Mirosław Świerczek

Chirurg ogólny, Ortopeda

Kościuszki 114
26-500 Szydłowiec

Super lekarz! Naprawdę zna się na rzeczy. Wszystko spokojnie wytłumaczył, nie spieszył się, a do tego ma świetne podejście do pacjenta – czułam się zaopiekowana od początku do końca. Tylko dzięki Doktorowi udało mi się szybko wrócić do zdrowia po wypadku. Panie Doktorze :) dziękuję za wsparcie w tym trudnym dla mnie okresie. Pana pomoc jest dla mnie naprawdę nieoceniona. W razie jakichkolwiek urazów wiem już gdzie szukać pewnej pomocy …

dr n. med. Tomasz Mierzwa

Chirurg onkolog

ulica Cieszkowskiego 5/1
85-052 Bydgoszcz

Bardzo dobry onkolog. Nie ma różnicy czy przyjmuje prywatnie czy w RCO. Wzbudza zaufanie, ma czas dla pacjenta. Wiedza i doświadczenie. A co najważniejsze uspokoił moją wyobraźnię. Polecam
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Grzegorz Zaliński

Gminny Zakład Opieki Zdrowotnej w Kętach
Jana III Sobieskiego 35
32-650 Kęty

Wspaniały lekarz. Energiczny, działa szybko i skutecznie. Na SORZE w Szpitalu w Oświecimiu ratował moje uszkodzone kolano. Dzięki Jego błyskawicznej reakcji wracam do zdrowia. Jestem bardzo wdzięczna. Przy okazji tej nagłej wizyty rozmawialiśmy nawet o mojej pracy. Niesamowity czlowiek! Polecam wszystkim. Bardzo dziekuje za udzieloną mi pomoc!

lekarz Tomasz Poplicha

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Bienia 3 lok. 1
42-200 Częstochowa

Bardzo kompetentny lekarz, bada dokładnie i długo, wszytsko tłumaczy. Dobrał trafne leczenie. Polecam
Opinia dodana przez: Krzysztof

dr n. med. Włodzimierz Karcz

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

DARIMED
Prosta 42
25-371 Kielce

Pan Doktor nie robił na wstępie uprzejmości i obietnic typu: że to nie będzie bolało, że to potrwa tylko chwilę, że trzeba się wyluzować... Ale w tym widać było profesjonalizm, że Doktor wie że każdy przypadek jest inny, czas trwania badania zależy od wielu rzeczy, a ból każdy pacjent przyjmuje inaczej. Miałem w swoim życiu 4 gastroskopie i inni lekarze może bardziej starali się żebym ''przetrwał'' badanie, ale Dr Karcz …
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Grzegorz Hubar

ulica Stołeczna 15/22
15-879 Białystok

Witam Leczę się u Pana doktora od dłuższego czasu. Zawsdze duża życzliwość . szereg wskazówek i profesjonalizm serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Agata
Lekarz pełen empatii, kulturalny, uprzejmy. Z indywidualnym podejściem do pacjenta. Specjalista w swoim fachu. Jestem bardzo wdzięczna panu dr za wszystko

Jerzy Grela

Chirurg naczyniowy

Włocławek

Lekarz godny polecenia, fachowość, szacunek do pacjenta. Jednym słowem, . Przychodnia ul.Szpitalna. Polecam, bravo
Opinia dodana przez: Sławek

lekarz Grzegorz Kupczak

WSS i NZOZ Przychodnia Kłomnice
ul.Ogrodowa 42-270 Kłomnice
42-200 Częstochowa

Jak można określić lekarza , który uratował komuś życie .Dzięki swojemu doświadczeniu, wiedzy , kompetencji, wnikliwość i mogłaby tak wymieniać bez końca. Dla mnie dla całej mojej rodziny to bohater. Mogą tu być wystawione różne przykre opinie na temat doktora ,ale jest takie powiedzenie lepiej zapobiegać niż leczyć,a nie trafić do lekarza jak jest za późno i oczekiwać cudów .

lekarz Mariusz Błoniecki

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

gabinet w Przychodni przy Dworcowej
Żołnierska
Olsztyn

bardzo lekarz ispecjalista polecam wszystkim leczę u doktora od 2007 roku .dzieki temu jeszcze mam obydwie nogi ijakoś się na nich poruszam
Lekarz nieprzyjemny, nie zbyt zainteresowany pacjentem, przyjmuje po łebku byle szybko i następny a przecież to nie piekarnia żeby przyjmować szybko szybko ... Zniszczył mi skórę - bardzo brzydko pozszywał, blizny zostaną do końca życia. NIE POLECAM CHYBA, ŻE PRYWATNIE to wtedy może ma inne podejście do pacjenta (za kasę)

Cezary Młyński

Chirurg naczyniowy

Gdynia

Polecam wizyty u pana doktora. Nie dość, że żylaki znikają to spotkania odbywają się w miłej atmosferze. Jako pacjentka mam poczucie zaopiekowania i sensu terapii. Polecam!

