lekarz Bartłomiej Kuczyński

Ul. Matyi 8

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

dr n. med. Rafał Garstecki

Os. Kosmonautów 104 A

Bardzo dobry specjalista. Godny polecenia. Dobry kontakt z pacjentem. Miałem operację przepukliny i jak narazie jestem bardzo zadowolony z efektów.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lek. dent. Katarzyna Plandowska

Świebodzińska 42 lok. 1

Pani Katarzyna cechuje się bardzo profesjonalnym i pewnym podejściem do pacjenta i co najważniejsze - leczenie u Pani Katarzyny jest bezbolesne!
Opinia dodana przez: Alexander

dr Marek Szulc

Chirurg stomatolog, Stomatolog

ulica Dojazd 34

U pana doktora byłam trzykrotnie, usuwał mi ósemki. Bardzo profesjonalna obsługa, fachowa pomoc, a także wysoka kultura osobista. Pan Szulc był miły, zarażał spokojem, dzięki czemu sam zabieg, który przecież z reguły nie należy do najprzyjemniejszych, przebiegł bezproblemowo, bez bólu, na spokojnie. Pan doktor poinstruował mnie o higienie po zabiegu oraz spodziewanych efektach po ustąpieniu znieczulenia. Jeśli ktoś ma do wykonania stomatologiczny zabieg chirurgiczny, nieustannie odsyłam do Pana doktora Marka …
Opinia dodana przez: Maria

dr n. med. Milud Shadi

Chirurg dziecięcy

Doktor Shadi to wybitnie kompetentny lekarz, empatyczny, rzeczowy i elokwentny. Dzięki niemu przed moją Córką lepsze życie bez reformacji stóp.
Opinia dodana przez: Paweł

lek. dent. Marcin Malingowski

Chirurg stomatolog

Centrum Stomatologii Help sp. z o.o. sp.k.
Głogowska 82

Podziękowania dla pana dr Malingowskiego za usunięcie ósemki która stykala się z nerwem i była źle ułożona wszystko wytłumaczył podjęcie decyzji czy rwiemy czy nie należało do mnie ale podjęłam że wyrywamy było ryzyka brak czucia ale pan dr zna się na swoim fachu nawet za dużego bólu po usunięciu nie miałam jestem w 100 % zadowolona pacjentka Drugi ząb idzie w nerwach jldle jak pan doktor radził tak poczekam …
Opinia dodana przez: Sandra

lekarz Witold Porzucek

Chirurg dziecięcy

Ułańska 19

Najlepszy specjalista na świecie!!! Pan doktor operował moich dwóch synów, za co jestem niezmiernie wdzięczna!!! Zawsze profesjonalny, kompetentny, opanowany, miły, udzielający wyczerpujących informacji!! Rewelacja!!!! Dziękuję!!!
dzięki szybkiej i zdecydowanej reakcji Pan doktor uratował mnie od śmierci głodowej.Dzis z pełnym uznaniem mogę polecić Pana doktora za jego zaanazowanie w pomoc ludziiom wyczerpnym z powodu niedozywienia

dr Jacek Olejniczak

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

ulica Grunwaldzka 42/2

Panie Doktorze bardzo serdecznie dziękuję za usunięcie kaszkaów na głowie. Zabieg Pan Doktor przeprowadził bardzo profesjonalnie. Mimo mojego stresu i zdenerwowania bardzo szybko przez swoje miłe podejście mnie uspokoił. Wszystko przebiegło szybko i bezboleśnie. Miejsca po wycięciu goją się piękne . I nie mam problemów z kaszakami, które bardzo mi przeszkadzały. Panie Doktorze jeszcze raz bardzo dziękuję. Polecam Pana Doktora pacjentom potrzebujacym pomocy chirurgicznej otrzymacie Panstwo dobrą, profesjonalną pomoc oraz …
Opinia dodana przez: Beata

