Elżbieta Szulc Kluczyńska to suka jakich mało. Nadaje się bardziej do tarcia chrzanu niż do leczenia ludzi. Serdecznie odradzam !!
Bardzo nieprzyjemna kobieta. Na kasę chorych przyjmuje jakby z musu, nie robi żadnego wywiadu, nie pozwoli o nic zapytać, jakby wszystkie rozumy pozjadała. Jak macie możliwość iść gdzieś indziej na kase a nie ZA KASE bo prywatnie jest miła, to ją omijajcie!!!
Najpierw powątpiewa w alergię, a potem nie wiadomo dlaczego wypisuje recepty na leki o poważnych skutkach ubocznych. Każe je dawać 6 tygodni do kontroli, na której nie wiadomo co skontroluje. Nieuprzejma. Nie budzi zaufania.
Witam tak nieuprzejmej, zadufanej w sobie kobiety nie widziałam, nic nie tłumaczy, wyśmiewa , byłam oburzona wizytą!!1Nidgy moja noga tam już nie postanie!!! Widzę że nie tylko mnie tak potraktowała, za co my płacimy te podatki!!
Osobiście nie polecam wizyty u tej Pani.. Nie umie podejść do pacjenta,każdego traktuje tak samo (,,jak z maszyny,,) gdy poszłam z alergia skórną usłyszałam ,, Dziewczyno z czym ty przychodzisz ja nie takie uczulenia widziałam"... Mimo że było to dla mnie uciążliwe i nie estetyczne gdyż miałam zaatakowane całe ręce i głowe chorobą. Gdy poprosiłam o preparat na uczulenie (na głowe) Otrzymałam odpowiedz ,, jest taki jeden szampon ale to musi Ci powiedzieć dermatolog a nie ja" Więc ODRADZAM !! Lepiej jechać do Warszawy na Koszykową ! Tam obsługa jest …
Osobiście nie polecam wizyty u tej Pani..
Nie umie podejść do pacjenta,każdego traktuje tak samo (,,jak z maszyny,,) gdy poszłam z alergia skórną usłyszałam ,, Dziewczyno z czym ty przychodzisz ja nie takie uczulenia widziałam"... Mimo że było to dla mnie uciążliwe i nie estetyczne gdyż miałam zaatakowane całe ręce i głowe chorobą. Gdy poprosiłam o preparat na uczulenie (na głowe) Otrzymałam odpowiedz ,, jest taki jeden szampon ale to musi Ci powiedzieć dermatolog a nie ja" Więc ODRADZAM !! Lepiej jechać do Warszawy na Koszykową ! Tam obsługa jest przemiła ! I
Wredna i wyrachowana baba!!! Nikomu nie życzę na nią trafić. Nie uprzejma to za mało powiedziane. Gdy trafiliśmy z naszą 4 miesięczną córeczką z zapaleniem oka i kaszlem to tylko nas wyśmiała i powiedziała, że nie dbamy o naszą córeczkę i takie są tego skutki!!! Powinni ją zwolnić bo jak taka kobieta może zajmować się innymi ludźmi a szczególnie dziećmi!!! Szkoda gadać. Następnym razem wybiorę inny szpital chociażby miał być 100 km dalej !!!
Niestety nie polecam, lekarz nie tłumaczy po co przepisuje leki, jak dzialaja, zero jakiejkolwiek rozmowy:(
Absolutnie zgadzam się z komentarzami pozostałych! Wredna, niemiła kobieta, wyśmiewająca rodziców z powodu ich niewiedzy!! To nie ja studiowałam medycynę a idąc do lekarza oczekuję, że mi pewne sprawy wyjaśni a nie będzie mnie obrażać!! NIE POLECAM!
Boże chroń nas przed tego typu lekarzami!!!. Koncert nieuprzejmości, wręcz chamstwa jakiego doświadczyłam w czasie wizyty, to coś czego nie zapomnę. Dziecko ma po niej traumę i nie da sobie zrobić zastrzyku.. Dr Kluczyńska prowadzi monolog ze sobą samą, nie da dojść do słowa, jest wręcz agresywna i ma poczucie że jest wszechwiedząca. Tak źle wychowanego człowieka dawno nie spotkałam, i to ma być lekarz i do tego pediatra. Serdecznie odradzam, koszmarny lekarz!!!
witam wszystkich. bardzo bardzo nie mila kobieta !!!!! nie polecam.
witam wszystkich. bardzo bardzo nie mila kobieta !!!!! nie polecam.
Anonim