Chrzanów

lekarz Konrad Majcherczyk

32-500 Chrzanów

Lekarz godny polecenia diagnoza postawiona zrozumiale dla pacjenta ,miły i przyjemny godny polecenia
Opinia dodana przez: Mieczysław

lekarz Sabina Więcek

Gastrolog, Pediatra

ulica Mieszka I 9A
32-500 Chrzanów

Dzień dobry , chciałabym umówić wizytę prywatnie i pilnie poszukuję nr tel. do gabinetu Pani dr Więcek w Chrzanowie. Proszę o podanie jeśli ktoś z Państwa posiada kontakt.
Opinia dodana przez: Karina

lekarz Adam Soral

ulica Piłsudskiego 21a
32-500 Chrzanów

Do tej pory udało mi się unikać leczenia szpitalnego, aż trafiłem na SOR szpitala w Chrzanowie i na oddział chirurgii. Jestem pozytywnie zaskoczony podejściem Pana Doktora Adama Sorala do pacjentów. Na ile mogę ocenić (bo na tym się nie znam) diagnozuje wnikliwie i z zaangażowaniem, a przy tym jest uprzejmy. Po efektach leczenia widać również profesjonalizm jako specjalisty chirurga.
Opinia dodana przez: Stanisław

lekarz Piotr Warzecha

ul.Topolowa
32-500 Chrzanów

Wspaniałe podejście do pacjentów. Pomimo olbrzymiej(!) liczby chorych, wszystko mi wytłumaczył (na czym polega choroba, co mam robić, jak postępować,co zażywać, do kogo i kiedy się udać).Mimo,że wizyta była krótka, to każda minuta była wykorzystana, a przy tym bardzo uprzejmy i miły młody lekarz.

lekarz Ryszard Maciejowski

zoz chrzanów
ul.sokoła
32-500 Chrzanów

Po kilkumiesięcznym, bezskutecznym leczeniu antybiotykami, z poczuciem beznadziei, trafiłam do doktora Maciejowskiego. Wystarczyły trzy wizyty, wprost jak cud, moja stopa zagoiła się. Najwyższe słowa uznania. Jest to lekarz z powołaniem, bardzo rzeczowy, rozważny, dający poczucie bezpieczeństwa, który zna się na tym co robi. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Małgorzata z Ogrodzieńca
Bardzo dobry lekarz pełen empatii rzeczowy.Zainteresowany pacjentem Mogę szczerze polecić. Robert Kula
Opinia dodana przez: Robert Kula

lekarz Kamila Węglarz

ulica Mieszka I 9A
32-500 Chrzanów

Najlepsza specjalistka jaką spotkałam jeszcze lepszy czlowiek. Polecam wszystkim którzy jeszcze do pani dr nie trafili
Pan Doktor Marek Smotrzyk . bardzo profesjonalnie podchodzi do pacjenta i bardzo dokładnie wykonuje swoją pracę jeden z najlepszych stomatologów u jakich byłem. Przyjmuje na NFZ oraz w gabinecie prywatnym , w Chrzanowie. SZCZERZE POLECAM PANA DOKTORA !!!!

lekarz Lucyna Wentrys

ul. Dąbrowskiej 5
32-500 Chrzanów

Bardzo dobry pediatra. Serdecznie polecam. Moje dzieci są już nastolatkami, mimo to jak coś się dzieje korzystamy z usług Pani doktor. Rzeczowa i konkretną osoba. Zawsze można na nią liczyć. Nieraz uratowała moje dzieci od pobytu w szpitalu.
Opinia dodana przez: Sabina

lekarz Anna Olsza

Laryngolog

ul.Krakowska
32-500 Chrzanów

Prawdziwy lekarz z powołania . Kolejny raz wyleczyła mnie z ostrego stanu zapalnego ale po zrobieniu TK i RM okazało się że jest dodatkowy problem i konieczne są zabiegi wykonywane w szpitalu specjalistycznym. To co spotkało mnie w szpitalu specjalistycznym nie zaloguje nawet na jedną gwiazdkę w porównaniu dla pięciu gwiazdek dla Pani doktor Anny Olszy

lekarz Adam Rembiecha

Chirurg ogólny, Ortopeda

ul. Garncarska 10/1
32-500 Chrzanów

Rzetelność,bardzo fachowe podejscie do pacjenta i przede wszystkim kontakt z pacjentem czego niestety niktórym lekarzom brak.Gorąco polecam!!!!

