Przychodnia Komunalni Sp. z o.o.
ulica Sportowa 5
Bydgoszcz
Polecam z serca. Cudowny lekarz i Cudowny człowiek. Bardzo się cieszę, że miałam okazję trafić do Pana Profesora
Szpital Uniwersytecki nr 1. im Jurasza
Bydgoszcz
Lekarz z wysoką kulturą osobistą, wyrozumiały,rzeczowy, kompetentny. Jestem po dzisiejszej wizycie u dr Pawła,lekarz z empatia,przesympatyczny,dużo czasu poświęcił na Dopplera,wyjaśniał wszytko, na każde pytanie bezproblemowo odpowiadał. Całoksztalt wizyty na ogromny plus. Życzę każdemu pacjentowi aby miał szczęście trafić na takiego lekarza.
N ZOZ "KaDental"
Bałtycka 68
Bydgoszcz
Miła z dobrym podejściem do pacjeta profesjonalna bezbolesna obsługa o pięknych oczach . Jednym słowem lekarz na najwyższym poziomie zdecydowanie godny polecenia
NZOZ Centrum Medyczne IKAR
ulica Szubińska 32
Bydgoszcz
Pan doktor to specjalista z ogromną wiedzą, solidny, dokładny. Indywidualnie podchodzi do każdego przypadku i troszczy się o dobro pacjenta. Pracuje na wysokiej klasy sprzęcie w nowoczesnym gabinecie.
Warmińskiego 4/3
Bydgoszcz
Bardzo kompetentny i rzeczowy lekarz. Skrupulatnie weryfikuje wszystkie wyniki badań, stawiający diagnozę w sposób przemyślany ale również intuicyjny, konsekwentnie dąży do wyjaśnienia wątpliwości w wykonanej diagnostyce. Do tego wszystkiego bardzo dobry chirurg.
Świętej Trójcy 11A/55
Bydgoszcz
Pan Profesor Jawień-cudowny, pełen empatii lekarz.Zostalam skierowana do Profesora z odległego województwa,bo u nas nie podjęto się tej skomplikowanej operacji. Pan Profesor przeprowadził ją idealnie,wykorzystując swoją ogromną wiedzę i udzielając psychicznego ,tak ważnego dla chorego wsparcia.Jestem bardzo wdzięczna za pomoc i serdecznie dziękuję .
ulica Ogrody 23/167
Bydgoszcz
Dr Marcin Perczak wraz z Zona dr Aleksadra Perczak sa stomatologami z powołania.pomimo napiętego czasu pracy poświęcili swój prywatny czas na analizę sytuacji szczekowo-zgryzowej córki -powypadkowej,rozważaja rożne metody leczenia.konsultowali sie ze specjalistami z zagranicy, sprawa jest skomplikowana i wymaga czasu .pelen profesjonalizm i podejście do małego dziecka.Pani doktor jedyna Wielka ,ktora nie zostawiła mojego dziecka na pastwę losu po wyjściu ze szpitala z chirurgii szczękowej .bardzo dziekujemy i polecamy tym …
ulica Cieszkowskiego 5/1
Bydgoszcz
Serdecznie polecam tego lekarza, jest doświadczony i kompetentny!
ulica M.Skłodowskiej-Curie 35/35
Bydgoszcz
Polecam wszystkim ową Panią dr. Chirurg Elżbieta Buszko-Sikora . Znam Panią dr. Od wielu lat. W jednym ze szpitala chcieli obciąć mi rękę, natomiast dzięki dr. Buszko mam rękę, dłoń, może niepełnosprawną ale tego uniknąć nie można było. Lekarz godny polecenia. Jestem Pani niezmiernie wdzięczny za ratowanie mi wielokrotnie życia. Serdecznie pozdrawiam Łukasz Szulc
Przychodnia "INTERCOR"
Kasztanowa 57
Bydgoszcz
Wspanialy lekarz na wlasciwym miejscu. Super podejscie do pacjenta. Polecam w 100% Jeszcze raz bardzo dziękuję
"Medycyna Specjalistyczna" sp. z o. o.
ulica Łochowska 69
Bydgoszcz
Doskonały fachowiec, który miewa czasami problem z przekazaniem rodzinie i tym bardziej pacjentowi, niekorzystnych informacji. Nie mniej jest pełen empatii dla pacjenta i nie traktuje go jako kolejny numer statystyczny, lecz robi wszystko, aby mu pomóc lub przynajmniej zmniejszyć cierpienie.
Wyrażam słowa uznania dla dr Jacka Andruszkiewicz, który swoją wiedzą, empatią i zaangażowaniem przywraca nadzieję i wiarę w zawód lekarza. To lekarz, któremu można zaufać , jego kompetencje i doświadczenie a także chęć pomocy sprawiają, że niemożliwe staje się możliwe. Nie cofa się przed wyzwaniem. Moja wdzięczność jest ogromna i jednocześnie niczym w porównaniu do tego co dla mnie zrobił. TO LEKARZ GODNY ZAUFANIA I POLECENIA. Dziękuje.
Szpital Uniwersytecki im. dr. A. Jurasza
ul. Marii Skłodowskiej Curie 9, Bydgoszcz
Bydgoszcz
Wspaniały lekarz. Wszystko spokojnie i dokładnie wytłumaczył, usunął całą tarczycę i czuję się bardzo dobrze. Operacja odbyła się w listopadzie 2012r.
Centrum Medyczne PESMED
Sułkowskiego 15
Bydgoszcz
Jestem po dziesięciu operacjach, w tym dwóch przepukliny. Jestem trudną pacjentką z licznymi alergiami. W grudniu 2023 r przeszłam rozległą operację przepukliny. Pan doktor Szopiński zrobił to bardzo fachowo, dobrał odpowiednie i skuteczne leczenie, które trwało do tej pory. Serdecznie dziękuję za poświęcony czas i opiekę, którą mnie Pan Doktor otoczył. Przez ten cały okres czułam się zaopiekowana i spokojna, ponieważ ufałam Panu Doktorowi w 100%. Pan doktor Jacek Szopiński …