lek. dent. Karolina Wolnik-Płoszaj

NZOZ Eurodent
ulica Katowicka 77 D

Witam, Polecam Panią Doktor Karolinę Wolnik-Płoszaj!!!!! :-))) Niesamowite podejście do pacjenta,!!! profesjonalizm!!! plus serce ipełne zaangażowanie, cierpliwość na maksa, wytłumaczenie od a do z. Rewelacja!!!! Szkoda ze na tak mało profesjonalistów z sercem w tej naszej służbie zdrowia się spotykamy. Pani Doktor...... urzekła mnie Pani swoim podejściem, cierpliwością i wiadomo profesjonalizmem. Dziękuję, dziękuję, dziękuję! Katarzyna Gruczyńska

lek. stom. Magdalena Goc-Płytnik

Protetyk, Stomatolog

ulica Umultowska 37 A

Niezwykle kompetentna, delikatna , kulturalnai budząca zaufanie osoba. Mam 74 lata i bardzo kruche zęby, a Pani Magdalena ratuje je z anielską cierpliwością i zawsze z przemiłym uśmiechem. Leczę się w tym gabinecie od lat i z całą odpowiedzialnością mogę go wszystkim polecić .
Opinia dodana przez: Zofia

lek. dent. Doni Allecou

pl. Wiosny Ludów 2 lok. 122

Do Allecoudent chodzę od kilku lat i czuję, że należałby parę słów napisać...Każdy zabieg (a miałam ich sporo..zakładanie plomby, leczenie kanałowe, scaling itd.) wykonywany jest przez doktora bardzo rzetelnie i szczegółowo omawiany. Zawsze w trakcie zabiegu pyta czy wszystko dobrze, co wynika z jego troski o pacjenta. Ceny są bardzo konkurencyjne, a szczególnie, gdy skorzysta się z aktualnie obowiązujących promocji. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Patrycja

lek. dent. Katarzyna Pieluszyńska

Indywidualna Praktyka Lekarska Katarzyna Pieluszyńska
Armii Krajowej 101

Pani Doktor to prawdziwa specjalistka w swoim fachu! Dzięki jej profesjonalizmowi i zaangażowaniu moje zęby zostały uratowane – gdyby nie ona, prawdopodobnie już bym ich nie miała. Każda wizyta u niej to gwarancja fachowej opieki, ogromnej wiedzy i indywidualnego podejścia do pacjenta. To dentystka, na którą zawsze mogę liczyć – pełna empatii, cierpliwa, dokładna i skrupulatna. Zawsze wszystko tłumaczy, dba o komfort pacjenta i przede wszystkim skutecznie leczy, nie wyobrażam …
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Cezary Łoziński

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Wielkopolskie Centrum Onkologii im. M. Skłodowskiej-Curie
Garbary 15

Rzeczowy konkretny najlepszy specjalista !!!! Zespół w szpitalu , Pani Wrzesien cudowni!!! Szczerze polecam...juz tylko kontrole mi pozostały ..Barrett usuniety!!!!! to jedyny specjalista w tym przypadku!!!Dziekuje
Opinia dodana przez: Arleta

lek. dent. Piotr Dombek

Morawskiego 1 lok. 1

Bardzo dobry fachowiec. Profesjonalny, kompetentny i sympatyczny. Leczę się w gabinetach DOMBEK od lat. Wcześniej korzystałem z pomocy medycznej udzielanej przez rodziców Pana Doktora Piotra. Zawsze byłem zadowolony z efektów leczenia. Szczerze polecam ten gabinet.
Opinia dodana przez: Artur

lekarz Mohsen Nasher

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Euromedic Onkoterapia Sp. z o.o.
ulica 28 Czerwca 1956 r. 193

Wspaniały lekarz z powołania.Zostalam od razu otoczona opieką guz, piersi szybko usunięty .Człowiek o wielkiej kulturze i wysokich kompetencjach. Dziękuję za wszystko
Opinia dodana przez: Ewa.K.