lek. dent. Patrycja Maj-Pakulska

dr Krzysztof Dereń

Chirurg onkolog

Gabinet Vision Express
pl. Dominikański 3

Bardzo dobry kontakt z lekarzem oraz objaśnienie mojego problemu. Czuć zaangażowanie ze strony Pana Doktora, empatię i kompetencje. Widać chęć pomocy w leczeniu. Polecam
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Ortopeda
                                       lekarz Roman Lech

lekarz Roman Lech

Ortopeda, Traumatolog

Dolnoślaski Szpital Specjalistyczny im. T Marciniaka Oddział Chirurgii Urazowo-Ortopedycznej
ul. Filedrofa 2

Bardzo kompetentny, sympatyczny i życzliwy lekarz, poświęcający pacjentowi czas i uwagę. Serdecznie polecam. Panie Doktorze, bardzo dziękuje za wykonanie mi operacji stawu biodrowego. Życzę wszystkiego najlepszego!
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Adam Rzechonek

Wilczyce ul. Dworska 21

Fantastyczny specjalista , złote ręce , zabiegi wykonywane z należytą starannością i dokładnością, podejmuje właściwe decyzje, czyta w myślach, właściwie przewiduje przyszłość, dobrym żartem rozładowuje napiętą atmosferę, światowy lekarz , nie boi się wyzwań i przeprowadzania trudnych zabiegów, daje nadzieję. Panie doktorze dziękujemy! Jarosław Mazur z rodziną

dr hab. n. med. Jacek Langowski

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

plac solidarnosci

Chciałabym serdecznie podziękować Panu Doktorowi Jackowi za profesjonalne podejście i życzliwość podczas badania kolonoskopii. Mimo moich wcześniejszych obaw, wszystko przebiegło sprawnie, w komfortowej atmosferze i bezboleśnie. Pan Doktor dokładnie wyjaśnił każdy etap badania, co bardzo mnie uspokoiło. Widać, że ma ogromne doświadczenie i empatię do pacjenta. Dodatkowo potrafi rozluźnić atmosferę i razem z Panią Pielęgniarką Anią tworzą idealny duet. Lepszego Doktora oraz Pielęgniarki nie mogłam sobie wymarzyć. Dziękuję raz jeszcze …
Nareszcie trafiłam do lekarza, który zaproponował mi dobre rozwiązanie aby moje zęby mogły dobrze rozdrabniać pokarmy. Kompleksowo wyleczono mi zęby i uzupełniono braki. Mogę też swobodnie rozmawiać nie zasłaniając ust. Zmęczyło mnie tylko oczekiwanie na efekt końcowy-8 miesięcy. Ale rezultat wynagrodził wszystko. Polecam
Opinia dodana przez: Mira

lekarz Piotr Żukrowski

DENTA
ulica Trwała 3

Bardzo dziękuję Panu doktorowi za wspaniałą opiekę. Wytłumaczył mi jak będziemy leczyć ten konkretny rodzaj raka.polecam pana doktora wszystkim kobietom którze szukają lekarza z sercem . czułość oraz troska jaka zostalam otoczona przez pana doktora jest jednym z najcenniejszych darów. Udana operacja oraz wspanialy efekt wizualny po mastektomi z rekonstrjkcja to jest rowniez cudowny dar..BARDZO DZIEKUJĘ
Opinia dodana przez: Krystyna
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Chirurg plastyczny
                                       dr n. med. Ireneusz Siewiera

dr n. med. Ireneusz Siewiera

Chirurg plastyczny

Ars Estetica – Klinika Medycyny Estetycznej i Laseroterapii
ul. Powstańców Śląskich 56a/2

