Cieszyn

lekarz Dariusz Kubiak

Psychiatra, Psychoterapeuta

43-400 Cieszyn

Prowadzenia sposobu leczenia przez Dariusza Kubiaka można ocenić pod pojęciem WIELOPOZIOMOWOŚCI( Dąbrowski K. "Dezorganizacja pozytywna") . Sposób myślenia tego specialisty daleko wykracza ponad przecietną normę JEDNOPOZIMOWOSCI, która stała się wyznacznikiem więszości współczesnych specialistów. Lekarz ten nie jest uwarunkowany jedynie Hipperalizmem przewijającym się tylko i wyłącznie we warsztacie - technice. Wiele dzisiejszych książek do PSYCHIATRII jest tego doskonałym przykładem. Uczą bezmyślności. Po przeczytaniu mamy odczucia, że to wszystko jest takie proste. …
Opinia dodana przez: orfeusz

lekarz Andrzej Tomiczek

Ginekolog

NZOZ - Centrum Medyczne
Frysztacka 20
43-400 Cieszyn

Pomimo różnych opinii stwierdzam że Pan Andrzej Tomiczek jest bardzo miłym i kompetentnym lekarzem.Więc nie warto sugerować się opiniami , trzeba samemu się przekonać.
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Katarzyna Konderla

Głęboka 20
Cieszyn

PANI DOKTOR POMOGŁA MI W SYTUACJI GDY INNI LEKARZE NIE CHCIELI ZE MNĄ ROZMAWIAĆ

lek. med. Grzegorz Oślizło - Zaporowski

43-400 Cieszyn

Jeden z lepszych lekarzy do jakiego trafiłam. Żałuję, że nie przyjmuje już w naszej przychodni. Świetny człowiek, słucha pacjenta. Po długich udrękach z innymi lekarzami ten pomógl od razu. Cierpiałam na notoryczne zapalenie zatok. Dr. Zaporowski wyleczył mi je około 5 lat temu. Infekcje zatok od tego czasu nie nawracają. Oby więcej takich lekarzy było w służbie zdrowia. Moja mama też tylko do niego chodziła. W dni które przyjmował poczekalnia …

lekarz Samuel Grabiec

43-400 Cieszyn

Serdecznie Polecam Pana Doktora !! Lekarz z powołania . Zleci Pacjentowi wszystkie potrzebne badania ,jest dokładny w postawieniu diagnozy . Miły ,sympatyczny wszystko wytłumaczy . Nie jest lekarzem ,który tylko wystawi receptę lub antybiotyk i na tym się kończy .
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Anna Ziajka-Paluch

Dermatolog

Specjalista
Sienkiewicza 1
43-400 Cieszyn

jeden z najlepszych dermatologów na południu Polski. miałam nieprzyjemność bywać u wielu, w tym u tych z tytułami, ale tak wspaniałego lekarza, jak pani doktor Ziajka-Paluch, to ze świecą szukać. kulturalna, mądra, z doświadczeniem i przede wszystkim CHCE pomóc choremu człowiekowi. polecam bardzo.
Opinia dodana przez: martyna

lekarz Bożena Radko

43-400 Cieszyn

Byłam ostatnio u pani Radko i jestem bardzo zadowolona z wizyty. Co prawda pani doktor przyjmuje prywatnie, ale myślę że warto poświęcić trochę pieniędzy za takie podejście i skuteczność lekarza tym bardziej że nie musiałam długo czekać na wizytę. Moi znajomi również byli zadowoleni z usług pani doktor i to właśnie oni mi ją polecili - warto było im zaufać :)

lekarz Dorota, Maśnica-Machej

43-400 Cieszyn

Byłem z córką pierwszy raz. Pani doktor miała świetną relacje z córką. Rozmowa była na zasadzie koleżeńskiej. Córka się bardzo otworzyła i mówiła nawet te bardzo wstydliwe rzeczy odnośnie swojego zachowania co mnie bardzo zszokowało. Pani doktor bardzo konkretna i rzeczowa. Naprowadziła Nas co dalej robić i co będziemy robić. Polecam bardzo!
Opinia dodana przez: Artur

lekarz Krzysztof Wierzbicki

43-400 Cieszyn

Lekarz ten na prywatnej wizycie nie poświęca więcej jak 5 minut , jakaś żenada, zero zainteresowania pacjentem ,radzę przemyśleć zamin dokonacie wyboru lekarza

