Chirurg Stomatolog Lublin

lek. dent. Tomasz Jachewicz

Instytut Stomatologii UM w Lublinie
Karmelicka 7

Średnia ocen: 5,0/5
Dr. Jachewicz usuwał mi ósemkę dolną i jestem zachwycona przebiegiem zabiegu, jak i z czasu po usunięciu. Gdybym wiedziała, że ten zabieg może być całkiem bezbolesny, nie przekładałabym tego tyle czasu. Jestem już po dwóch usuniętych zatrzymanych ósemek, z tego jedna u dr. Jachewicza. Po pierwszym usunięciu ósemki u innego lekarza byłam załamana, to był najgorszy ból w moim życiu, krwotok okropny a o gojeniu nie wspomnę, obiecałam sobie, że ...
Opinia dodana przez: Patrycja

Piotr Jurkowski

Średnia ocen: 5,0/5
Dziś pierwszy raz miajem styczność z Panem Piotrem Jurkowskim , usuwał mi szóstke , a właściwie to co zniej pozostało , czyli korzenie tylko , aż trzy sztuki. Mogę napisać tylko tyle MISTRZ !!! MISTRZ !!! MISTRZ !!!
W końcu zetknołem się ze Stomatologiem który nie zadał mi wogóle bólu. Schodząc z fotela byłem uradowany jak małe dziecko , z ręka na sercu oświadczam że Pan Piotr jest ...
Opinia dodana przez: Jacek

dr n. med. Wojciech Świątkowski

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

Famildent Centrum Stomatologii
Dożynkowa 13 A/lokal U1

Średnia ocen: 3,2/5
Osobiście mogę zaświadczyć podpisując się z imienia i nazwiska że te negatywne opinie o panu Wojciechu nie są zmyślone ani sfabrykowane, to raczej opinia kolegi Tomasz należy do jakiegoś pracownika Adentu który wybiela swojego podwładnego który u niego pracuje - kto normalny nazywa stomatologa doktorem? Bardzo pochwalny ten komentarz, aż czuć że ktoś go zmyślił.

Co do samego stomatologa który ma tutaj profil, to wystarczy że opiszę swoją ...
Opinia dodana przez: Marcin Golecki

Joanna Kuczyńska

Średnia ocen: 4,5/5
Jeśli chodzenie do stomatologa może być przyjemne- to tylko do Pani Doktor Kuczyńskiej. Jestem Jej wierną pacjentką od lat. Fantastycznie daje radę skomplikowanym zabiegom chirurgicznym jak i zwykłym wymianom plomb. Rozmawia z pacjentem, szczegółowo objaśnia kolejne kroki leczenia, nie narzuca swojej woli a uzgadnia z pacjentem. Jestem zadowolona i każdemu z czystym sumieniem Panią Doktor mogę polecić.

lek. dent. Maciej Walkowski

ulica Powstania Styczniowego 7

Średnia ocen: 4,8/5
Pań doktor bardzo miły i z dużym doswiadczeniem, sprawnie i bardzo szybko uporał się z moim zębem. Polecam

lek. dent. Zbigniew Rowiński

ulica Kaczeńcowa 3 B

Średnia ocen: 3,8/5
Wyrwanie ósemki zajęło 40 minut i nie bolało, a była ona identyczna to drugiej, którą wyrywano mi na NFZ gdzie indziej.
Opinia dodana przez: Karol

lek. dent. Leszek Czajkowski

W&L DENT S.C. Wioletta i Leszek Czajkowscy
Leszczyńskiego 6

Średnia ocen: 2,7/5
Nie polecam, profesjonalizm konczy sie po samochwaleniu i przejsciu do roboty.
robilem 2 zeby w obu pod plombami pozostawil wolna przestrzen nie doczyszczona , kilka tygodni sie z tym meczylem - realcja na zimno-cieplo. Partacz.

dr n. med. Małgorzata Bartoszcze-Tomaszewska

NZOZ Centrum Stomatologii LARDENT Małgorzata Bartoszcze-Tomaszewska
Dworska 14 a

Średnia ocen: 5,0/5
Pani doktor jest świetnym lekarzem. Wyrozumiała, miła i bardzo kompetentna. Wizyty u niej przełamują wszelkie bariery wynikające ze strachu przed dentystą. Serdecznie polecam.

lek. dent. Agata Bolko-Zimmer

Kościelna 7/4

Średnia ocen: 5,0/5
Świetna Pani Stomatolog z niesamowitym podejściem do pacjenta. Pełne zaangażowanie w wykonywaną pracę i profesjonalizm. Polecam z całą odpowiedzialnością.
Opinia dodana przez: Renata Szczołko

lek. dent. Dariusz Pituch

Stomatolog, Chirurg stomatolog

ADP Clinic

Średnia ocen: 1,3/5
Nie polecam tego doktora,omijajcie z daleka! Namawia na bolesne leczenie w ramach eksperymentu,a wizyta u niego to ciągle przechwałki. Jak wyrwał mi zęba,to spuchłam na tydzień,a zapewniał,że wszystko będzie dobrze i będę mogła pójść do pracy.
Opinia dodana przez: Pacjentka

Chirurdzy stomatolodzy w Lublinie