Nie spodziewałam się, że zabieg korekty powiek przebiegnie tak bezproblemowo. Od konsultacji do zabiegu wszystko bardzo sprawnie. Sam zabieg również zaskakująco krótki i bezbolesny. Rekonwalescencja też do najgorszych nie należała. Stosunkowo niewielki obrzęk. W ciągu tygodnia widoczne ślady zabiegu zniknęły. Była widoczna jedynie delikatna blizna, która z czasem blednie. Ogólnie pozytywnie mnie to zaskoczyła dlatego żałuję że zdecydowałam się na zabieg tak późno. Mogłam już wcześniej cieszyć się efektami.
Opinia dodana przez: Maria
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Chirurg stomatolog
                                       lek. dent. Joanna Jodłowska-Olewińska

lek. dent. Joanna Jodłowska-Olewińska

Chirurg stomatolog, Stomatolog

www JJO Stomatologia.pl - specjalista chirurg stomatolog Joanna Jodłowska Olewińska
Wrocław ul Partyzantów 21

Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Doktor:) Trafiłam do gabinetu, kierowana opiniami znalezionymi w internecie. Najpierw wybrałam się na konsultacje a później na konkretny zabieg. Miałam do usunięcia dolna, prawa szóstkę a właściwie korzeń zęba, który powinnam już dawno ,, pożegnać "... Pani Doktor poświęciła mi na obu wizytach tyle czasu, ile potrzebowałam. Odpowiadała na wszelkie pytania, sama dokładnie opowiadała jak może wyglądać zabieg, co może się wydarzyć w trakcie …
Opinia dodana przez: Anna Jabłońska
                                       lek. dent. Bogumiła Paprocka

lek. dent. Bogumiła Paprocka

Grabiszyńska 89

Profesjonalizm, empatia i zrozumienie widoczne już od samego wejścia do kliniki. Przesympatyczna pani doktor (oraz cały personel z którym się zetknęłam ) szczegółowo omówiła możliwości oraz plan leczenia po czym przystąpiła do pracy. Sprzęt profesjonalny, wykonanie bardzo staranne. Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Aleks
                                       lek. dent. Michał Kolibabski

lek. dent. Michał Kolibabski

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Grabiszyńska 89

Bardzo sympatyczny, wytrwały i kompetentny stomatolog. Wszelakie problemy z uzębieniem zostały opisane i wyjaśnione. Na duży plus możliwość zrobienia zdjęć RTG na miejscu w przystępnej cenie. Zabieg stomatologiczny udany. Szczerze polecam
Opinia dodana przez: M.
                                       lek. dent. Marcin Wójtowicz

lek. dent. Marcin Wójtowicz

Grabiszyńska 89

Bardzo pozytywne doswiadczenie pomimo,ze u dentysty:) Pelen profesjonalizm- od wejscia do wyjscia.Pan doktor ma ogromna cierpliwosc do pacjentow, nawet gdy uciekaja z fotela. Kazda zlotowka bardzo dobrze wydana.Polecam!!
Opinia dodana przez: Maks

Michał Karolewski

Denta Med
ul. Trwała

Bardzo dobry specjalista! Po wypadku szukalem kogoś kto zajmie się moimi zębami i jako tako je skompletuje. Trafiłem do gabinetu DENTA do doktora Karolewskiego. Wszystko mi wytlumaczył i pokazał - wspólnie wybraliśmy terapie uwzględniając czas, ryzyko i koszty. Całe leczenie przebiegało bardzo sprawnie - serdecznie polecam!!
Opinia dodana przez: Tomasz Warys

lek. dent. Sylwia Lipowska

Liskiego 8

Do dr Lipowskiej trafiłam z zębem dla którego podobno: „nie było już ratunku” – tak powiedział mój byłby dentysta. Jednak Pani Sylwia uratowała moją szóstkę, włożyła w to kilka godzin ciężkiej pracy, spędzonych przy kapryśnej pacjentce, co sama o sobie muszę przyznać. Jednak poczucie humoru, stoicki spokój i determinacja, by zrobić tyle ile naprawdę można są godne podziwu! Ząb został uratowany i odbudowany. Teraz nikt nawet nie pomyśli, że jest …
Opinia dodana przez: Anna W

lekarz Marek Kusz

Chirurg ogólny, Ortopeda

" Przychodnia na Biskupinie" Sp. z o.o.
Olszewskiego 21

Uwaga pomyłka dr.marek kusz przyjmuje prz ulicyOlszewskiego 167 a nie jak jest podane w budynku przychodni przy Olszewskiego 21!!!
Opinia dodana przez: Marek kusz