Krzysztof Zieliński

Chirurg ogólny, Lekarz rodzinny

praktyka prywatna
Nasielsk
Nowe Miasto

To lekarz o dwóch twarzach, a którą poznamy, zależy od tego czy pójdziemy do niego prywatnie czy na NFZ. Ja poznałam obydwie. Pierwsza to lekarz miły, pomocny, wszystko wytłumaczy, pożartuje, nie zbywa, odpowie na każde pytanie. Druga to człowiek arogancki, nieuprzejmy, chcący jak najszybciej pozbyć się pacjenta, robi ze wszystkim problem, trzeba go wręcz prosić np. o skierowanie na badania, sam mówi że "jak nie wiadomo o co chodzi to …
Opinia dodana przez: G.K.

Jarosław Kosmaczewski

Chirurg stomatolog, Protetyk

gabinet stomatologiczny
Kolberga 2a
09-407 Płock

Podejście lekarzy do pacjentów oceniam na 6+ Poświęcają tyle czasu ile potrzeba. Tłumaczą wszystko bardzo dokładnie. Cały personel jest bardzo uprzejmy, panuje tam cudowna atmosfera. Od samego wejścia Pani z recepcji wita z uśmiechem, jest anielsko miła. Jako wizytówka tego miejsca sprawdza się świetnie. Wszystko jest na plus.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Andrzej Perdzyński

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Bursztynowa 2 (Kolmed)

Piszę ten komentarz w imieniu bliskiej osoby, która niestety w obliczu odpowiedzialności, jaka na niej spoczywa, nie ma czasu myśleć o pisaniu skarg. Przykro jest pisać krytyczną opinię, gdy widzi się pozytywny komentarz. Doktor nie ma absolutnie żadnych umiejętności miękkich tj. empatia, dostosowanie się do sytuacji, w której znajduje się pacjent, czy skuteczne komunikatowanie się. Nie ma czasu, aby poinstruować pacjentkę, jak opiekowac się mężem, po amputacji nogi: nie jest …
Opinia dodana przez: Aleksandra
{'id': 35148, 'name': 'Gostyń'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Marcin Hańczewski

dr n. med. Marcin Hańczewski

Chirurg ogólny, Gastrolog

szpital
63-800 Gostyń

Bardzo miły i życzliwy lekarz.Świetnie nawiązuje kontakt z pacjentem, Jasno przedstawia sytuacje. Leczenie i zabieg na drogach żółciowych przynosi efekty. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: henia

lek. dent. Jerzy Zawada

Chirurg stomatolog

os. Raczyńskiego
62-020 Swarzędz

Duże doświadczenie, fachowe podejście w temacie, uprzejmy, "pewna ręka". Na pewno wrócę tam znów i polecam każdemu.
Opinia dodana przez: Aga

lekarz Ryszard Gieryn

3 Maja 37
Gniezno

Dr Gieryń zrobił mi badanie. Byłem pozytywnie zaskoczony, ponieważ było całkiem znośnie a kilka lat temu inny lekarz mi robił i był to dla mnie horror. Oceniam dr Gierynia bardzo dobrze chociaż nic nie tłumaczył tylko odesłał z wynikami do rodzinnego.

lekarz Bogusław Tomiak

Chirurg ogólny, Urolog

Przychodnia Lekarska "ALMED" Aleksandra Majewicz Poradnia Chirurgii Ogólnej
ulica Mury 6
64-320 Buk

Nie polecam!!! Lekarz urolog który nie potrafi rozpoznać stulejki i łupka u młodego mężczyzny to jakaś kpina. Odesłał na Sor, ale swoje skasował .
Opinia dodana przez: Maria

Piotr Janik

Chirurg stomatolog

Wspaniały Pan Doktor. Wyrywał mi ósemkę. Miałam przykre doświadczenia po podobnym zabiegu 2 lata temu, więc tym bardziej szłam z obawami, jak to potoczy się tym razem. Było szybko, sprawnie, bezboleśnie (Pan Doktor nie oszczędzał na znieczuleniu, dostałam dwa). Mistrz świata! Polecam.