dr n. med. Ryszard Sobieraj

Słowackiego 16
Chrzanów

Wczoraj byłam na badaniu u Pana doktora, ja osobiście polecam. Badanie mało przyjemne ale podejście do pacjenta bardzo miłe. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Elżbieta

dr n. med. Maciej Makuch

ul.Krakowska
32-500 Chrzanów

Moja mama jest pacjentką pana doktora. Razem jeździmy na wizyty. Mama jest starsza, schorowana. Pan doktor oprócz podejścia neurologicznego patrzy całościowo na dolegliwości mamy, zanim przepisze nowe leki analizuje leki, które mama zażywa. Zleca badania, jest troskliwy a zarazem bardzo wnikliwy. Wszystkie wyniki dokładnie omawia. Oby takich lekarzy było więcej. Bardzo polecamy ! Krystyna z mamą

lekarz Marek Ziobro

Onkolog, Radioterapeuta

32-500 Chrzanów

Polecam gorąco. Cud sprawił, że Pan dr prowadził moją chemię przedoperacyjną w szpitalu w Brzozowie w 2020 roku. Walczylam o życie podczas bardzo agresywnej chemioterapii. Dr Ziobro był ze mną w ciągłym kontakcie telefonicznym. Robił badania przyjmował w każdym czasie - nie tylko w przychodni. Wszystko bezinteresownie. Zawsze dokładnie badał i robił wywiad. Kompetentny z dużą wiedzą. Jestem przekonana, że żyję dzięki niemu... Owszem - nie zaprzyjaźnia się z pacjentem, …

lekarz Maciej Okólski

Zakład Lecznictwa Ambulatoryjnego w Chrzanowie
ulica Broniewskiego 16C
32-500 Chrzanów

Jestem pacjentką dr Okólskiego od wielu lat. Jestem bardzo zadowolona. Emanuje dużą empatią, skrupulatnie odpowiada na pytania, przeprowadza szczegółowy wywiad. Otrzymałam skierowanie na dodatkowe badanie, którego nie dał mi lekarz rodzinny, a wyniki cukru we krwi były zawyżone. Otrzymałam też wiele innych informacji, zupełnie nie dotyczących ginekologii a bardzo istotnych. Jestem bardzo miłym lekarzem, delikatnym i bardzo skrupulatnym.
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Maria Ciaputa

Brzechwy 7
32-500 Chrzanów

Wypisywanie antybiotyków na każdej wizycie, zero tłumaczenia co jest dziecku, zamiast skupić się na danym przypadku pani ocenia dietę i wygląd nie tylko dziecka, ale i ciężarnej Mamy całkowity brak empatii, widząc swoją wpadkę szybko wycofuje się z danego tematu, zero przeprosin, poniżenie pacjenta i wzgarda dla Rodzica, NIE POLECAM, omijać polecam!

lekarz Anna Politowicz

32-500 Chrzanów

Lekarz pełen empatii, cierpliwy, słuchający co do niego mówię. Pani doktor starała się odpowiedzieć na każde moje pytanie, wyjaśnić moje wątpliwości na temat leczenia. Dokładnie zapisała mi jak mam zażywać leki, potem wszystko jeszcze raz wyjaśniła, pytała czy wszystko jest jasne. Spokojna, rzeczowa.
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Monika Kos-Skalska

32-500 Chrzanów

Super lekarka, z dużą wiedzą i umiejętnościami. Nastawiona na pacjenta, chętnie odpowiada na wszystkie pytania.Polecam

lek. med. Edyta Szumera

32-500 Chrzanów

Ja i moje dziecko jesteśmy pacjentami Pani Doktor. Jesteśmy zadowoleni. Kompetentna, rzetelna. Odpowiada na każde pytanie. Zleca badania obrazowe, potem objaśnia chorobę, omawia wyniki, zrobi USG jak trzeba. Czy prywatnie czy na NFZ bardzo miła i konkretna. Byłam u kilku lekarzy ortopedów i żaden nie mógł albo nie chciał pomóc. POLECAM

lekarz Anna Warzecha

ul. Garncarska 10/1
32-500 Chrzanów

Pragnę złożyć serdeczne podziękowania i wyrazy wdzięczności. Ogromna wiedza, doświadczenie i klasa.