów

Wdzięczny jestem przeogromnie za możliwość spotkania na drodze moich trzech poważnych ortopedycznych zawiłości lekarza tak wyjątkowego,którego darzę wielkim zaufaniem, fachowiec najwyższej klasy, a przy tym niezwykle uprzejmy,cierpliwy,empatyczny ,doceniam,że zawsze poświęcał Pan czas na tłumaczenie szczegółów moich operacji i dalszego leczenia. Czuję się zawsze zrozumiany.Dziękuję za pomoc i wsparcie,które mi Pan okazuje.
Opinia dodana przez: Marian

dr hab. n. med. Barbara Madej-Czerwonka

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny

Pani Profesor jest najlepsza, wizyta przebiegła profesjonalnie i ze zrozumieniem. Dostałam odpowiedzi na wszystkie pytania. Centrum Medyczne Operowa to nowoczesny gabinet, Panie w restauracji są bardzo pomocne. Gorąco polecam

lekarz Jarosław Dłubak

Przemysłowa 7
Ostrzeszów

Lekarz miły, natomiast musiałam zapłacić za wizytę która trwała 2 minuty, a lekarz odmówił wykonania zabiegu bo był „zbyt trudny”, gdzie inny lekarz wykonał go w gabinecie na nfz szybko i bez problemu. Uważam że w takim wypadku nie powinnam była płacić 200 zł ale cóż

lekarz Tomasz Terpiłowski

Chirurg naczyniowy

Venomedica
ulica Pamięci Katynia 12a
26-600 Radom

Wyrażam uznanie dla Pana doktora Tomasza Terpiłowskiego za kompetencję, profesjonalizm i troskę o pacjenta. Dziękuję całemu Personelowi Centrum za uprzejmość fachową pomoc. Polecam usługi medyczne Centrum Terpiłowski.
Opinia dodana przez: Jerzy

dr n. med. Grzegorz Zaborski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Kraków-Południe
ulica Szwedzka 27

Profesjonalny i doświadczony chirurg, uprzejmy i rzeczowy. Zabieg usuwania nowotworu niezłośliwego przeprowadził bezboleśnie, z dużą dbałością o pacjenta. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Dawid

lekarz Sebastian Cychowski

Ortopeda, Traumatolog

Gabinet Odnowa
Szosa Chełmińska 254
87-100 Toruń

Bardzo sympatyczny lekarz,rzeczowo i zrozumiale opisał stan mojego kolana ,tak że nie miałem już więcej pytań. Z przyjemnością polecam .
Opinia dodana przez: Gabriela

lekarz Robert Pańczyk

Chirurg urazowy

41-300 Dąbrowa Górnicza

Ortopeda Robert Pańczyk nie jest statystycznym lekarzem. Wyróżnia go od wielu lekarzy jego podejście do pacjenta. Podczas wizyty tłumaczy on związki przyczynowe-skutkowe, gdzie dokładnie wyjaśnia przyczyny powstania danego urazu/choroby. Dzięki temu iż skupia całą swoją uwagę na nas - pacjentach, jego diagnozy są trafne, a dobrane leczenie przynosi skutki. Mało jest tak kompetentnych lekarzy, traktujących pacjentów z szacunkiem.
Opinia dodana przez: Mateusz

dr n. med. Paweł Zawadzki

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

Dentis
ul. Bukowińska 22A lok. 4u, 02-703 Warszawa

W żadnym wypadki nie polecam. Przeciwnie. Poważne ryzyko utraty zdrowia. Można żałować do końca życia

lekarz Jacek Pucz

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Myślenicach
ulica Szpitalna 2
32-400 Myślenice

Lekarz z ogromną wiedzą , doświadczeniem i zaangażowaniem. Świetny chirurg . Pełen profesjonalizm , a także życzliwość.

Marcin Niekra

Chirurg stomatolog

al. Grunwaldzka 212 (Company House

Profesjonalny, empatyczny doktor. Polecam! Natomiast szczególne podziękowania kieruję do asystentki doktora - Pani Ani, która zawsze gdy tylko pojawiła się sytuacja awaryjna (np. odklejony retainer) znajdowała czas w grafiku na wizytę w gabinecie - dzięki czemu wrócić do normalnego funkcjonowania. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Dominik

dr Karol Pethe

Specjalistyczny Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ACTIVA - MED
Graniczna 92
41-506 Chorzów

Od 5 lat męczyłam się z bólem i wiecznym "zacinaniem" stawu kolanowego. Do Pana doktora trafiłam dwa lata temu, trafna diagnoza,komplet badań,prześwietleń, tomograf i dziś mogę kucać, klękać, a przede wszystkim chodzić! Mi Pan doktor spadł z nieba,za co mu dziękuję z całego serca i kolana ;-)
Opinia dodana przez: Beata

dr Paweł Nawrocki

Szpital Wojskowy w Gliwicach
Gliwice

Bardzo dobry chirurg, super podejście do pacjenta, przed operacją wytłumaczył mi jak to będzie robione, miałem duże obawy bo to moja czwarta operacja przepukliny brzusznej. Ale w końcu mój brzuch wygląda tak jak powinien, czyli bez widocznej "PIŁKI" na brzuchu. Operację miałem w listopadzie 2025
Opinia dodana przez: Mirosław

mgr Andrzej Tyczyński

Przychodnia
Aleja Wolności 1A
63-500 Ostrzeszów

Bardzo kompetentny lekarz. Szybka diagnoza. Miły konkretny. Najlepsza opieka. Polecam Pana Doktora w 100% .
Wspaniały fachowiec i specjalista. Już po drugim zabiegu u Pana Doktora. Wszystko profesjonalnie i bezproblemowo. I w gabinecie prywatnym, i na NFZ. Bardzo polecam i dziękuję.