Marek Bogucki

III Szpital Miejski im. dr Karola Jonschera
ul. Milionowa 14

Bardzo kontaktowy z pacjentem, stosujący nowoczesne metody diagnozowania. Żona miała pobranie płynu rdzeniowego w szpitalu w Łagiewnikach - myślała że zrobiono to b. dobrze, ale dopiero gdy drugi raz robił jej to w szpitalu na ul. Milionowej pan Marek Bogucki mając porównanie stwierdziła , że było to tak fachowe, że nie poczuła bólu. Polecam wszystkim tego fachowca. Mirosław S.
Opinia dodana przez: Sadowski

lekarz Piotr Sęk

MULTI-MED PLUS Sp. z o.o
Łódź, ul. Kopernika 67/69

Bardzo empatyczne podejście do pacjenta ,mega profesjonalne podejście, przy tym sympatyczny komunikatywny , zabieg przebiegł komfortowo o ile w ogóle można tak powiedzieć o interwencji chirurgicznej

dr n. med. Elżbieta Czkwianianc

Gastrolog, Pediatra

Świąteczna 8

Pomimo negatywnych opinii, które przeczytaliśmy i tak zdecydowaliśmy się na wizytę u Pani Profesor Czkwianianc E. Pani pomogła naszej córce. Czekaliśmy pół roku na wizytę u gastrologa. Lecz niestety jest zarozumiała i antypatyczna wręcz opryskliwa. Początkowo nie zrobiła na nas dobrego wrażenia. Była oschła i milcząca. Na pytania odpowiadała, ale nie udzielała dodatkowych informacji. Pomimo panującej gęstej atmosfery P. Doktor zleciła córce badania w szpitalu. To się docenia - większość …
Opinia dodana przez: Kaśka

dr n. med. Anna Dunajska

Psychiatra, Psychiatra dziecięcy

Doktor Dunajska jest lekarzem prowadzącym mojego syna od blisko 10 lat. Mamy za sobą wspólny etap diagnozy, leczenia; w chwili obecnej w towarzystwie Pani Doktor walczymy z trudnym okresem dojrzewania Młodego. Cenię sobie jej bogatą wiedzę i fachowość, wdzięczna jestem za możliwość rozmowy o zdrowotnych i tych codziennych problemach mojego dziecka. Polecam.
Opinia dodana przez: Iwona

dr n. med. Robert Hasiura

Wólczańska 155

Świetny chirurg proktolog. operował mi nowotwór odbytu. Operacja i rehabilitacja przebiegła bez żadnych komplikacji.
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Paweł Kolasa

Piotrkowska 204/210

Pierwsza wizyta, jestem pod wrażeniem podejścia do pacjenta. Wiem, że trafiłem w dobre ręce i mam pełne zaufanie do zaopiekowania i dalszego ciągu leczenia.
Opinia dodana przez: Leszek Kuś

dr n. med. Barbara Krauze

Urolog, Transplantolog

Świetny fachowiec. Bardzo konkretna wizyta, to nie typ spowiednika. Objawy, badania, wyniki, diagnoza. Miałem bardzo trudną sytuację z oboma nerkami. Lewa nerka była zablokowana, a na prawej znajdował się guz (nowotwór jasnokomórkowy), w szpitalu super opieka. W miesiąc od operacji w pracy. Bardzo Pani dziękuję i polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Stef

dr n. med. Marcin Repetowski

Laryngolog, Medycyna estetyczna

Klinika Chirurgi Plastycznej Twarzy i Laryngologii
Wodna 25

Na wizytę czekałam ponad miesiąc (w ramach NFZ). Pierwsza wizyta przełożona (wypadała w piątek o 17), druga wizyta trwała 2 minuty. Przy czym lekarz powiedział do mnie: proszę szybko na fotel bo szkoda czasu. Zera wywiadu, zero szukania przyczyn. Skierowanie na tomografię i koniec wizyty. Nie polecam. Szkoda czasu ;) Ciekawi mnie tylko ile NFZ płaci za moją wizytę u takiego specjalisty.

lekarz Elżbieta Kędzia-Kierkus

Kosynierów Gdyńskich 61a

Z całego serca pragnę podziękować Pani Ordynator dr. Elżbieta Kedzia-Kierkus za wyjątkową opiekę nad moim mężem w ostatnich tygodniach jego życia. Choć nie ma już go z nami, wiem, że dzięki Pani Doktor do końca czuł się bezpieczny, otoczony troską i zrozumieniem. Pani Doktor wykazała się nie tylko ogromnym profesjonalizmem, ale przede wszystkim ludzkim podejściem, empatią i cierpliwością – cechami, które są bezcenne w tak trudnych chwilach. Była dostępna , …

lek. dent. Justyna Tronczyńska

Centrum Medyczne OLMED
Anny Jagiellonki 4

Polecam!!!! Najlepsza dentystka z jaką miałam styczność. Bardzo sympatyczna, profesjonalna, dokładna, wszystko tłumaczy. Jestem bardzo zadowolona. Pani Justyna jest naprawdę godna polecenia 🙂
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Marta Zaik-Myślińska