dr hab. n. med. Radosław Gawlik

Alergolog

Niepubliczny Zakład Opieki Specjalistycznej "Zdrowie"
Bielska 31
43-400 Cieszyn

Jak przychodziliśmy z dzieckiem prywatnie to miły uśmiechnięty ale jak się później okazało do naszych pieniędzy, szybkie badanie nie poparte żadnymi testami o które prosiliśmy od pierwszej wizyty P. Gawlik leczył na tkz. Oko twierdząc jak to mówił - gołym okiem widać, że dziecko ma alergię. Kiedy przyszliśmy na kasę chorych do gabinetu na ul. Frysztacką był wręcz obrażony pytał żony ze wściekłością a co Pani tu robi przecież jesteśmy …

lekarz Jacek Niwiński

43-400 Cieszyn

Pierwsze wrażenie było odpychajace trafiłam do dr po bardzo trudnym doswiadczeniu które było dla mnie wstrząsem i panika. Wywołało u mnie napady leku i paniki - moje dotychczasowe życie było dosłownie sparaliżowane. Nie mogłam jesc i spać ani wychodzić do ludzi.....Doktor był służbista i fomalista jak jednak dobrał odpowiednie leki które pozwoliły mi na powrót do normalnego funkcjonowania zalecił także terapię w Narcyzie -zgodziłam się i postępowałam wg zaleceń lekarza. …
Opinia dodana przez: Ola

Krystian Czajkowski

43-400 Cieszyn

Moim zdaniem pan Krystian Czajkowski jest wybitnym specjalistą od usuwania zaćmy i wstawiania soczewki

lekarz Dorota, Kacperska

Stalmacha 6 lok. 1
43-400 Cieszyn

Lekarz bez komtenecji. Przez rok dostawałem od niej depratal który nie działał. Doszliśmy do największej dawki 120 mg. Moje problemy psychiczne zaczęły się odzywać cieleśnie. Na początku myliłem to z problemami kręgosłupa ale kiedy dostałem sie do neurochirurga stwierdził że winowajcą jest nerwica. Mięśnie mi sie tak spinały że miażdżyły nerwy, kręgosłup i trzewia powodując ogromny ból. Zalecił bym dostał od swojego psychiatry pregabaline. Kacperska mnie zlała mówiąc że mam …
Opinia dodana przez: Daniel

lekarz Agata Wójtowicz-Machej

Lekarz rodzinny, Pediatra

pl. Wolności 8
43-400 Cieszyn

Polecam bardzo Panią Doktor, leczę się u niej wiele lat, zawsze pomocna, zawsze życzliwa, wyleczyła mi tyle angin. Lubię ją za podejście do pacjenta, rekomenduję ją jako bardzo dobrą lekarkę!!! Ufam jej kompetencjom, zawsze poświęca wiele czasu mi jako pacjentowi. Warto do niej pójść, zawsze znajdzie dobry lek, np. na nadciśnienie.
Opinia dodana przez: Jan Rusz
Bardzo miła i sympatyczna pani doktor. Wszystko dokładnie wytłumaczyła przepisała rehabilitacji na krtań. Polecam
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Marek Perkanowski

Ortopeda, Traumatolog

43-400 Cieszyn

Dzień dobry niestety Pan nie jest kompetentny i troskliwy o dobro Pacjenta praktycznie nie słucha moja złamana ręka jest w potrzasku i potrzebuje prawdziwego ludzkiego lekarza. POZDRAWIAM
Opinia dodana przez: Bozena

lekarz Zdzisław Krupczyński

Ortopeda, Traumatolog

43-400 Cieszyn

W moim przekonaniu całkiem niezły lekarz. Dwukrotnie zgłosiłem się do niego ambulatoryjnie z dwoma różnymi urazami, tzn. za pierwszym razem ze stłuczonym palcem u nogi, za drugim ze skręconym stawem łokciowym w celu zdjęcia szyny gipsowej i w obu przypadkach byłem zadowolony z opieki. Zaimponował mi wiedzą merytoryczną a także szczegółowym tłumaczeniem ćwiczeń rehabilitacyjnych.

lekarz Małgorzata Franek

43-400 Cieszyn

Zainteresowana, kompetentna i empatyczna Pani doktor. Dokładnie zapytała o dolegliwości, wytłumaczyła co się dzieje oraz bardzo szczegółowo opisała zalecenia. Czuje zaopiekowanie. Dziękuję!

lekarz Rafał Sołowiów

Gibiec Medical Sp. K.
Mennicza 40
43-400 Cieszyn

Nie wiem skąd takie krzywdzące opinie. Byłam z dzieckiem i otrzymałam pomoc. Lekarz uprzejmy, uważny, konkretny.
Opinia dodana przez: Edyta

lekarz Władysława Broda

43-400 Cieszyn

Wyjątkowo nieuprzejma,opryskliwa i arogancka pani doktor. Półtora godzinne opóźnienie na wizycie. Na pytania dotyczące choroby uslyszalam: "każdy choruje na swój sposób." Zero wyjasnien,brak chęci rozmowy. Nie polecam!