Srebrzyńska 81/2

Konkretna,kompetentna sympatyczna,życzliwa pani doktor Jestem już po kilku wizytach i z czystym sumieniem polecam!
Opinia dodana przez: Aleksandra

dr n. med. Hanna Kołodziej-Maciejewska

Endokrynolog

MULTI-MED PLUS Sp. z o.o
Łódź, ul. Kopernika 67/69

Było wyjątkowo późno,a doktor Kołodziej niczego ie starała się przyspieszyć.Wysoka kultura osobista.

dr n. med. Janusz Kajdos

Bojowników Getta Warszawskiego 5

leczył mnie po zawale,jest lekarzem kompetentnym ,miłym ,
Opinia dodana przez: MD

lek. dent. Elżbieta Pawłowska

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Warneńska 26A

Jestem bardzo zadowolona dostępna prawie o każdej porze dnia jeśli pojawi się problem życzliwa . Polecam

prof. dr hab. n. med. Andrzej Kaszuba

Dermatolog

Piotrkowska 48 (Dermed)

Moim skromnym zdaniem prof Kaszuba jest bardzo dobrym specjalistom. Jestem jego pacjentką od września 2013 i odbyłam 4 wizyty i na 5 jestem zapisana. Choruję na łuszczycę już jakieś 12 lat i przebyłam wizyty u różnych lekarzy ale żaden nie pomógł mi tak dużo jak pan profesor. Miałam na tyle zaawansowaną łuszczycę zwłaszcza skóry głowy że jak się czesałam to nie czułam nawet grzebienia na głowie nie mówiąc już o …
Opinia dodana przez: Alicja

dr n. med. Kinga Hadław-Durska

Gabinet Kinga Hadław-Durska
Więckowskiego 79 lok. 1

Polecam Panią doktor,fachowość,punktualność, życzliwość, miła obsługa. Oby tak wszyscy lekarze postępowali.
Opinia dodana przez: Maciej

dr Dorota Ptasińska-Wnuk

Endokrynolog

prywatny gabinet

Nie rozumiem opinii negatywnych. Jestem - byłem pacjentem u którego Pani Doktor rozpoznała hiperaldosteronizm. Byłem chyba najbardziej przebadanym pacjentem łącznie z dwukrotnym cewnikowaniem zył nadnerczy. Pomagała nawet w sprawach administracyjnych przy rejestracji. Fakt czasu może ma mało - jest chyba głownym analitykiem na oddziale szpitalnym. Mnie przypomina trochę dr. Hausa z telewizyjnego serialu pod katem dociekliwości z poszukiwaniu rozpoznania.
Opinia dodana przez: Władysław
Lekarz nieprzyjemny, nie zbyt zainteresowany pacjentem, przyjmuje po łebku byle szybko i następny a przecież to nie piekarnia żeby przyjmować szybko szybko ... Zniszczył mi skórę - bardzo brzydko pozszywał, blizny zostaną do końca życia. NIE POLECAM CHYBA, ŻE PRYWATNIE to wtedy może ma inne podejście do pacjenta (za kasę)

lekarz Elżbieta Wagenknecht

ulica Al. Wyszyńskiego 5/41

Pani Doktor, to wspaniały czlowiek! Jest bardzo empatyczna i ma ogrom zrozumienia dla problemów pacjenta. Pani Doktor pomogła mi jak nikt... Jej diagnoza i wdrożone leczenie sprawiły, że nie siedzę non stop na SORze z mega wysokim ciśnieniem i tętnem 160. Pomogła mi w złagodzeniu lęku, w sposobie postrzegania siebie i w zrozumieniu choroby. Jestem Jej niezmiernie wdzięczna za wyciąganie mnie z choroby, bo życie w ciągłym lęku, stresie i …

prof. dr hab. n. med. Adam Dziki

Chirurg ogólny, Proktolog

Uniwersytecki Szpital Kliniczny nr 2 im. Wojskowej Akademii Medycznej

Jestem wdzięczna. Pan profesor uratował życie mojego męża. Bardzo dziękuję, często wspominam choć minęło już wiele lat. Z wyrazami szacunku Trzustka z Pabianic
Opinia dodana przez: Dorota